Regisztráció Blogot indítok
Adatok
certaldo

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincsen rózsa tövis nélkül, tartja a közmondás, én pedig azt tenném hozzá, hogy nincsen porta rózsa nélkül. Ez a mutatós dísznövény örök kedvenc, ami nem csoda, hisz valóban impozáns látványt nyújt, persze a szép eredményhez odaadó gondoskodás is szükséges, melyet…..
Gondoltam, írok blogot. Mert 1 már van, de ott nem lehet komoly dolgokról írni. Voltam ma a Fotográfusok Házában.Tisztázzunk valamit. Művészetekhez nem értő ember vagyok. Mint az átlag. Szeretem a festészetet, a fotókat, a szobrokat, a táncot, a zenét, meg egy csomó minden…..
Az iskola szeptemberben kezdődik a gyerekeknek és nekem is, így most igazából turistaként éldegélünk. Kivéve persze szegény páromat, aki helyettünk is „gyűri” a munkás hétköznapokat. Fura egy állapot. Egy turisták által közkedvelt kisvárosban lakunk, ráadásul…..
certaldo 2011.08.02 12:51:49
A bolygó hollandi Amikor... 2010.11.11 22:40:00
Amikor elfogyott a magaddal hozott utolsó C-vitamin tablettád; amikor azon veszed észre magad, hogy az időjárásjelentést már nem az Időképen keresed; amikor a macskákat már nem „cic-cic”-cel, hanem „pusz-pusz”-szal hívod magadhoz; amikor fejből tudod a sarki…..
Új szakács-műsorvezetőt keres a TV Paprika, frissíteni kell a gárdát, ezért szereplőválogató műsort indított Casting címmel, amelynek kilenc epizódjában mérkőznek meg az első válogatásokon keresztüljutott szereplők. Így a csatorna több legyet üt egy csapásra, hiszen…..
certaldo 2009.10.09 17:19:55
Képzeld el ezt a képet: lenyúzzák a bőröd, kivágják a májad, a combizmodat, ízlésesen közéhelyezik a májat, máglyára vetik, és mielőtt majdnem elégne, megeszik. Tudom, kicsit a máj körül forog a téma, mert előzőleg a pézsmaréce kicsit felülértékelt májáról írtam, de…..
Fáradt vagyok új poszthoz, és ilyen is régen volt már. Küldöm minden dolgozó, vidékről munkába járó nőnek.Tömött szatyraiddal szálltál vonatra tegnap.Szaladgálsz dolgainkban, távol egy éjjel, egy nap.Rendet csinálsz a házban, vesződöl pénzügyekkel;ébren talál az éjfél,…..
Rájöttem! Főzés 2008.10.01 11:53:00
A nőnek a konyhában a helye, ez nem vitás, elég, ha édesanyánk finom főztjére gondolunk, bizony, helyesen tartja a mondás, férfiembert a hasán keresztül lehet megfogni. Más kérdés viszont, hogy az igazi mesterszakácsok kivétel nélkül férfiak. Hölgyeim! Ha konyhai…..