Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyilassmisi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, elmegy, elég volt. Mint sokan mások: testvéreink, barátaink, gyermekeink. Mert mindenki próbál kicsit jobban élni, megélni: a szakács, a kőműves, a szakma nélküli, a zenész. Nagyon sajnálom, hogy mennie kell. Zenéből élt, vagy csak élt volna, de a mindenható piacnak…..
nyilassmisi 2013.04.02 20:46:54
@sjános:
nácizmus és a zsidókérdés ilyen összemosása a holoipar ideológiája és propagandája, a konfliktus gyökere és kezdete máshol van, a "nácikat" az a kor termelte ki, amikor a kiválasztottak által dominált liberális anarchia a szakadék szélére sodorta Németországot (weimari köztársaság, nálunk pedig a '18-as "polgári" patkányforradalom és '19-es vörösterror)
nyilassmisi 2013.04.02 14:32:01
@sjános:
náci: "..A kategória történelmi és tudományos " kor és ideológia függő, mint a történetírás,
akkor, ott más volt a tudományos.
Most erre idomítják az embereket, akkoriban azt szajkózták volna. Te is!
A faji összetar(toz)ás természetes és egészséges dolog.
A fajvédelem, a faji üldözés és a fajgyűlölet nem azonos!
Bűn az, ami rombolja a lelket.
A hazugság bűn.
Aki ezeket összemossa, pl. nyíltan vagy burkoltan rasszistázik, az csúsztat, tehát hazudik.
Ne hazudj!
Akár még örülni is lehetne annak, hogy Hoffmann Rózsa eltűnik a felsőoktatás világából, és „csak” a közoktatásban kontárkodik tovább. De ne legyen illúziója senkinek, hogy a felsőoktatási államtitkári poszton érdemi változás lesz: az utód, bár még ki sem nevezték,…..
Az izraeli törvényhozás, a Knesszet elnöke levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte „nem kívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-konferencián. Previously on Twenty-Four. Eli Wiesel Nobel-békedíjas magyar származású író szintén…..
Népfőiskolát minden járásnak - zászlót bontott a régi-új mozgalom. Az első lépésben még csak tizennégyet terveznek a Kárpát-medencében, hetet a határon belül, hármat Erdélyben, kettőt a Felvidéken, egyet-egyet Kárpátalján és a Délvidéken - nyilatkozta Lezsák Sándor, az…..
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
A 2009-es Meleg Méltóság Menete - Méltósággal vonultak„A rendőrség nem engedélyezte az idénre tervezett budapesti melegfelvonulást, értesült a mandiner.hu. Steigler Sándor a Szivárvány Misszió Alapítvány vezetője megerősítette a hírt az Indexnek. Az útvonalat már…..
Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezető alelnöke régóta előre menekül, hátha sikerül megtartania a székét. Még szó sem volt forradalomról a szavazófülkékben, amikor tavaly ősszel megszüntette a Nap-keltét, az A la carte-ot, A tévé ügyvédjét, aztán az M. Kiss-féle…..