Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libsibolsi

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek ez mi? Mert fernetstock szerint egy madárfakkőr ..
libsibolsi 2011.07.20 15:56:15
Marcell apró sertésekkel próbált meghatni, meg azzal, hogy milyen blogokat olvas, pedig ő csak egy ugyanolyan szemétláda, mint ti mind, amti a megfejtés is bizonyít, ami nem más, mint    malackaraj  ..
libsibolsi 2009.08.12 09:54:53
Tamás, köszönöm. Egy napja dédelgetem ezt a kis szörnyszülöttet, akit levélben küldtél, és bármikor ránézek, kiver a víz, a hátam borsódzik és megrándul az arcom. Ezért érdemes volt folytatni, ez igazi, minőségi szemétség! A szemöldök egyszerűen utolérhetetlen! A…..
libsibolsi 2009.06.23 14:09:17
Nagybácsihumor is régen volt, így hát boldogan hozzuk vissza a húslevesillatú, szalonspicces rosszvicceket az asztalvégről. Íme az időtlen agyrohasztó iskola újabb szép terméke:A focipályán az egyik játékos megbotlik, elesik láthatóan fájlalja a vádliját. Letakarják, mire a…..
libsibolsi 2009.03.19 09:09:18
Élő hal ott, közli boriBakter, bennünk meg összeomlik a pozitív előítélet, miszerint a nők jobbak nálunk...
Szabó Dávid most kóstol bele ebbe az emberiségellenes műfajba és a maga szemszögéből nem is csinálja rosszul. A miénkből annál inkább. Dávid elsőévesként azonnal csatlakozott a vicces primkósággal paintelők klánjához, ez a menzai ihletésű munkája például az agyon kívül…..
libsibolsi 2008.10.01 14:17:57
Ír GUM, búr GUM, amikor az ember ragyogó tehetséggel találkozik, lengetni kell a kalapot, akkor is, ha az a tehetség más embereknek erős fájdalmat okoz, agyállományukat elsorvasztja, idegrendszerük védőburkát meg vészesen korrodálja. Így hát mi mást tehetnénk, háromszoros…..
libsibolsi 2008.07.08 23:02:56
Szemérmetlen autofelláció következik. Ha esetleg valaha valaki kiváncsi lett volna rám, talál velem egy interjút A hét bloggere blogon...
libsibolsi 2008.07.08 22:41:39
Hisztérikus kommunikációs megoldást fedezett fel Mária Marketing szabóság blogján. Bár a Nógrád Volán fizetett újsághirdetéssorozattal igyekszik felhívni az utazóközönség figyelmét, hogy szemetelni és firkálni csúnya dolog, a kivitelezés backdoor-gyökereket sejtet. Csak az…..
Isteni címkét fotózott gőzpirítós, amihez annyira hiányzik maga a termékfotó, hogy az nem igaz. Ezúton kérjük a szerzőt, hogy legalább szóban közölje, hogy nézet ki a cetli fölötti árucikk!..
libsibolsi 2008.07.02 13:12:53
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..
Huh, nem térünk magunkhoz. Minden idõk legfantasztikusabb levelét tartjuk remegõ kezünkben. Maga az eset az nem szórakoztató, inkább mondanánk szomorúan tipikusnak: Naiv Ügyfél gyanútlanul falatozza a szendvicsét, amikor fizikai inzultus éri, de a rendõrség nem segít rajta. No de…..
Forum Shops Meztelen papucs 2007.08.16 19:32:57
Legalábbis ez a neve. Topless Sandal, hogy egész pontos legyek. Attól lesz az, hogy nincs pántja, nincs semmije, csak "talpa". Hogy mégis mitől marad a lábadon és nem csak egy használatra, igen, ez jó kérdés. Külöböző mintája van, amit természetesen viselése közben…..
libsibolsi 2007.08.17 13:02:32
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Mindig is sejtettük, hogy valami sötét titok lappang a politikusainkkal olyan csúnyán, sőt mondjuk ki: tiszteletlenül bánó Pufajkás Turul körül. Csak azt nem tudtuk, mi lehet az: Szekeres "Napóleon" Imre törvénytelen gyereke lenne a kis balnemzeti ragadozó? Együtt…..
libsibolsi 2007.08.17 11:50:48
A tegnapi pénteki centrumos-creditexpresszes behajtási sztorihoz bányásztuk ki JohnZero kommentjét ki, ő ugyanis a minap kapott egy levelet a Centrumtól, ami szerint minden fantomtartozás az Intrumé, úgyhogy a Creditexpressz bajosan követelheti a 2005-ös nemlétező bírságot:…..
libsibolsi 2007.08.13 00:25:24
Váratlan fordulat a BKV kommunikációjában a sorozatos utasverős hírek után, hogy az egyik, ügyével kereskedelmi tévékben is megfordult fiatalt rágalmazásért pereli be. Bizonyára emlékeznek az esetre, amikor jegy nélküli külföldi fiatalokkal ismerkedtek az ellenőrök a Deák…..
Hétindító hülyeszöveggyűjteményünk első darabján Béla bukott ki, amiért a felsőközépkategóriás bútordílerek katalógusukban szidalmazzák a pórnépet, azaz a szerintük nem potenciális vásárlóikat: Tegnap a kezembe nyomtak egy bútorprospektust, amit ma átlapozgattam.…..
Gyalázat, hogy már hónapok óta pörög a blog, de még nem esett szó az Amanita Design játékairól. A legismertebbet, a Samorostot legalább egy tucat olvasó beküldte már, úgyhogy most következzen ez a gyöngyszem. Olyasfajta kalandjátékról van szó, mint amilyen a Hapland, de annál…..
Megnyugtató, hogy egyes benzinkutakon már akkora káosz uralkodik, hogy autópályamatricája bizonylatát kereső naiv ügyfelet hátraküldik guberálni a konténerhez. The Screemnek alább vázolt esetében mákja volt, ugyanis nem happolták el előre a hamarabb érkezett guberálók a…..
Megkergült a luxusgyártó, és a vén kommunista haknikirályt tette meg a cég egyik új arcának. Mihailt annyira lenyomasztotta, hogy öregasszonytáskával kell utaznia, hogy mindjárt kiveti magát a luxusjárműből a berlini fal mellett. De ennél is bénább a Pizza Hut korábbi…..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..
libsibolsi 2007.07.30 14:39:20
A következő posztot azoknak küldi a Homár, akik sérelmezik, hogy a megváltó eső miatt beszorultak a lakásba/irodába. Előre is figyelmeztetünk mindenkit, hogy most már késő elfordulni, muszáj volt ezt a képet első helyre tenni. Asszociáljanak szabadon és kattintsanak ofkorsz, mert…..
libsibolsi 2007.07.30 11:51:21
libsibolsi 2007.07.30 11:53:14
libsibolsi 2007.07.30 12:29:20
A mellékelt fotót 2007. 07. 27-én készítettem (telefonnal) a gyáli Plus-ban pár csomag császármorzsáról. Nem kellett túl sokat válogatni a képen látható dátumok összeállításához, konkrétan 4 csomagot vettünk ki. Jó étvágyat! Üdv, Gergő A katonaságnál az volt az…..