Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakógyűlés

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teve van egypúpú, van kétpúpú, sőt több. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének működési elve egyszerűbb: a júzer vagy igazmagyar, vagy ellenség. Aki a mi oldalunkon, az jóbarát, aki meg nem, az eltaposandó. Van jó komcsi (pl. Pozsgay, Plagi Pál) és rossz (mindenki, aki nem…..
lakógyűlés 2012.12.24 00:03:47
@$$$=$$$: megnyugtató, hogy még maradt az einstandolt magánnyugdíj-pénzekből.
„Az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amit ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk. Ezért fontos, hogy Magyarországon ma nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások” - mondta Orbán Viktor két hete. Bár maga az állítás is hazugság, most…..
lakógyűlés 2012.12.11 23:47:14
@marco74: nem félős ő, de azért az Operaház hátsó kijárata (tudod, ahol kimenekült januárban) azóta is az ő nevét viseli:)
Tegnap sikerült magam megcseszetni a BKV-n, két megálló alatt, mert nem volt bérletigazolványom. Ennek hiánya volt még az ellenállásom utolsó vonala, de mivel késésben voltam amúgy is, mit tudtam tenni, benyeltem a dolgot. Ez a bérletigazolvány amúgy egy ilyen kis szar, amit a BKV…..
Kell-e írni még a magyar fociról? Kell. Itt van lejjebb, hogy miért. Beleszülettem az újpesti futballba, így elfogulatlanságról esetemben szó sem lehet. Más is így járt volna, ha földi pályafutását ott kezdi, ahol az utcában világklasszis futballisták grasszálnak fel-alá…..
lakógyűlés 2010.09.27 16:39:02
@d.z.: itt a késeléssel gyanúsított férfi:
www.police.hu/friss/BRF-20100921_m1.html

lehet keresni.
lakógyűlés 2010.09.27 17:02:40
@d.z.: azon szurkolótársainak, akik ismerik az illetőt, és még meg is akarják találni, a fölső kép elég az azonosításához. (bár azt te sem gondolhatod komolyan, hogy nem tudják a táborban, hogy ki tette. az már valószínűbb, hogy nem merik felnyomni. a késelés elleni kiállásuk mindenesetre szimpatikus.)
Mindig elgondolkoztató, hogy míg a konzervatívok, liberálisok, baloldaliak egész jól megférnek más országok konzervatívjaival, liberálisaival, baloldalijaival addig két azonos nézeten lévő széljobbos mennyire gyűlőli egymást. Az is jellemző, hogy a szlovák szélsőségesek…..
  A pünkösdi hétvégén, Trianon évfordulója előtt pár nappal rendhagyó sorozatot indítunk. Ajánlót egy fájdalmasan gyönyörű határról. A Google Earth és Google Maps segítségével járjuk körbe Magyarország jelenlegi határait és a közeli látnivalókat.   A…..
lakógyűlés 2010.05.23 13:46:56
Mandiner blog Forradalom helyett 2010.05.22 08:01:00
 „La Contre-Révolution ne sera pas une révolution contraire, mais le contraire de la Révolution.” (Az ellenforradalom nem ellentétes előjelű forradalom, hanem a forradalom ellentéte) Joseph de Maistre, ellenforradalmár   Kérjük kedves olvasóinkat, figyelmesen…..
Saját névre „brandingelt” kerékpárokat szerzett be a Schwinn-Csepeltől a HVG. A hírek szerint rögtön tíz darabot.A HVG-bringákat a jövőben bármely munkatárs használhatja, ha éppen környezettudatos városi közlekedésre szottyan kedve. A használat feltétele csak annyi,…..
Bemutatkozik egy újabb becsületes ember az értékalapú közösségből: Wieszt János "1954-ben születtem Budapesten. Feleségemmel 1986 óta élünk a kerületben, a Bartók Béla úton. Két gyermekem van, mindketten közgazdászok. Én villamosmérnöki végzettségem mellé először…..
Az Index bő egy hónapja megírta, hogy az e-sporttörténelem legsúlyosabb csalássorozatára derült fény Dél-Koreában, amibe az egyik top játékos, Savior is belekeveredett. A helyzet azóta annyit változott, hogy most már tizenegy játékosról gyanítják, hogy sarasak lehetnek a…..
Május elején jártam Tokióban a világ legnépesebb városában, ahol a főváros nappali népessége a városba érkezők miatt (egy egész Budapesttel) 2,5 millióval, kb. 14,5 millióssá nő. Itt is nagyon népszerű a kerékpár, mint közlekedési eszköz, a metró után a 2., és…..
  Az elején azt hittem, a dolog eltűnik magától, de aggasztó jelek vannak, hogy mégse. Ezért most itt is, még egyszer elmondjuk, hogy mindenki hallja: a bikicsunáj nem vicces, már tegnap sem volt az, sőt, keletkezésének pillanatától kezdve kimondottan ócska, áljópofi.…..
Elvileg június 7.-én kellene bezárnia 439 gyógyfűkimérésnek Los Angelesben, de ezt kevesen tervezik a belengetett börtön és pénzbírság ellenére. 130 üzlet közösen perli a városházát, mivel szerintük diszkriminatív, hogy egy 2007-es rendelet megtiltotta új ellátók nyitását,…..
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
A butaságot úgy látszik lehetetlen megállítani. A köcsög háborúsbűnös nyuggerek Floridában egyhangúan megszavazták, hogy headshopokban ne lehessen bongokat és vizipipákat árulni. Egy év börtönnel sújtják ezután a boltot, ahol vagy nem a bevétel legalább 75%-a dohányból van…..
Előrebocsátom, hogy ez nem egy buzizós poszt lesz, úgyhogy a harcos homofóbok ne annyira örüljenek. Gyorsan lefutnám a kötelező köröket is: nekem nincs bajom a mássággal, közös megegyezés alapján szerintem mindenki azzal hál, akivel akar, továbbá biztos vannak meleg barátaim,…..