Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redmaster

76 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vérnyúl Captain Geometry 2013.12.28 16:13:46
..
Redmaster 2014.01.03 22:44:11
vérnyúl Breaking Bad - Minisodes 2013.10.03 21:38:12
Jó napot!Nos, ez is eljött. Véget ért az egyik legnagyszerűbb sorozat, mely olyan elképesztően magasra tette a lécet, melyet jó lesz, ha csak megközelíteni, ne adj' Isten leverni is tud bárki/bármi a belátható jövőben. Nincs több Walter, nincs több Jesse (bitch!!!), no more…..
Redmaster 2013.10.04 20:26:29
@mrbloodbunny: én kérel elnézést a vulture nevében csak olyan remekül meg van csinálva az oldal hogy ha vége van egy videónak akkor behoz egy reklámot és megváltozik az url. De mint a fentebbi linkemből látszik hogy mit is akartam így itt a javított link

www.youtube.com/watch?v=xJZjMGd2b0M

(csak nem akartam a youtube-os linket elsőre használni mert már párszor törölték)
Na jó. Még csak 5 perce láttam, de máris fél évnyit röhögtem rajta! A művész sajnos ismeretlen, nekem S küldte...
Jó napot!A Man of Steel örömére, és főleg a kívánságoknak meghajolva jöjjön az összes (5) Superman mozifilm kritikája egyben, hektikus sorrendben... de itt van mind az öt! Először blipTV formájában, aztán jutubosan, az okokat ismerjük! Superman 4 - 5 Superman 1 - 2 -…..
vérnyúl Superman kritika #1 2013.03.17 13:00:57
Jó Napot!Ez a nap is eljött, befejeztem az új videóm felét, mely a Superman 1. 2. 3. részéről szól. Hamarost jön a 4. és 5. is, kb még a Holocén földtörténeti korszakban. Alább pedig a kettő egyben, egy NEM jutubos linken, arra az esetre ha... na tudjuk: Ennyi,…..
Redmaster 2013.03.17 14:28:43
Redmaster 2013.03.23 11:56:55
@mrbloodbunny: Na jó tényleg nem egy Én a robot kritika de akkoris remek. Kíváncsian várom a folytatást.

Amúgy távolabbi tervek vannak már ha végzel a szupermennel? Mert feltennék egy olyan kérdést hogy mennyire vagy kemény? Mert lehetne esetleg ööö khmm hát ööö egy Transformers. Csak mert tudom mennyire szereted sájálábuffot. :D
vérnyúl Charlie the Unicorn 4 2012.12.29 12:09:58
Klasszikus!..
Bár talán pontosabb lenne úgy fogalmazni, hogy csődbe menekült. A Saints Row, a Warhammer 40K, a Red Faction és még több ismert játéksorozat kiadója a napokban jelentette be, hogy csődvédelmi eljárást kért – ezt maga Jason Rubin THQ-vezér írta meg a cég honlapján. A THQ…..
Redmaster 2012.12.27 18:48:02
@Felsmukk: Ez most túl magas labda hogy ne csapjam le a mostani hollywoodi mentalitást nézve:

"Ryan közlegény megmentése 2"

Én legalábbis erre a filmcímre tippelek
A Japán mikulásképzőn felbuzdulva, körbekérdezdtem a kollégákat, hogy mit kérdeznének a Mikulástól ha lehetne egy kérdésük. Íme a válaszok, vagyis a kérdések: - Mit csinál az év többi 364 napján?  - Hol van a pónilovam?! - Miért kellett a pénzt bevezetni? - Miert…..
vérnyúl Képregény Malőr! 2012.10.03 11:44:44
No komment. Köszönet Redmaster kollegának...
lönk..
Redmaster 2012.10.01 14:49:38
@mrbloodbunny: Ettől én nagyon bús panda vagyok. De az nem zavar ha fos a minősége mert ha összeáll akkor még lehet szar.
Redmaster 2012.10.01 16:01:53
@mrbloodbunny: igen, pozitív dolognak szántam hátha ennek örömére az új videómegosztón is megosztódik a Batman kritika 1. része. (mert nem akarok olyan gonosz lenni hogy azt mondjam hogy a réges-rég beharangozott szpájdörmen miatt csináltam ha érted mire gondolok :D)
Redmaster 2012.10.02 15:19:44
@mrbloodbunny: a szöcske rúgja meg tényleg csúnyán beleszaladtam. De ha úgy vesszük akkor az internetia a hibás. Aki nem hiszi az járjon utána:

