Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BUD

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizarr baleset történt a Maláj Nagydíj egyik pénteki szabadedzésén. A HRT-s Vitantonio Liuzzi kocsija lerobbant, a pályamunkások tolták a füvön, amikor egyikük elesett, és a bal első kerék alá került. Társai észrevették, tolták tovább a már lendületben lévő gépet, át a…..
f1 Mi ez a McLarenen? 2011.03.08 12:35:00
Az utolsó, barcelonai teszt első napjának reggelén Jenson Button különös orral futott. Az autosport.com szerint mérőszerkezet van a domborulat alatt, ami a pillérek segítségével menet közben méri az első szárny terhelését és/vagy lehajlását.Nem új megoldásról van szó, a…..
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
A tegnap esti Anglia-USA angol szempontból legfelemelőbb pillanata az volt, amikor Steven Gerrard egy laza bokamozdulattal megszerezte a vezetést aaz angoloknak - kár, hogy erről az ITV HD-adását követő britek mind lemaradtak. Az alábbi videón jól látható, hogy miközben Johnson egy…..
Megállapodott a FOTA (F1-csapatok szövetsége) az olasz gyárral, az új gumiszerződést már a hétvégén, a Török GP-n bejelenthetik. Az autosport.com szerint a Pirelli 2011-ben és 2012-ben a sorozat kizárólagos beszállítója lesz, legelőbb 2013-ban kaphat ellenfelet. A márka…..
BUD 2010.05.27 19:46:57
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
BUD 2010.05.12 23:40:25
Mi az, hogy a Digi egy rakás fos?

Én Újpalotán a 15. kerületben lakom havi 2 500 HUF-ért kapok 20/10 megás netet, ingyen vezetékes telefont (amit nem használok csak dísznek van)szóval tiszta Hawaii.

A Digi a legjobb szolgáltató már vagy 2 éve nyomja a netet 20/10 mega állandó sebesség, hiba talán összesen 5 perc míg nem volt netem két év alatt.

Szerencsétlen barmok!!!

Neten néztem a Barca - Inter meccset és életem legizgalmasabb 90 perce volt. Szurkoltam az Internek mint állat és igen ez volt az a pillanat amikor tényleg jó érzés volt interneten tévét nézni. Természetesen pixeles a cuccos, de abszolút nem zavart mert lekötött a meccs és asszem, hogy ilyen szolgáltatást eddig senki nem próbált Magyarországon.

Ez a jövő és az elején persze még így néznek ki a dolgok, de pár éven belül neten megy majd HD-ben a cucc és ez azt jelenti, hogy ilyen TV2 és RTL Klub szarságok elfognak tűnni vagy igenis alkalmazkodni fognak és nem a gusztustalan Győzike és fekete pákos szarságaikat fogják adni mert ugye a reklám és a pénz oda megy ahol érdekesség, újdonság, érdeklődés stb. van.

Visszatérve a digisport.hu - ra ez a 600 HUF teljesen korrekt. Erre azért van szükség, hogy ne terhelődjenek a szerverek és akit érdekel egy jó meccs az igenis befizeti ezt a pénzt ami nem vészes. Barca - Inter ingyenes volt és amennyien lesték, hihetetlen volt, hogy hogy bírta a szerver és milyen kifogástalan volt a közvetítés.

És ez azt jelenti, hogy ilyen undorító gusztustalan TV2 és RTL Klub-nak valóban nincs jövője. Amit most a digisport.hu művel annak hálásak lehetünk.