Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jociintheuk

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Tudatmódosító taxi 2010.06.20 08:28:38
Beszállsz, és miután két slukkot letüdőztél, egy másik világban találod magad. Huppanj be a hátsó ülésre, ne ijedj meg Gloria orrától. Vélemények az azonos című írásunkról...
Úgy tűnik, amikor a Bende Tibby szerez végre szponzort, hogy a feneketlen mélységű, nagy-britanniai autómanufaktúra-szcénát feltérképezzük, valahogy mindig összeomlanak a dolgok. Tavaly azzal kezdődött a dolog, hogy a reptértől harminc kilométerre bezártuk a kulcsot a bérelt…..
Minden rendes mozirajongó kivűlről fújja a Gyaloggalopp kulcsjeleneteit, köztük azt is, amikor a hős lovagok Camelot felé két félbevágott kókuszdió-héjjal imitálnak lovagló hangokat. Egy torontói rádióműsorban Eric Idle kisebb kirohanást idézett a Shrek3 egyik jelenete ellen,…..
A rajongók vérnyomását alaposan felemelő pletykák terjedtek el mostanában, és ahogyan az ilyen rémhírek esetében már megszokhattuk, olyan forrástól eredtek, aki már látott olyan embert, aki hallotta Lucast reggeli kávézás közben az asszisztensével tárgyalni, és…..
Mondjuk ki más lehetne? Sam Jackson? Chris Tucker? Ugye. Csak Freeman az a jelenlegi színészek közül, aki hitelesen el tudja játszani azt a szerepet, amiért minden bizonnyal öltek a kollégák, hiszen az Oscar látatlanban garantált, és mindenféle nemzetközi kitüntetések is…..
Rozi a moziban Shatner kiborult 2007.06.25 10:13:00
Így múlik el a világ dicsősége: William Shatner, azaz Kirk kapitány nem kap szerepet a soron következő, XI. Star Trek filmben, és ezen meglehetősen kiakadt. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy hónapok óta húzódik a producerek és Shatner közötti tárgyalás arról, hogy az…..
Az ilyen Aktuális Nagy Ügy Érdekében rendezett segélykoncertekkel úgy van az ember, hogy ha egyet látott, akkor a többi túl sok meglepetést nem fog okozni, sok helyszín, sok előadó, (általában) szar hangosítás és unott képű milliomos sztárok, de erről majd ír a Quart. Demagóg…..