Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lettti

55 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tükröm kérdem, és nem értem a válaszát. Szellemvilág, mit most láttat: ezer arc, és százegy világ. Azt mondja ez „mind az arcod, holtodiglan mind csak játszol.”..
A mozdulatlanlélekjelenlét,szétrágja lassansaját bilincsét...
versek Szabo Aletta - Álomkergető 2010.12.09 13:04:35
„Egyszer fent,máskor lent.”Kerek elevélke.SokféleÚtféle.Sors-csapás,állomásegymást vált,sosem álltpiheni,áldozniLelkeknekTüzének.Csak kergetFelhőket. ..
Thanathosszal táncoló,vele is hadakozó,ilyen az ember,és valamennyi tehetetlen,ki elmúlással dacolni képtelen. Csak Thanathosz viszi el tanúit. Thanathosz szép szemei,néha lesnek, néha várnak,de sohasem távoznak. A halálisten születéstőlvégzetig kísért és …..
Boldogságrólcsak az biztos,ki keresielveszíti. Igazságrólcsak az biztos,látni tudáselég hozzá. Nagy világrólcsak az biztos,tévelygésekbirodalma. Jó tanácsom:Önmagad légy,egy tudatosegyszeri lény...
"Tetszik", "nem tetszik",világ dolgaitígy besoroljuk.Jónak és rossznaktudóivá ígymi leszünk. Imígyválunk vakokká,oktalan okosokoskódóká,elvek tudóivá,miket megélniképtelenség,és levetkőznioly nagy nehézség.Meddig tart a vakság?Hol ér véget azállom…..
Minden könyv szent, míg az emberki nem olvasta, és meg nem ismerte. Minden könyv szent,s nyomtatott betűvirágaiközt pihen a bölcsesség. Minden könyv szent bölcsesség,mint a másik ember szeme,de világosságot neked mégse ad. Mégis úgy van ez, hogyannyit értesz…..
versek Szabo Aletta - Keresés 2010.12.09 13:00:45
Dróton rángatott világ,Pusztul már, … sehol sincs már. Huzalait tépi már a báb,a kényes marionett báb,készen áll már a lepkebáb.Lassan csíszolódik mint hernyó,lépten-nyomon szárnyait keresi,búbánatában önmagát felőrli. Gúzsba kötött…..
versek Szabo Aletta - Vad virágok 2010.12.09 13:00:12
Marcona vad virágok, tiltakoznak, ha látnak Ég helyett mennyezetet, árnyékos boltozatot. Fényt! Valódi sugárzást!   Hol szelek járnak, az jó! Földtől elválni nem jó...
versek Szabo Aletta - Remete 2010.12.09 12:59:40
Talányok várában ül a remete, égboltnak játékát onnan meglesi, s nem ad titkot tovább zajos világnak...
Jelzések egymást akarva érnek ért.Vigyázzban az álló szép, magvas szavak,Álmok nyelén szól az ébren álmodó,kacsint a jelenség éber himnusza. ..
Abból mi ismerősmiden rögös. Néma törekvésem.Búg a fejem.Szótlan hagyott lények,a szellemek. Némaság jegyébenfurcsa minden. Mi sorból hiányzikrimánkodik?Haza kívánkozik,csak vágyódik Némaság jegyébenfurcsa minden. Ide kéne: áldás,vagy tűz…..
versek Szabo Aletta - Ábisz 2010.12.09 12:57:36
Nem elég a jó szándék,ha itt van a szakadék.Jóságos Akarat kell,de menni kell, innen el. Szakadék mellet másikszakadék, tudja akiszakadár mód élvezi,de nincs aki elemzi. Az Égbolt a rög mögött.Ábisz és Zenit közöttúgy lebegni nem lehet,hogy nem tudod…..
versek Szabo Aletta – Ámokfutás 2010.11.01 07:40:30
  Pingpong játszma közepette,ámokfutás nem választás.   Szenvedélyes, maradása képtelenség. Izgága lét.   Pingpong játszma közepette, élni feled, ént is tagad.   Ámokfutás. Próbatétel. Büszkeség nyer alázatot.   ..
Szúnyog a templomban. Apátsági templom, apátsági szúnyog. Határozottan látni a reflektorfényben, ahogy az orgonakoncert közben komótosan átlibben a hűvös oszlopok között. Mennyi esélye van egy szúnyognak a túlélésre késő ősszel, az öreg és vaskos templomfalak között?…..
Lettti 2010.10.31 09:31:00
 Suhan serényen a sebtében sikló életnek érdeme.   Értelmetlen élvezetek lelkesítő lánggal égetik életem.   Békesség bajban hoz hozsánát, babér boldogságot.   Kétkedésnek káosza, remények ragyogása, lábaimnál lassan lézengnek.   Analóg akaratom…..
Imádatból a Lélekmegfogant és született,Istene volt mindnek. Imádatból a Lélekvilágra vajúdott,templomot az Istenek. Isten, Lélek és templom,ha csak Egy az szentesít,de attól még szent állom. Az Isten embert alkotKörforgása a létnek,az ember Istent alkot. ..
versek Szabo Aletta – Áhítat 2010.10.30 09:15:53
Meghívott áhítat,lep el, most, lepelkéntbeborít, fátyolkéntlényem simogatja,lélek cirógatóangyali dallamok. Szívek dala,düm dürü düm,zeng, visszhangzik,düm dürü düm. A játék szentsége,szívben őszinteségaz ima veleje,zengi hívó dalát,jelez, makacs várásta…..
versek Szabo Aletta - Álca 2010.10.30 09:15:17
Megbúvó vadásznak rejteke, Hiábavalóságok kertje.   Álca mögé elbujt a lelke.   Vad virágok között regélik:   elveszetten is remélik sötétben is látni vélik mikor tán, majd kivirágzik s álarca majd porrá…..
versek Szabo Aletta - Éjjel nappal 2010.10.26 08:28:30
Bizton sose állítunk.Néha a világ fejre állt,mikor éjjel nappalra vált.Tágasabb a világ, mintsemcsöppnyi ésszel felfoghatnánk.Éjjel nappal találgatvaaz álmot letapogatom.Éjjel nappal tapogatvaa világot találgatom.Tapogatva találgatunk.Bizton sose állítunk.Mese szőtte álmot…..
versek Szabo Aletta - Miért? 2010.10.26 08:27:55
Ha a baj útól ér Te hova menekülsz. Ha a baj útól ér Menedéket hol lelsz.   Pontról pontra halad utad, jó volna hinni, szabályos meneted. Baj elől hova akarsz bújni?   Baj okát keresik. Nagy kérdés a :…..
versek Szabo Aletta – Jelkép 2010.10.26 08:27:12
jelképjel meg képmannalélek éltető étekjelképlelkétéltetőlepkék szálnak a magasba égig érnek jelképesszárnyaik..
versek Szabo Aletta - Valaki mondta 2010.10.26 08:26:41
ELMULÁS ENGEMLES ATITKOS SZEKERES ..
versek Szabo Aletta - Babona 2010.10.26 08:25:53
Sors könyve, babonás lapok,nem lesz úgy ahogy mondjátok,mert én látok, meg igéztekti minden bajt, mi el se jött,lopjátok a szabad percet. Sors könyve, babonás lapok.Én rajtatok át látok.Csak azért is szabályt írok,sajátom, mi nem a tiétek.Életem nem a tiétek...
 Én vagyok borzosvagy a hajnalom? Rajta csíptema gondolatot.- Szétszórt fejek köztén csak lézengek. A védőbeszédeez volt a szegénynek. ..