Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Analitikus Marslakó

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TOP 15 Star Wars pillanat Mivel mindjárt itt a Skywalker kora, gondoltam bepörgetem kicsit az oldalt. Manapság úgy is dívik a toplistázás. Mondjuk mi ritkán tartunk ilyet, de most van annyira fontos az előttünk álló pár nap, óra, hogy lássuk nekünk mi is a kedvencünk a 10 részből. Persze kár is…..
Analitikus Marslakó 2019.12.18 22:48:41
@LúzerMan: igen, ez a Ben-Hur, nem Forma 1. Ez borzasztó, hogy filmes témában ír valaki, és alapvető filmes ismeretek hiányoznak. :-O
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
Mikor kezdtük el a szexualitást a behatolásra és az orgazmusra csökkenteni?! Mikor vesszük végre észre, hogy a szex nem csak az orgazmusról szól, hanem sokkal inkább két ember kapcsolatáról. A szex két ember között megvalósuló szeretetkapcsolat, ami nem szűkíthető le csupán a…..
Analitikus Marslakó 2018.12.02 21:10:10
@Gondil: egyenlőre lehet javítani egy meccs eredményét, de, amire Te gondolsz, az az egyelőre.
Sziasztok! Tegnap du. "elszabadult" a fiam drónja - ez egy négy légcsavaros "helikopter", olyan 50x50 cm-es, tehát nem kicsi -, és valahol a Szent István úton, a műszaki üzlettel szemben szállt vagy zuhant le. Állítólag este 8-kor még látták, villogtak a helyzetjelzői. A becsületes megtaláló,…..
Analitikus Marslakó 2018.03.27 18:54:06
@metal: A távirányító hatótávján kívül érve egyszerűen lassan leereszkedik, tehát, ha nincs üzemzavar, akkor épp úgy nem eshet a fejedre, mint, ahogy egy utasszállító sem.
A Fejér-B.Á.L. Zrt. és a Magyar Építő Zrt. konzorciuma 646 millió forintos ajánlattal nyert a Fejér Megyei Kormányhivatal tenderén. A Bicskei Járási Hivatal új épületének, parkolójának, valamint a kapcsolódó bekötőút kivitelezési munkáira tavaly augusztus végén írt ki nyílt pályázatot a Fejér…..
Analitikus Marslakó 2017.02.08 17:41:02
Nagy hírem van! A blog egyik régi alapítója, sokáig aktív, aztán illegalitásba vonuló posztolója, Hancu könyvet írt. Illetve nem most írta, hanem régen és apránként, ugyanis a PC Gurunál 15 éve indult és öt évig futott sorozatát rendezte össze egy 216 oldalas ekönyvbe. Annak idején A világ…..
Ha emlékeztek még, pont négy éve történt, hogy a Bodegát felfedeztem, lévén, hogy a közelben végzem napi szintű civil munkámat. Azóta a kis lakóautóból elinduló srácok elég messzire törtek - most pedig újabb mérföldkő történt az életükben...
Bicskén a Szent László utcában fészekemelő gólyakosár kihelyezése történik - amit lokálpatrióta fórumunk bízvást kér már egy-két éve.   A munkálatok következtében  Bicske Szent László  utca Páros házszám 2-44 2016.02.24 08:30-13:00 Bicske Szent László  utca Páratlan házszám 1-37 2016.02.24…..
Analitikus Marslakó 2016.02.04 11:50:57
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Analitikus Marslakó 2015.07.01 15:34:28
@recirkulációs kör:
"Ha előbb jelezte a kanyarodási szándékát, mint a motoros az előzésit, neki van elsőbbsége."
Nincs ilyen. Nem kezdheti meg a balra kanyarodást, ameddig nem győződött meg arról, hogy nem okoz nagyobb bajt. Az autós mindenképpen hunyó. Közös felelősség akkor jöhet ki, ha pl. bizonyítható a motoros gyorshajtása. Akkor sem azért, mert hogy gyorsan hajtott, és az milyen csúnya dolog, hanem azért, mert akkor vélhette azt az autós, hogy ő még simán bekanyarodik egy szabályos tempóban haladó jármű előtt, de az annyira gyorsan jött, hogy erre mégsem volt ideje.
A bandaháborúk, maffiák és egyéb bűnözői csoportok magánjellegű leszámolásai a történelem ritkán tárgyalt határterületei. Noha a kor mélyén kavargó társadalmi áramlatoknak pontosabb kapásjelzői, mint az éppen regnáló királyok és elnökök életrajzai, gyakran heteken…..
Kész, a Wikipediára is felkerült a THQ szócikkéhez, hogy "Defunct: January 23, 2013", vagyis a nagy múltú kiadó tegnap megszűnt létezni. Írtunk már róla korábban, hogy milyen rossz üzletpolitika miatt mentek csődbe, és decemberben még úgy tűnt, hogy egyben eladják az egészet 60…..
A VII. Elektronikus kereskedelem konferencia egyik legérdekesebb előadása mondhatni az alapjaiban forgatta fel az az eddigi webergonómiáról alkotott képemet. Jónéhány "hőtérképes" vagy szemkamerás felvétel volt már előttem ismert, ezeket a felvételeket úgy készítik,…..
Analitikus Marslakó 2010.05.13 07:46:24
Semmiképp ne húzd ki azt a mondatot, mert nem úgy hibás, hogy Te valami blődlit mondasz, mivel azt mondod, amit mindenki mond, ami mindenkinek logikusnak tűnik. Én meg azt mondom, amit tapasztalunk. Volt olyan, hogy az alany már koncentrált a kép közepére, hogy ő csak oda fog nézni - és nem sikerült: az első pillanatban azonnal elszaladt a tekintete a megmutatott nő tekintetére, és csak onnantól tudta középen tartani a szemét. Tehát a dolog úgy működik, hogy természetesen tudjuk kontrollálni a tekintetünket, de nem tudjuk megelőzni, hogy hova nézzünk, csak a vissza-visszatérést tudjuk valamelyest befolyásolni. Ugyanakkor az is fontos, hogy minden esetben úgy csináljuk az adatfelvételt, hogy az elején mindenféle képekkel lankasztjuk a figyelmet és a feszengést, sőt, soxor a vizsgált képek is mindenféle egyéb képek közé vannak keverve. És aztán meg persze az is fontos, hogy valódi képeket és oldalakat mutatunk, és ott nem nagyon lehet olyat mutatni, amin bárki is jelentősen meglepődhetne. A prezin is elhangzott, hogy a nők "szemérmesebbek", és ez nyilván nem úgy értendő, hogy szó szerint szemérmesebbek, hanem úgy, hogy azt, amit tapasztalunk, hogy kevésbé nézik meg az intim zónákat, a köznyelvben szemérmesebb nézésnek nevezzük. Volt olyan képünk is egyszer, ahol egy felhúzott lábú, rövid szoknyás csaj volt a képen, de a szoknya alá nem lehetett belátni, mert ott teljes sötétség volt. A pasik szeme rendre odatévedt a sötét területre, ahol nem látszódott semmi, míg a nők megnézték a nyakláncát, a bokaláncát, a cipőjét, a mindenféléjét, mire esetleg odakukkantottak.