Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fülesmaci

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Svédek, finnek tanuljatok! 2016.07.23 22:07:32
Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke Röszkén azt bírta mondani, hogy a menekültek számára kialakított tranzitzóna olyan jól működik, hogy azt már a svéd és finn hatóságok is tanulmányozzák. Kép: kettosmerce.blog.hu Én meg is értem mohó tanulásvágyukat. Ezek a…..
„Máma nagyon hullámzanak az érzelmek.” Amerika a szesztilalom idején. Angelo „Franco” Provolone apja halálos ágyánál azt a felelőtlen ígéretet teszi, hogy jó útra tér. Erre pedig nagyszerű alkalma nyílik, amikor lehetősége lesz betársulni tőkésként egy bankba. Azonban a nyugisnak induló nap…..
Fülesmaci 2015.08.23 16:30:57
Fülesmaci 2015.08.23 16:31:35
Belsőség Heti merítés 2015.07.05 07:13:42
Kis rohadék Szóval kabriót akartunk de nem keletit, mai agyammal lehet hogy egy Escortba nyúlnék,vagy Peugeot 205-be nem ebbe a csodába amiből nincs igazán sok az országban. A vételár olcsó volt de már a hazahozatalnál kiderült hogy valószínű ipari tanulók gyakorlóeszköze…..
Fülesmaci 2015.07.06 10:20:27
@BeZol:
Nagyköbcis benyás motor....talán azért megy az sztráda külsőben mert 130 a plafon.Ha van ménesnyi lóerő az még nem jelenti azt hogy mindig ki is kell használni.Mellesleg a legtöbb ilyen lökettérfogatu auto lassan veteran de legalább is youngtimer korban van amit a gazdája meg szeretne tartan.Mostani idióta trend a lityós meg másféllityós feltöltős motor ami jó (azt mondták) de az igazi benzinbuzi az ilyentől max rókázik.
Hidd el nem vagyunk egyformák. Szivesebben látnék a garázsomban egy Chargert, GTO-t, csónakfarú Buickot, Challengert mint egy ilyen hangtalan kis gyöszt.
De ez én vagyok.Mellesleg azokkal a vasakkal is közlekedni kell.....némelyik ára pedig lassan vetekszik egy új X-sorozatéval.
Szép a technika de nekem az öreg lökőrudas vényolcnál szebben semmi nem szól.
Remélem sokan veszik a Teslákat, több benya marad nekem.
Béke mindenkinek......meg boldog Csaba napot.
Fülesmaci 2015.07.06 10:58:45
@gwr: Nemá
Légy nagyvonalú
Gulfstream G550
Azt nem villogják le:-)
Fülesmaci 2015.07.06 11:37:37
@gwr:
Na most akkor kiktől is félted őket? :-)
Belsőség Heti merítés 2015.01.18 09:01:44
Mintha az első kocsid lenne - mi az a 480? Összegyűlt a pénzmag is, nosza: túrjuk a netet. Voltak ötleteim, ötleteink. A Volvo márka nem szerepelt köztük. Veretlen fél éves Nekem még semmi nem romlott el, és a szervíz előtörténet alapján ez 5 éve így van ennél a…..
Fülesmaci 2015.01.19 09:30:18
@UdjanMineck: Bazi sokat motorozok és pont az ilyen törvényen kivüli gépeket vezetők engednek be vagy el.De ki kell menni nyugatra és szétnézni.Le fog esni az állad.
Fülesmaci 2015.01.19 09:37:43
@UdjanMineck: Belgium ismerős,irigylem is őket,barátom odavalósi.Mikor elmondta miként mennek a dolgok ott,a járművek papirozása stb....hát irigykedtem cefetül.
Fülesmaci 2015.01.19 09:40:29
@UdjanMineck: Szerintem megspórolsz magadnak egy fejfájást ha nem foglalkozol velük.Elárulom:Vezettem Saudiban bérelt Yukon XL-t.Na azóta imádom ezeket a vasakat.Az az őszinte V8-as csatacirkáló.Csak ugye itthon a fenntartás meg az előitéletek.
