Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marten

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ember ritkán kerül oda, ahol a nemzetközi popzenét csinálják, ezért hát jogosan örülünk, ha egyszer egy kicsit mégis. Hegedűs László, a Multimedia Concerts főnöke két dologról híres. Egyrészt ő volt az, aki a nyolcvanas években, minden bizonnyal valami Rottenbiller…..
Subba Szex a múltból 1. - Tinik 2007.01.02 10:51:00
Ha volt ennek az ünnepi szezonnak slágere, az mindenképpen az isten tudja, honnan előásott "Tinik - I. Magyar Biszex Hangkazetta" volt. Több olvasótól is megkaptuk mailben, és bár egyszer sem voltunk fizikailag képesek végighallgatni az egy órás műsort, az azért a…..
Nagyon nehéz és nagyon idegesítő. Aki csinál két percet, az mehet űrhajósnak meg minden...
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
Nagyot kaptak az arcukba tegnap a magyar televíziózástól az online szerepjátékok (MMORPG-k) fogyasztói és ismerői. A kereskedelmi és a közszolgálati televíziózás zászlóshajói véletlenül egy napon mentek neki az átlagnéző és –műsorszerkesztő számára valóban furcsa…..
Subba Miért? Miért? Miért? 2006.12.13 10:52:00
Miért teszik emberek közszemlére az interneten a teljes életüket? Miért jó az nekik, ha mindenki látja azt, amit szemtől szembe a legjobb barátaikon kívül nem mondanának el senkinek? Miért leginkább párok hajlamosak arra, hogy közös honlapot készítsenek, majd tegyenek…..
Subba Öcsi Lajos emlékére 2006.12.11 14:09:00
Kémünk azt állítja, hogy az AEGON szombati karácsonyi bálján Nyúl Zsusza Zsu műsorvezető gy köszöntötte az egybegyűlt biztosításipari szaklembereket: "Ma nemzeti gyásznap van, kérem, hogy egyperces néma felállással emlékezzünk meg Puskás Lajos emléke előtt!"..
w Szigorúan ellenőrzött vonat 2006.12.05 13:42:00
Kádár János puritán ember volt, nem gyűjtött vadászkastélyokat és tavakat. A legnagyobb  méretű luxustárgy, amit használt, a különvonata volt, ami most a Vasúttörténeti Múzeumban tekinthető meg. A speciális vonat intézménye azonban nem szűnt meg. Ma is lehet az embernek…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
marten 2006.10.31 17:32:06
Az engem is zavar, ha valak azt állítja másról, hogy antiszemita, hogyzsidó, hogy keveri a történelmi tényeket, de az speciel sokkal jobban, hogy ha azt állítja, hogy az "igazság ideát van". Mert a tévedőt meg lehet győzni, az "igazság ideát van"-ost meg nem. Pedig nem is biztos, hogy ő tudja az egyetemes igazságot. Meg egyébként is nem annak van igaza, aki kiabál, meg azt mondja magáról, hogy igaza van, hanem akiről mások aállítják, meg aki meg tudja győzni a másikat az igazáról. Az meg nem érv, hogy én montdam előbb, meg hangosabban, meg nekem mindig igazam van, meg úgyis. Titeket az nem zavar, hogy - oldaltól függetlenül - valaki azt állítja magáról, hogy övé az igazság??? De legyen itt példa mindkét oldalról: vertek a rendőrök nem renadalírozókat? Vertek! A magukat magyarnak vallók rámentek a magyar rendőrökre egy magyarokat elnyomó hatalom jelképévé vált eszközzel (gyengébbeknek: az a tank, amit elkötöttek, a szovjet elnyomás jelképe, ami ellen harcoltak '56-ban)? Igen, rámentek. Akkor felfoghatjuk úgy, hogy a rendőrök megvédték fővárost az elborult elméjűektől, akik az elnyomók jelképével támadtak rájuk? Igen mondhatjuk. Érdemes vitatkozni azon, hogy ki a magyarabb? Az aki földön fekvő magyart ver magyar létére, vagy az, aki magyar létére a magyarokat elnyomó lejképpel támad magyarra? Megjegyzem: a rendőr arra van kitalálva, hogy a sját nemzetében tartson rendet, aki magyar létére nem magyart ver parancsra, az a katona.
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
Hoppá, mindannyian a tévéből próbáljuk követni az eseményeket (dehogyis, az Indexről - a szerk.), pedig sokszor semmit nem kapunk, miközben a Klubrádióban profi közvetítés folyik. Vannak kiküldött tudósítók, akik a rendőrök elől rohanva tudósítanak. "Jönnek, jönnek a…..
comment:com A Tv2-é Gyurcsány 2006.09.19 02:12:00
A Tv2 nyerte meg a „Ki szólaltatja meg először Gyurcsány Ferencet?” –díj nagyokat hallgató miniszterelnököt ábrázoló, fröccsöntött mellszobrát. Azért a hírverseny győztesének mámorát biztos nagyban csökkenti, hogy közben a békés Kossuth teret és a HírTv…..
Mert mi történhetne egy tűzijátékon? Vörösen villogó Gyurcsány-portrékká robbannak a petárdák, a Szózat előtt még meglepetés koncertet ad a csak erre az alkalomra csak itt újból összeállt Johnny Cash? Vagy a finálé alatt feltűnik Godzilla, hogy dzsesszbalett-bemutatót…..
Széles körben elterjedt legenda szerint egyszer valaki látott egy kedves in-kálost, de aztán kijózanodott. Ez azonban csak legenda. Az őrző-védők valójában angyali fickók és néha csajok, akik szabadidejüket subázással, mandolinnal és mosolygással töltik. Hol van már az az idő,…..