Regisztráció Blogot indítok
Adatok
current value

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képen látható meglehetősen bonyolult pentagram a norvég Dimmu Borgir nevű sátánmetál banda jele, amit volt szerencsém kb. négy óra alatt alkészíteni egy kedves vendégemre, akinek már csináltam régebben is néhány mintát! A legnehezebb az volt ebben a mintában, hogy gyorsan…..
Egy régebbi post-ban már találkozhattatok ezzel a goa imádó scarification-nal, de most végre sikerült lefotóznom a gyógyult verziót is! A lány nagyon ügyesen kezelte a vágást, és ennek köszönhetően szépen legyógyult a hasán a minta! ..
Egy kedves olvasóm ajánlotta figyelmembe a Németországban futó Supertalent egyik selejtezőjét, amiben Mr. Extreme egy remek freak show jellegű performance-szal kápráztatta el a közönséget és persze a zsűrit is! Üdítő dolog tudni, hogy az ilyen extrém dolgok is lassan, ha nem is…..
Mivel mostanában mindenki facebook-on nyomul és ész nélkül lájkolgat, kiemelkedően fontos, hogy a blognak már több mint 500 rajongója akad!Köszönöm nektek, és mi mást is adhatnék viszonzásképpen, mint egy újabb remek fotót, amit Zsiráf barátom küldött nekem!Ha pedig mást is…..
testmódosítás Fenék suspension 2010.09.23 23:58:00
Érdekes elképzelésnek találom, hogy a suspension-t ilyen módon gyakorolja valaki. Mivel ilyen pózban lógva a vér egyenesen a fejbe tódul az amúgy is extázis szerű élmény még jobban fokozódhat. A másik elképesztő dolog, hogy még a fenéken található nem túl vastag bőr is…..
current value 2010.09.25 11:37:57
Általában kevesen kérnek szeméremdombra felszíni piercinget, de ha mégis van egy ilyen felkérés azt mindig örömmel teljesítem, hiszen ez a testfelület is teljesen alkalmas arra, hogy képes legyen begyógyítani egy ilyen piercinget. (Természetesen minden piercinget örömmel csinálok,…..
current value 2010.09.23 13:17:23
ők az üresek:
beautiful-lieee.blogspot.com/2009/10/t-s-eliot-az-uresek.html

@zombie666: rosszul emlékszel, nem darabolt "csak" fogazott vagyis szép kis harapásnyomokat hagyott végül is ez volt az egyik döntő bizonyíték ellene.
Nem hiszem hogy Tednek kell lenni ahhoz hogy az ember ignorálni tudja az itteni dolgokat,viszont jó magas labdát adtál nekik ezzel, néhányan talán vannak is olyan beteges szarok mint ő volt, most meg igazolva látják a kis ténykedésüket.
Másrészt Manalishi nagyon rátapintott a lényegre, ha közkinccsé teszel valamit megesik hogy lefossák, ilyen az "ember" remekmű.
@zagyvai: Zagy gondoltad volna eljutunk a klitorisztól ted bundy-ig? Jó kis videó installációt lehetne csinálni belőle, a legkritikusabb részeknél bevillana wmiki akarom mondani luipádre , majd alig hallható frekvencián "hány tudós van köztetek? lózungja. Természetesen azoknak kerülne kihelyezésre akik tevékenységükkel megpróbálták degradálni a blogot.
testmódosítás A harmadik szem 2010.09.18 14:43:00
A harmadik szem igen hasznos dolog tud lenni. Segítségével mélyebbre láthatunk önmagunkban, illetve megláthatunk sok olyan dolgot, ami a két normál szemünknek láthatatlan. Van aki a harmadik szemét a feje tetején hordja, mint ahogyan azt a képen is láthatjuk! Mondjuk a dolog elég…..
current value 2010.09.22 19:22:51
@wmiki: Mit civilkedsz? mikor ismered már el hogy te vagy a Lui Pádre te padavan izé bocs......boszorkánymester vagy mi a tosz. Jól mondtam?
