Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Amazing Racoon

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden: semennyit. Sokkal hosszabban a Villanylap tesztelte, akik már az első méréseknél kiderítették, hogy nem hogy spórolni nem lehet a 10600 forintos Energy Saver Pro eszközzel, hanem az még 56W-ot fogyaszt is óránként: A vizsgálat során fogyasztáscsökkenésnek a nyomaira…..
The Amazing Racoon 2014.03.26 22:20:30
Már annyira megszaladt a Pizza Kingnek, hogy az étteremtől 10 percnyi távolságra sem sikerült kivinni egy pizzát több mint 2 óra alatt. Ahogy George R. R. Martin is megmondta: Pizza is coming! Az oly sok helyen reklámozott Pizza King pizzériáról nekem más tapasztalatom van, mint…..
The Amazing Racoon 2013.12.20 16:24:35
@atpijkamo: Igen, vágom, de mi vastag tésztával kértük direkt ;) Mindegy, a lényeg hogy sz@r volt.
Naiv ügyfél megtanulta, hogy használt autó vásárlása előtt kötelező saját szerelővel átnézetni az autót, hogy legalább nagyságrendileg képben legyen a várható további költségekről. Saját Skodáját csak fél évvel a vétel után vitte szervizbe, aztán csodálkozott, hogy…..
The Amazing Racoon 2013.08.02 22:06:10
@staropramen: én meg autót szeretnék venni, engem is érdekelnének a kérdések, írd meg légyszi, köszi :)
Mind hallotuk vagy tapasztaltuk már a piaci árusok  trükkjeit a mérleg aljára ragasztott plusz súlytól a rajtafejlejtett néhány ujjig, de mi van akkor, ha magunknak kell lemérnünk valamit? A Tesco a digitális mérleg kalibrálásával ezt is megoldotta: G. levele szerint Budaörsön…..
The Amazing Racoon 2009.12.14 17:46:44
Nyilván mindenki észrevette, hogy valami megváltozott a kommenteknél. Rögtön át is adnám a szót Stökinek, aki a flashjátékos KMK blogon a következőket írta, hiszen nem tudnám jobban összefoglalni: Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan.…..
The Amazing Racoon 2009.04.17 20:26:13
Gábor kiborult azon, hogy ha az EME Zrt. mobiltelefonos parkolójegy-fizető rendszerét akarja használni, két rikító matricát kell kiragasztania az első és hátsó szélvédőjére, ráadásul reklámokkal megfejelve. Korrekt dolog-e önautóspammolásra kényszeríteni egy fogyasztót,…..
The Amazing Racoon 2009.03.13 11:30:20
@mamapicilánya/mpl: az sajnos nincs rajta :(

Ezeket a szórolaposokat én is nagyon bírom, a lakótelepen a parkolóban is telerakják a szélvédőt. De ha egyszer tettenérjük lakótársammal... ;)
The Amazing Racoon 2009.03.13 11:32:54
@mamapicilánya/mpl: hát nem a legszebb, de inkább ez, mint hogy valamelyik jóindulatú őr mikuláscsomagot rakjon az autóra; akkor még futkározhatnék is adott parkolótársasághoz
  Vannak azok a mágikus reklámok, amik egy perc alatt térdekényszerítenek egy felnőtt férfit, mint a Sony Bravia első szpotja. A pattogó labdák esetében a szívszorító zene hozta a hangulat jórészét, és a receptet azóta több helyen hasznosították. Legutóbb David Fincher…..
Tékozló Homár Előzni tilos 2008.09.30 12:09:00
Péter megpróbálta az éjszaka közepén krúzoló rendőröket leszorítani az útról, pechjére egy zebránál sikerült abszolválnia a manővert:Éppen minap történt velem, mikor a haverokkal bulizni indultunk, tankolás után pont egy rendőrautó mögé kerültem. A tisztelt "rend…..
A gyorsreagálású Magyar Víziközmű Szövetség máris kommentelt DKone felvetésére, ami szerintük rémhírterjesztő állítás csupán. Azóta a Homár is megkóstolta az újpesti vizet, de mivel nem tudjuk régebben milyen volt, nem is mondunk semmit. A fővárosi víz minősége se nem…..
"Mi lehetne magyarosabb, mint egy paprikapálinka? Egy magyaros lehúzás esetleg?" - írja László, mi meg boldogok vagyunk, hogy az olvasók tömörebben meg tudják ragadni a lényeget, mint a legtöbb újságíró. Egyik kedvenc hipermarketünk új, mélyebb és magyarabb jelentést…..
A spam legundorítóbb formája, amikor az üzletkötők telefonon kergetik a szerencsétlent, aki elsőre nem elég határozottan küldi el a manóba őket a termékükkel együtt. Labi barátnőjére a Generali egyik embere szállt rá:Küldöm az alábbi levelezésemet a Generali Biztosítóval,…..
Annyi értelmetlen erőszak volt a napokban, hogy a hétvégére itt egy kis vidámság B-től. Az idei velemi Gesztenyeünnep fejlesztése a tél slágere lehet békésebb vidékeken:Fogyaszd es szenvedj jeligére, nagyobbat üt, mint az öszödi beszéd.....
A Homárral évekkel ezelőtt hasonló esett meg a K and H Banknál: az embernek lejár a régi kártyája, jön az új, vagyis nem jön, aztán mégis, de az átkozott PIN mindent megkever. A lényeg, hogy sokat kell rohangálni, és hetekig nem lehet automatából pénzt felvenni. Andi kalandjai…..
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..