Ha nagyon cinikusak akarnánk lenni, akkor azt is lehetne mondani: "Ne legyen életfogytiglan. Legyen 200 év, ami jó magaviselet esetén akár felezhető is". Hogy ki él túl 100 évet a börtönben? Jó kérdés. De még akkor sem biztos, hogy elengedik. Azonban felmerülhet egy másik…..
Winkler mekkázik egyet, majd szakmai vita robban ki a stúdióban és mindezek tetejébe jönnek az agresszív tehenek és a csodát kereső olvasók. Az Égéstér 122. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Belsőség Heti merítés 2014.03.02 08:28:16
A barátnőm féltékeny rá! Kezdtem megharagudni szeretett Kispolákomra, amikor unokatesómtól jött a hír, hogy eladósorba került dédelgetett kis Clioja. Nem hagyhattam, hogy a még gyerekkoromban kinézett kocsi máshoz kerüljön. SOSEM Kopel Konkrétan 4 év alatt egyetlen…..
Fülesmaci 2014.03.02 11:06:31
@Leadfoot: Turbólyuk...b+ ezen besírtam.
Belsőség Heti merítés 2014.02.23 08:28:58
Mizi Írta is a gyerek hogy tuti vétel gyere el nem fogsz csalódni, 0 kilométeres, svájci pap orvos apjának a felesége használta csak minden szökőév húsvétjakor - ő meg a második tulaj és hasonlóképpen törődött vele. Itt már tudtuk hogy egy fosch lesz, de mivel 60…..
Emlékszem, amikor úgy két éve a haverokkal tervezett balatoni hosszúhétvége előtt vásároltam a helyi Lidliben. Virsli, sör és szeletelt kenyér került a kocsiba, a szokásos csütörtöktől-vasárnapig mennyiségben, amikor elakadtam a játékpolcnál. Összességében soha nem…..
Ki mondja, hogy a súlyzós edzés csak pasiknak való? A lenti képek után garantáltan senki!  Fitt és szexi nők szerte az országban, akik keményen edzenek nap, mint nap a formás idomokért. Az ANGT (America's Next Great Trainer) lekapta a legforróbb női testépítő és fitness…..
Fülesmaci 2014.02.01 10:18:23
@okoskodó fórumlakó: Szeretettel látlak a melóhelyemen.Ha a nap végén lesz kedved és erőd a terembe menni akkor tényleg fanatikus vagy.Tápkiegről meg csak annyit, attól még nem kattan le a nyomatékkulcs.Oda tisztes kaja kell.Kellemes hétvégét mindenkinek.
Fülesmaci 2014.02.01 14:38:01
@okoskodó fórumlakó: Akkor máshogy fogalmazva.Nincs mindenkinek ideje erre.Nincs energiája erre.Szépek ezek a hölgyek ugye...de itt anyákat látok meg szalon managert.Ha otthon van akkor ugye van idő rá.Meg pénz.Ugye nem ajándékba adják a kiegészitőket...tudtam én.A másik.Egy kicsit átesünk a ló másik felére.Vagy mindenki kondizik vagy nem.Aki meg nem az puha,dagadt tohonya satöbbi.Mint mondtam,megértem mindkét oldalt.De akkor ne az legyen az egyenpélda.Én imádok mozogni,motor helyett néha bringa,ha lazább a nap akkor át vannak az izmaim mozgatva.De ha valakinek arra nincs pénze hogy gyalog hazamenjen,akkor hogy lenne neki kiegészitőkre.Azt veszi amit megvehet,amit a pénzéért megkap.És hidd el,a stresszes,anyagilag-lelkileg megtört embernek élni sincs kedve nemhogy magára figyelni.Tudom,voltam olyan helyzetben.