Gyakran egy fájdalmas szakítás kell ahhoz, hogy valaki rájöjjön hogy a szeretetet és a gyűlöletet egy nagyon vékony vonal választja el egymástól. Furcsa dolog ez, pedig tényleg igaz: azt tudjuk a legerősebben gyűlölni, akit a legjobban szeretünk, hiszen ez a két legerősebb…..
current value 2010.09.13 18:12:52
Válaszok helyett újabb kérdések:

Becsületes, jó ember vagy? Erre alapozod az önbizalmad ? Mindenki szeret? Azt hiszed kevesebbet fogsz szenvedni mert szereted ami jó, ami igaz? Engem is szerettek. Mi ez az örökös háború a természetben? Miért viaskodik a természet önmagával, a szárazföld a tengerrel? Honnan való ez a bosszúálló erő? Micsoda borzalom, vajon honnan ered? Honnan lopódzott be a világba? Milyen magból, milyen gyökérből nőtt ki? Ki csinálja ezt? Ki gyilkol minket? Ki foszt meg az élettől? a fénytől? Gúnyosan felvillantva mindazt a szépséget amit láthatnánk. Haszonnal jár-e ez a pusztítás, jobban nő e tőle a fű, szebben süt e tőle a nap? Benned is megvan ez a sötétség? Te is átélted ezt az éjszakát? Ki vagy te hogy ennyi alakban élsz? A halálod elől senki nem menekül, de te vagy minden születendő élet forrása is.
A te dicsőséged, a te kegyelmed, a te békéd, a te igazságod. Belőled fakad a lélek nyugalma, a megértés, a bátorság a szív békéje. Lehet hogy az emberek mind egyetlen nagy lélek kicsiny részei? Az egyetlen ember sok-sok arca, az egyetlen ős én képei? Mindenki magának keresi a megváltást, mint a tüzes parázsból kivett izzó széndarabok. Egy család voltunk, de el kellett válnunk. Most szemben állunk egymással és eltakarjuk egymás elől a fényt. Hogyan veszett el belőlünk az eredendő jóság? Hagytuk hogy elvesszen, eltékozoltuk. Miért nem nyújtjuk ki a kezünket és érintjük meg a fényt? Van aki a haldokló madárra nézve csak az értelmetlen szenvedést látja, de az utolsó szó a halálé, kineveti őt. Más ránéz ugyanarra a madárra és megérzi az üdvösséget, ahogy átjárja őt a fény.
Hazugság minden. Minden amit látunk és hallunk. Ránk zúdítják a hazugságot. Csak jönnek szépen sorban, egyik a másik után. Dobozba zártak. Mozgó dobozba, vagy meghalsz vagy velük hazudsz. Az ember csak egy dolgot tehet, keres valamit ami az övé, és épít magának egy szigetet. Ha nem találkozunk többé ebben az életben, érezni akarom a hiányodat. Elég egyetlen pillantásod és tied az életem. Hol van az összetartozás? Kik voltatok ti akikkel együtt éltem ? Hol a testvér hol a barát ?A fényből a sötétségbe, viszályba a szeretetből. Egyazon elme szülöttei, egyazon arc vonásai ezek? Ó lelkem hadd merüljek el benned, nézz az én szememmel, nézd meg mit teremtettél, nézd meg hogy ragyog!
current value 2010.09.17 19:27:41
@zahnrad_bunker: szó mi szó tényleg kommersz a cucc, de ha neki tényleg ez kellett.....
...azt szeretik a férfiak...
current value 2010.09.17 19:24:07
Mindig is lenyűgöztek az ilyen típusú geometriai minták! Imádok elveszni bennük, főleg ha ennyire precízen van kivitelezve egy ilyen vágás. És még a gyógyulás is tökéletesen sikerült, ahogyan ezt a tovább után láthatjátok! Lewis Dodd munkája   ..
current value 2010.09.17 18:24:29
testmódosítás Apadravya 2010.08.31 14:03:00
A múltkori ampallang után volt szerencsém egy apadravya-t is szúrni a héten! Ez szerintem egy elég érdekes piercing, még talán magamon is tetszene, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy megdöfjem a saját makkomat, és a szex-et sem nagyon szeretném hanyagolni egy-két hétig:) A…..
current value 2010.09.06 16:01:44
@zagyvai: Rest vagyok utánanézni, annyi lenne a kérdésem hogy honnan van az elnevezése az ékszernek, gondolom nem orvosi latin.....