24.media.tumblr.com/tumblr_m3qbvf1q2K1r7j39uo1_500.jpg
Jó reggelt emberek! Tudom hogy a világ leghosszabb napját még nem fejeztem be de megtaláltam Anna néni támadásait az ügyfélszolgálat ellen és ezt a sztorit már vagy 3 éve akarom megírni. Igaz az eredeti ötletem az volt hogy megírom hogy hogy pókereztünk meg hogy rendeztünk…..
  Csak szeretnék szólni a régi blogolvasóimnak hogy nagytakarítás közben megtaláltam "Anna néni beszélgetései az Áramszolgáltató ügyfélszolgálatával" című örök eposzt amin egy Rakamazi öregasszony zaklatja az ügyfélszolgálatot. És ezek ki fognak…..
A büszkeség, a bátrakra emlékezés és a részeg skandinavisztika szakos lányok ünnepe volt március 15. Budapest utcáin, természetesen fotósaink mindenhol ott voltak. A Fidesz ünnepségén Orbán Viktor beszéde alatt több ismerős arcot is felfedezhettünk a tömegben. A Budapestre…..
'83-as, hangalámondásos VHS felvétel. Megsérültem...  ..
Redmaster 2012.03.12 23:13:30
Mielőtt belevágnék, annyit elmondok, hogy nem a régen minden jobb volt beszél belőlem amikor azt mondom, hogy "nem a jó irányba megy a játékipar". Nem a c64 előtt görnyedő hétéves kisfiú szólal meg, mert bár a mai napig bennem él ő is, közben azért voltak korszakaim,…..
Redmaster 2012.02.11 14:58:17
Ahogy olvastam a cikket és a hozzászólásokat álltalában csak bólogattam mert sok embernek van véleménye és a többségnek igen csak igaza van. De ahogy a végére értem az egésznek eszembe jutott egy érdekes dolog. A mozgásérzékelés lehet az ami áttöri a gátat a különböző platformok előtt. Én hc PC-s vagyok (na jó kivétel az a pár év amikor atari 2600-on feszültem meg c64-en de ott ugye joystick volt ami irányítás érzékenységben nem sokban különbözik a 4 nyíltól vagy a wasd-tól) 20 éve és egyszerüen nem tudom megszokni a más irányítási módokat amik nem bill+egér.

Vettem egy gamepadot hogy az milyen király lesz de eddig 2 játékban használtam Resident evil 5 és a test drive unlimited. És lassan megvan 1,5 éve. De nincs meg a kéztetés hogy máshoz használjam. Nem tudom elképzelni hogy lehet például egy normális COD meccset lejátszani vele. Vagy ami leginkább szöget ütött a fejembe hog lehet konzolon egy RTS-t játszani. Igaz hogy legutoljára RTS-t azt PS-n láttam a Red Alert formájában de nem hiszem hogy óriási innovációk történtek volna azóta az RTS irányítás konzolnál címszó alatt.

De ahogy a hozzászólások végére értem rájöttem hogy a mozgásérékelés lehet az ami megoldja hogy RTS-t játszon az ember konzolon. Mert egy koplett GUI jelent meg az agyamban amit egyszerüen lehetne használni a megfelelő mozgásérzékelővel. És ez az amit a Microsoft a tőle jól megszokott módon csinál. Hogy ne ugorjunk vissza túl nagyot az időben vegyük csak a Vista-t. Annyi újjítás volt benne a maga idejében és annyira nyomta a microsoft hogy muszáj volt váltani. Annak ellenére is hogy tele volt hibával. Csak úgy mint a mostani Kinect. Aztán eltelt egy év és kijött a windows 7 amit lehet ugyan szidni de ( tegyük a szivünkre a kezünk) azért mérföldekkel jobb mint a Vista. És nem tudom hol olvastam de a microsoft már heggeszti a következő generációt nagy erőkkel. De addig még bevon a tesztelésbe még egy platformot:
pcworld.hu/megjott-a-kinect-windows-ra-20120202.html
Vastagbőr Különvélemény 2011.12.19 16:11:00
Az AB elmeszelte a médiatörvény és a büntetőeljárási törvény több rendelkezését, valamint megsemmisíti az egyházügyi törvényt, részletek itt.Minimum "érdekesek" a Fidesz által kinevezett új alkotmánybírók különvéleményei a médiatörvény bizonyos pontjainak a…..
Na jóreggelt népek! Tyú, olyat mesélek, megőrültök. Főleg ha figyelembe vesszük, milyen sűrűn blogolok, én mint mocskos szemétláda. Olyan keddem volt 2 hete, hogy azt csak most tudtam feldolgozni, de azóta se tudok balra nézni, úgy megviselt. Készüljetek. Veszélyes lesz.  …..
Volt ez a hír, hogy egy középiskolában valaki összeszurkált két srácot egy WC előtt, aztán kiderült, hogy valójában a könnyebb sérült bökte nyakon a súlyosabbat. Valószínűleg volt egy pillanat a kihallgatáson, amikor egy rendőr az előbbi fiú szemébe nézett, és…..
Redmaster 2011.11.18 22:47:42
@moli: Én viszont a mai napig nem vagyok ezt hajlandó elfogadni hogy marionak az alkarja olyan erős hogy be ne rogyjon egy fél ökölbe szorított kéznyit. Mert ha jobban megnézed egy fél ökölnyivel van magasabban a fejénél. Még akkor se lesz ilyen erős hogyha a szakmunkás képzőben ő volt a legjobb tanuló és még délután is bent maradt hogy csövet szereljen.

Egyezzünk ki abban hogy mario a fejével és az öklével és a fejével üti szét. (de inkább a fejével :D )
IDDQD Heti retro: Paperboy 2011.11.11 08:30:00
A Heti retro egyik nem titkolt célja tisztázni, hogy nagy klasszikus játékok milyen elsődleges platformra készültek. A spectrumos/C64-es klasszikusok ugyanis sokszor nem spectrumosak/ C64-esek, hanem csak jól sikerült konverziók. Az Elite például BBC Micróra készült, a Commando és a…..
Nem ismeretlen jelenség, hogy egy-egy nagyobb játék megjelenésekor a Metacritic nevű, különböző értékeléseket összegyűjtő portálon elszabadulnak az indulatok. A hivatalos tesztek általában hozzák a papírformát a 70-90 százalékos ítéletekkel, azonban a felhasználók,…..
Matolcsy nem szereti a számokat. Nem használja, nem dolgozik vele, igazából egyik száma sem jön be, ez már számtalanszor bebizonyosodott. Gyuri beláthatta, hogy ez így nem állapot, ez így nem mehet tovább, mivel úgy döntött a kormány, hogy létrehozza a Nemzeti Stratégiai és…..