Fülesmaci 2014.02.01 15:52:34
@okoskodó fórumlakó: Igazad van.De nem vagyunk egyformák.Mondjuk az tuti hogy több az a lusta ember aki meg tudná tenni hogy mozog picit.
Cikkünk nagy port vert fel, ideje egy kicsit csillapítani a kedélyeket és eloszlatni egy-két tévhitet. És telefonáltunk is! Az Égéstér 104. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
A pick-upok vajon jó terepjárók? Megnéztük, mit tudnak. Melyiket választanánk, ha csak egy maradhat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Fülesmaci 2013.12.20 11:46:04
@Rocko-: Fura hogy megbizhatóságban a benzinesek jobbak.Oké,mondjuk ötezrenként olajcsere mert ott inkább üzemóra a sok,nem a kilométer.A dizelek hamar elkezdenek füstölni és nem csak szeliden,eddig azt hittem hogy csak a nehéz láb meg a hozzá nem értés az oka,ha nem melegiti be,nem hűti vissza stb.Nekem lehet szerencsém van,a dizelben közel 270000 kilométer van,futóműre költöttem,kormányösszekötő,motortartó stb...De nagy hibája eddig(kopkopkop) még nem volt
Belsőség Heti merítés 2013.09.29 10:34:50
Magyar tervezésű , német cirkáló ,megállja a helyét A legjobb fogyasztási értékem Shell 100-as benga, plusz fél doboz oktánszám növelő a teli tankhoz és irány Croacia. ha jól emlékszem 4,5,5 literre jött ki, 120-130 normál autópályás tempónál, de az…..
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Fülesmaci 2013.09.16 17:25:01
@e1: Hmm.Nem hazai a szerviz ahol a vasad javitva van ugye?Tudod nem bánom a szervizbe hordást ha lenne látszata.Ha nem csesznének át lépten-nyomon.És ahogy olvasom a hsz-eket nem vagyok ezzel egyedül.
Fülesmaci 2013.09.16 18:00:37
@e1: Köszi a tippet.A helyzet az hogy a gyerekkori jóbarátom csinálja a vasat aki maga is autószerelő.Jó pár éve hordom hozzá a járgányaimat és még sohasem volt gondom vele.Ha pedig olyan kell hogy hibakód vagy valami speciális trükk (értsd laptop+kábelek+bamba tekintet a részemről) arra ott a másik haver aki márkaszervizes de ahogy itt is irták a szerelők meló után mennek pénzt keresni.Azért ez is szégyen.Tőlük nem sajnálom a jattot mert tudom hogy bármikor zargathatom őket a hülyeségeimmel és az meg is lesz csinálva.
Valaki megmagyarázhatná, miért éppen a Volkswagen az idei - és tartok tőle, minden - Tuning Show legnépszerűbb márkája, mert én komolyan nem értem. A német konszern autói olyannyira túlsúlyban voltak a többi gyártóhoz, vagy akár autóipari szempontból releváns országhoz…..
Mit hisz a kínai a lábáról, miért kötelező a dupla üveg az A8-hoz, és meddig jut el a tipikus A6 Allroad-tulaj? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Hogy nyerhetett...ez? 2011.12.28 08:24:00
Így is lehet alázni nagyokat. Nem csilliókkal, CNC-gépekkel, Cray-kompjúterekkel, fejlesztőmérnökök százaival a háttérben, csupán csak szimpatikusan, eltökélten, profin, de kedvesen és szerényen, nem mellesleg egy teljesen alkalmatlan, öreg géppel, amit kvázi egy sufniban…..
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
Rég elmúltak már azok az idők, amikor nevettünk a szaúdi, bringával driftelő srácon, akkoriban a helyi – menőnek látszani akaró – boyracerek már keményen csinálták azt, ami mára egy fogalommá nőtte ki magát: az arab driftet. Ez már szinte egy sokpontos, kezdődő…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..