Bocsássátok meg nekem, hogy mostanában rengeteg scarification képet postolok, de egyszerűen nem tudok elmenni egy ilyen gyöngyszem mellett! Teljesen lenyűgöz a minta és a precíz kidolgozás, valamint az arcon lévő elhelyezés! Remélem nektek ugyanennyire tetszik!Efix Roy munkája..
current value 2010.09.06 15:58:03
Zagy szerintem hanyagolni kellene az indexet, nagyon úgy tűnik hogy az összes kis genyórágó arról a platformról vetődik ide.
@_Princess_: megint tökéletesen felvázoltad a lényeget, egyre jobban .......... de már úgyis tudod. :-)
testmódosítás Káosz 2010.08.25 19:41:00
Vajon a káosz, a véletlenszerűség az, ami a világot formálja, vagy csak a sors akarja ezt elhitetni velünk? Vajon minden dolognak megvan az előre elrendelt szerepe, vagy csak az események véletlenszerű láncolata az, ami meghatároz minket és a sorsunkat, ami így nem is igazi sors,…..
Aminek én felettébb örülök! Kevés annál jobb dolog van egy magamfajta piercer életében ha a nagy "modblog" és ezáltal a bmezine.com véleményezi munkáját, még akkor is ez a bme már nem az a bme ami akkor volt amikor Shannon volt a góré. A lényeg, hogy most nagyon…..
testmódosítás Ampallang 2010.08.23 14:49:00
Életem első ampallang piercingjét láthatjátok! Ez a fajta piercing igen ritka és fájdalmas, de a vártnál könnyebben át tudtam szúrni a makkot, és a vérzés is elmaradt amivel egy ilyen piercingnél mindig számolni kell. Az ampallang általában pár napig szokott még vérezni a…..
current value 2010.08.24 12:59:26
@leginkább tejből: Tejes, rizses...választhatsz akárhány nevet, egy valami mégis konstans marad veled kapcsolatban, egy betyárkörteként himbálódzó ganajkupac vagy itt a blogon. Még elrettentő példának se vagy jó mint pölö a wmiki, leginkább egy híg kulafolthoz tudnálak hasonlítani, ami egy darabig ott van aztán felszárad. Sokféleképpen lehet nyomot hagyni a világban, te ezt választottad hogy miért az itt senkit sem érdekel, a legvalószínűbb hogy nem tudsz kibékülni önmagaddal, (ezért se tudod megemészteni hogy az itteniek extém külsejükkel is boldogok) hát itt majd jól megmutatod, a való életben meg valószínűleg sorozatban érnek a megaláztatások, mellőzések. Azon is jó lenne elgondolkozni hogy milyen alapon bírálgatsz itt másokat akik arccal, képpel vannak itt, vállalják önmagukat, történetüket. Tehetnél egy óriási szívességet nekünk és maradhatnál a kis komfortzónádban, amint látszik azon kívül neked nem megy. Zagy helyében már rég bannoltalak volna, szerencsére nem vagyunk egyformák.

@_Princess_: úgy vagy jó ahogy vagy, és azok a szemek.......véletlenül nem zöldek?

@zagyvai: mond valamit a Mosh, épp most egy könyvtárból írok, a mellettem ülő kisnyugdíjas nem igazán kultiválta a péló nagytotált a 19 colos plazmán, megindító volt látni a reakciót, priceless minden másra ottvan a suspension :-)
current value 2010.08.25 17:57:13
@leginkább tejből: Megint alaposan mellényúltál te sötétben bujkáló, rémhírterjesztő ellenforradalmár.
