Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sZamu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
 Manapság a magyarországi sztárutánpótlás kinevelése elsősorban a kereskedelmi tévéken zajló karaoke versenyeken, másrészt pedig a videómegosztó portálokon tuningolt kattintásszámokkal villogó buzanoidok között zajlik. A verseny kiélezett, ezért a már-már…..
Közszolgálati rovatunk következik. Olvasónk, Ádám végső kétségbeesésében írt nekünk egy játékot keresve, és olyan történt, ami ritkán: fogalmunk sem volt, melyik játékról ír. Esetleg valaki meg tudná mondani? Most már marhára érdekelne minket is. És akkor innentől a…..
sZamu 2011.10.30 20:43:07
@Savior: nekem erről a Roboknight ugrott be, de gyanús hogy az csak plus4-en volt..

Én is kérnék segítséget, játéktermi játékot keresek, asztal kabinban volt, tehát vízszintesen volt a monitor egy asztalba beépítve. Maga a játék felülnézetes volt, egyszerre 4en lehetett tolni, egy labirintusban/várban? 4 varázslóval kellett nyomulni. Talán piros, sárga, kék és zöld? csuklyás alakok voltak.

És itt szeretném megjegyezni hogy kb 10 éve keresek egy játékot, amit 1 hónapja tök véletlenül megtaláltam, ez a Rygar. Jeee!:)
Az Erő velünk van, és itt a bizonyíték. :) A Star Wars Force Trainer segítségével gyakorolhatjuk az Erőt, csupán meg kell vásárolni 100 dollárért ezt a cuccot. Az "Erőedző" egy csőből áll, amiben egy labda található, ez lesz az, amit mozgatunk az Erő…..