Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeptima

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                                Burma, 2006 Mandalay Burma spirituális, vallási központja, egyben utolsó királyi fővárosa. Ez persze nem jelenti azt, hogy ősi település. 1857-ben alapították, szűz területen, bár a…..
                                 BRAZÍLIA (+Argentína és Paraguay) - 2006 (folytatás) Kora reggel, dermesztőre légkondicionált buszozás után érkezünk az Iguaçu vízesés „fővárosához”. Nem csoda, hogy negyedmilliós település fejlődött ki (Foz…..
Punnyadás és a médiába kívánkozó percemberkék jellemezték a harmadik negyedévet. Bejelentették a Voice mestereit és az RTL II indulását, jön az új Dallas a tévébe, a BL visszatért a Sport Tv-re, Árpa Attila buzizott, az isten pénze nem elég a Modern család szereplőinek, és…..
szeptima 2013.01.02 13:49:56
@enpera:
Már elnézést nem az ATV-re gondoltam,ott más műsorokat nézek/ nem a Vidám Vasárnapot !!!!!,/ hanem az Ismeretterjesztő csatornákra,felsoroljam ? ;-)
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
szeptima 2012.11.22 12:03:52
@fazzoletti:

Teljesen egyetértek e véleménnyel. ;-)
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
szeptima 2012.11.18 11:28:55
@theszikman:

Egyezik a véleményünk,fejen találtad a szöget.;-)
hogyvolt X-faktor 3x13 - 5. döntő 2012.11.16 09:00:00
Csak halad ez a műsor, fogyatkoznak szépen a tehetségek. Geszti be is jelenti már az elején a miheztartás végett, hogy neki még minden embere megvan, ennél királyabb dolga már nem is lehetne az idei szériában. Betipeg Nórika is sűrű levegővételek közepette piros ruciban, és…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
szeptima 2012.10.07 12:04:25
  Köztisztviselői pályafutásomat a legalacsonyabb ügyintézői beosztásban kezdtem, minden államigazgatási lépcsőfokot megjártam és 30 év után közigazgatási államtitkárként fejeztem be. Közigazgatási gyakorlatot a törvényességi ellenőrzés, a választás, a…..
Rendkívüli és várhatóan tartós hideg közelít, ezért Pintér Sándor belügyminiszter intézkedéseket hozott a rászorulók, köztük a hajléktalanok, az idősek és az egyedül élők védelmében, közölte Kontrát Károly, a tárca parlamenti államtitkára. A munkába bekapcsolódik a…..
A hétfői Muzsikáló Reggelben arról folyt a vita, hogy jót tesz-e a klasszikus zene ügyének, hogy az MR2 Szimfonikusok ismert hazai pop és rock előadókkal lép fel a Szigeten, illetve a hallgatók mit is gondolnak erről?Ma reggel elképzeltem, hogy zeneszerzők és művészek közül ki…..
... önmagunkat legyőzni a legszebb győzelem. Na, gyere, kiscsávó, gyere, ha mersz!Forrás: indavideo..
szeptima 2011.07.18 00:18:47
szeptima 2011.07.18 00:20:48
Fejből megy, mennyit adnak a kínaiak egy üres palack Chateau Lafite Rotschildért? Álmodból felkeltve sem okoz nehézséget megmondani, mennyi volt tavaly az LVMH adózás előtti nyeresége és hogy ez hogyan viszonyul a korábbi évhez? Az sem okoz gondot, mennyibe kerül egy átlagos…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..