írd és mondd, nincs tetkóm sem piercingem, a könyvtárból meg azért írok, mert nincs iternetem, egyébként egyetemi könyvtárból szoktam, de az most zárva van,ez egy sima FSZEK, majd kiszótárazod te agyoniskolázott ha érdekel hogy mit jelent. Ami persze nem azt jelenti hogy egyemista volnék, de van légkondi és mondjuk úgy occó mint a te egész kis lényed mint horizontálisan, mint vertikálisan. Annyira tudsz olvasni a sorok között mint Ray Charles, és annyira értesz az emberekhez is.

A ban nem tetszés kérdése lenne esetedben, a múzeumban sem tolerálják a bélsárt, nem igazán értem hogy itt miért kéne.
Mikor jössz már rá végre hogy saját magad alázod meg a hozzászólásaiddal? és perverz módon élvezed ahogy elküldenek a sutyiba, ez az egyetlen örömöd láthatólag. Apu kis kelése vagy, apu boldogabb lenne nélküled. Minél előbb tudatosítod ezt magadban, annál hamarabb tudsz elindulni valami értelmesebb, boldogabb irányban az életben.
testmódosítás Suspension! 2010.08.16 22:37:00
Tamás élete első suspension-jét követhetitek nyomon ezeken a képeken! Minden tökéletesen működött, a remek ebay-es csigarendszerem úgy siklik, mint forró kés a bőrön, és mivel hetedeli a súlyt, könnyű dolgom van az emeléssel is. Tamást kétszer is a levegőbe emeltem, és a…..
current value 2010.08.17 15:24:58
@leginkább tejből: Rád meg nagyjából senki sem gondol.
Ezt a gyönyörű füljavítást Brian Decker követte el, Pauly-n akiről már ezen a blogon is lehetett olvasni. Hogy miért varratta össze Pauly a hatalmas cimpáját, azt a myspace-es blogján megtalálhtjátok. Egy ilyen fül megjavítása nagyon nagy precízséget igényel ami, mint tudjuk…..
current value 2010.07.14 11:19:12
@Csönd-Nesz-Rizs.®: Ezért a kis linkedért kásztingoljon m eg a pierre woodman, de csak miután az avatarodon szereplő gyilkosbálna meg nem szeretgetett, majd elfelejtettem utána természetesen kihabzsolhatod a mogyorót a szaromból légy oly bátyám.
Aki nem ismerné az Emberi százlábú avagy Human centipede című beteg filmet, az először is ássa el magát, másodszor pedig nézze meg a film trailerjét! Ezek után már érthető lesz ez a tetoválás, és a jelmondat: 100% medically accurate! ..
Hogy ilyen remek módon kivarrathassuk, hogy aztán mindenki csak nézzen, és azt gondolja, hogy direkt ilyen! Amúgy a képről jut eszembe, hogy régebben azon agyaltam, hogy mennyire érdekes volna, ha egy elég nagyra tágított (kb. 50-60mm) fülcimpát a tövében elvágnánk, és a lelógó…..
current value 2010.06.18 18:59:03
testmódosítás Ajándék nektek! 2010.06.12 00:02:00
Azért, amiért már több mint 100-an lájkoljátok a testmódosítás blogot!:) ..
testmódosítás Genital beading 2010.06.08 22:31:52
Stricigolyó, beültetés, péniszgolyó. Rengeteg neve van, de talán a genital beading a legjobb. Ezen a képen a golyók kb. fél éve vannak bent és tökéletesen legyógyultak!..
A múlt héten egy fotós srác, Csákó Gábor keresett fel, és lőtt néhány meseszép fotót arról, amint éppen tetoválom Orsit. Orsi volt olyan kedves és beáldozta az egyik lábát arra, hogy olyan absztrakt mintákkal töltsem meg a lábát amilyeneket rajzolgatni szoktam mindig. Ilyen…..
current value 2010.06.05 19:27:35
Egy régebbi postban már láthattatok egy meghökkentő portrét XRoniX-ről! Nos, a látványt sikerül fokoznia: rajzolt bajusz, és betetovált szemgolyó az új body mod!A srác amúgy egy lengyel piercer, és a Gdansk-ban megrendezésre kerülő expo-n lesz szerencsém vele élőben is…..
current value 2010.05.29 16:51:14
current value 2010.05.29 19:37:43