Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálintka.

0 bejegyzést írt és 859 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Bálintka. 2022.03.23 06:53:18
Lehetne mindenféle magasztos gondolatot írni itt, ám inkább a sallangmentesebb utat választanám: közel kilenc és fél év után véget ér a KMK története – egy időre biztosan. Köszönöm szépen mindenkinek, aki a nyár során jelentkezett blogírónak, ám sajnos sem erőm, sem…..
via GIPHY Ezen a borongós novemberi csütörtökön olvasónk levele gondoskodik az elmélyülő letargiánkról. Vannak azok a történetek, amiknél nincs mit tenni. Hiába csinált mindent jól (jó, a bőrönd méret kicsit necc, de ezt meg ismerjük), hiába tett meg mindent, amit lehetett, végül ott áll egy halom…..
Bálintka. 2019.11.22 06:18:10
@Majmász Gedeon:
Hidd el, ha téged enne a düh, a csalódás, a reménytelen harc a köcsögökkel, úgy mát te is pont leszarnád a helyesírást.
A pár hetes telefon beadja a kulcsot, a szerviz először nem talál hibát, majd beázásra hivatkozva megvonja a garanciát. Ha biztosan tudjuk, hogy nem járt víz közelében, ki és hogy bizonyíthatja azt, hogy miattunk ázott be? Történhet ilyen csak simán a páratartalomtól is? Csalódott olvasónk kérdései…..
  Feneketlen panaszarchívumunkból előkeveredett egy nyár eleji eset, amit - mivel elég vérlázítóan hangzik, a honlap él, az árak sem változtak rajta - úgy döntöttünk, kitesszük. Egyúttal szeretnénk jelezni a repteritransfer.hu-nak, hogy nem azt hívják dinamikus árképzésnek, amit csinált, ha esetleg…..
Bálintka. 2019.10.18 14:16:06
@HarryKlein: Mert gondolom így olcsóbb lett volna, mint a sima taxi. Az eredeti árhoz képest. Bár akkor meg ott a reptéri busz egy ezresért, ami pont azoknak tök jó, akik 1-2 napra jönnek, és nincs bazi nagy bőröndjük.
Szakszervizes, ügyfélszolgálatos, eladó: mindenkinek megvan a saját véleménye Lilláék hűtőajtó-szigeteléséről. A cserélhető, ám mégsem cserélhető szigetelés eközben nem tudja, mit is csináljon. Az élet tele van bizonytalanságokkal. A mi kis történetünk egy költözéssel és a hozzá ajándékba kapott…..
Mit tegyünk, ha nem azt kaptuk, amit megrendeltünk, de hiába adják vissza a pénzünket, buktuk a szállítási költséget? A kamu kovácsoltvas kalandja sajnos hiába ért jó véget, mégis mínuszban zárt a vásárló. 2019. június 7-én 3 db fali kovácsoltvas konzolt rendeltünk a kovacsoltvas.hu oldalon…..
Bálintka. 2019.08.30 11:13:07
@metal: nézd meg az oldalt.. válassz ki bármit, és katt a képére. És behozza nagyban a kép harmadát jobbról. A kép többi része láthatatlan marad, és nem is scrollozható. Normális mezei felhasználó kizárt, hogy a eredeti nagy képet normálisan meg tudná nézni. Én is előbb röhögtem ezen a férjem infós dumán, de igaza van a poszernek. gáz az oldal. Pl egy link, ha nem akarsz keresgélni képet. www.kovacsoltvas.hu/hu/Product.php?catid=&subcatid=&pid=541&///kovacsoltvas_fali_mecses_es_keptarto_/
A hétköznapok tele vannak kényelmetlenséget okozó vagy egyszerűen csak érthetetlen és emiatt rém bosszantó apróságokkal. Ezek azok a dolgok, amiken höbörögve, mérgelődve, fortyogva ki szoktuk adni a mérgünket, hogy mekkora hülyeség vagy igazságtalanság már az egész - egészen addig, amíg nem…..
Saját véleményem szerint az egyszerűbb kis VBA-kódok használati rangsorában egyértelműen előkelő helyen találhatóak az e-mail küldő makrók, főként vállalati környezetben, ahol esetenként 10-20-100 levelet kell ugyanazzal a szöveggel, más-más címezetteknek elküldeni…..
Elég dögös ajánlatnak tűnik az Extreme Digitaltől a jól hangzó árgarancia, ennek köszönhetően ugyanis elvileg, ha változik egy online vásárolt termék ára a vásárlás és a számlakiállítás között, a vevőnek mindenképp a neki kedvezőbbet kell fizetnie. Mondom elvileg. Gyakorlatban ugyanis nem a…..
Bálintka. 2017.10.27 13:50:00
@Darth Revan: Oké. Igaz. De ha az ígért szállítási nap előtt lemondja, és pár perc múlva újra megrendeli azt, akkor hiába ott van a szállítók raktárában a cókmók, az új szállítási számot kap stb, és így új időpontot kap a megrendelő is, bukja a 19-ei szállítási ígéretet.
Az már más kérdés, hogy az ígért időpontban mégsem kapta meg a terméket, így duplán szarul járt.
Bálintka. 2017.10.27 14:02:17
@Nick-son: Amit írsz az a már a futár oldalán van az írva, és az tök oké szerintem. Totál korrekten ez valóban így le is van írva, hogy nagy csomagoknál a biztonság kedvéért a szállítási napján még telefonáljunk stb.
Az ED oldalán szokott baj lenni. Mikor megrendelsz valamit, akkor ők is odaírnak egy várható szállítási dátumot, mikor még át sem adták a futárnak a cuccot. És szerintem most a posztoló is azt a dátumot vette alapul. Volt olyan hogy a várható időpont után napokkal kaptam meg a csomagszámot, amiről később döntött a Sprint hogy mikor küldik. Addig viszont semmit sem mond az E-digital ügyfélszolgálata arról, hogy a késés még meddig tart stb, mert tök homály uralkodik rajtuk..
Mindenki futott már bele szerintem olyan szerelőbe, aki bár hosszasan bütykölt valamit az elromlott szerkezeten, és elkért egy csomó pénzt, számlát nem adott, viszont cserébe a távozása után kiderült, hogy a tevékenysége szakszerű javítás helyett szó szerint csak bütykölés volt. Az emberek nagy…..
Valamiért mindig a szorgalmi időszak végére kerülnek elő az igazán időrabló játékok. Mint például az Agar.io, ami egyszerűbb talán nem is lehetne: színes pöttyökként eszünk színes pöttyöket, miközben megpróbálunk más színes pöttyöket megenni úgy, hogy minket ne egyenek…..
  A Sniper Team 2 egy vérbeli sniper shooter, melyet @bambano ajánlott a figyelmünkbe. Ezúton is köszönjük neki a remek ötletet! Tényleg kellemes élményt nyújt, órákig leköti az ember figyelmét, és viszonylag nehéz elrontani. Tehát minden adott ahhoz, hogy eltiporjuk a…..
A Mayweather-Pacquiao meccs közeledtével nem is lehetne ideillőbb játék a Major Leauge Boxingnál, legalábbis első látásra. A másodikra már erősen pislogunk, amikor a ringben az ellenfél helyett kartondobozok bukkannak fel, a harmadiknál pedig leesik a játék alapját adó borzasztó…..
Mellékelten küldöm a mai vásárlásom fotóját. A mai nappal (2014.11.27-én) vásároltam 2014.11.28-i csomagolási dátumú trappista sajtokat. Mivel ezek a sajtok nem a jövőből jöttek, arra következtetek, hogy a csomagolt áruk lejárati dátuma is meghosszabbodik annak ellenére, hogy…..
Tímea egy olyan könyvet szeretett volna rendelni, amit az Alexandra adott ki, de nem találta neten, ezért külön levélben kérte a többi hagyományosan megrendelt könyve mellé. A válasz az volt, hogy vegye meg ahol tudja, ők nem fogják keresgélni: Mivel családunkban több ünnep is…..
Bálintka. 2013.10.25 13:05:15
Attila nem azon lepődött meg, hogy vírusos volt a gép a Minicopy Baross utcai üzletében, hanem hogy a hátul levő kolléga szerint reggel óta ilyen az összes gép, de nem csináltak velük semmit, illetve hogy egyáltalán nyitva voltak: 2013. október 2-án bementem a Minicopy nevet…..
Bálintka. 2013.10.02 23:18:32
@igazságos: Bocsi: Ha a partner úgy kívánja, ételszínezékekkel pocakjára pillangót festek a nyelvemmel.
Bálintka. 2013.10.03 08:25:09
@zsiráfffff: a művecség? megvettem a 3 éves kislányomnak azt a vakondos kakikönyvet, most azt kell neki minden este mesélnem.
Kaptunk egy érdekes összefoglalót, ami Schobert Norbi új Dr. Schwarz élelmiszercsaládjának ordenáré marketingkamujait igyekszik csokorba szedni. Igen hamar kiderül például, hogy nem létezik a Dr. Schwarz nevű élelmiszeripari német vállalat - mi sem találtuk -, akiktől vehette…..
Múltkor Budapesten egy diáktól vette el az ellenőr a személyijét, mert a bérletére nem írta rá a hallgatói igazolásának számát, most pedig Mariann tapasztalt hasonlót: Rendszeres bérletvásárló vagyok mégis megbüntettek a buszon. Reggel munkába menet kb. 80-ad magammal…..
Péter nem érti, hogyan lehet a Vatera akkora tapló, hogy a meghiúsult vásárlások után kivetett párszáz forintos jutalékot azelőtt kiadja behajtásra, hogy felfogná, hogy nem volt biznisz: Elég régóta (még bőven az Allegroup idők előtt) regisztrált tagja vagyok a Vaterának,…..
Bálintka. 2013.09.27 06:02:38
A vélemények megoszlanak, hogy tart-e olyan szinten az urbanizáció, hogy a gyermekeknek könyvet kell venni a háziállatok szaráról, mindenesetre már magyarul is létezik a jelenség, ahogy Hana észlelte: A mellékelt képet egy áruházban lőttem. Bele is lapoztam, aztán végül úgy…..
Bálintka. 2013.09.24 22:49:26
@helianthus: Abban tárolod a neved?
Bálintka. 2013.09.24 23:56:59
@YoZan Ace: A kaka, szar, ürülék, kábel, hívd aminek akarod mégiscsak egy természetes emberi és állati termék. Szemben a természetellenes üreges kenyérrel, a természetellenes penne-csavar kombóval és a ászf elolvasását kihagyó társadalomellenes posztolókkal. Inkább még több szart ide posztnak, még-még-még!!!4 Legalább arról mindenki tudja, hogy miből van, még ha nem is kérdezi meg azt a WC csésze.
Bálintka. 2013.09.25 01:04:03
@England win The Ashes!: jah, az durva lenne. Képzeld ha pont egy vakondot taposna el alatta, aki épp egy tehenet keresett, hogy rákérdezzen ő milyet szart.
Naiv bliccelő sérelmezi, hogy köszönés és bemutatkozás nélkül vágták hátba, amikor megpróbált elmenekülni a megállóból, miután jegyhiány okán 3 ellenőr leszállította a villamosról: Ma (2013. szeptember 22-én vasárnap) a 14:39-kor Kelenföldről induló 19-es villamosra…..