Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felho2

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lost vasárnapi búcsúja után tegnap este elköszönt a tévétől az évtized kétségkívül legkeményebb karaktere, az Ember, Akinek Nem Árt az Atom, a Vírus és a Drog sem, véget ért Jack Bauer nyolcadik leghosszabb napja. A záró duplarészt még nem láttuk, így inkább a…..
Óvárosi hangulat Frankfurtban 2010 ősze előtt... Kép forrása A német császárok koronázóvárosa legrégibb a második világháborúban gyakorlatilag megsemmisült. Az újjáépítés teljesen átformálta a Majna-parti várost: létrejött "Mainhattan" izgalmas negyede, emellett…..
A München belvárosát elkerülő gyorsforgalmi út...feletti Brudermühlenstraße...   ... és az utca alatt haladó Brudermühlentunnel kijárata. A korábbi, budapesti "autópályává alakított sugárutakról" szóló posztokból (is) egyértelműen kiderült, hogy a…..
Nemrég olvashattuk, hogy München lett a világ hetedik "legélhetőbb" városa. De mitől lesz egy település a világ egyik "legjobb helye"? Talán a kiváló közlekedés (8 metró, 8 gyorsvasúti vonal!) mellett az elképesztően sok zöldterület miatt is. Kilátás a…..
A Marienplatz metrómegálló futurisztikus folyosója (Alexander F. von Branca, 1971 bővítés: 2006) A mostani poszt egy kissé rendhagyó. Eddig itt nem voltak tömegközlekedésről szóló írások, de ez a rendszer egyszerűen lenyűgöző. (Sajnos) nem vagyok közlekedésmérnök, de…..
München jelképei: a Frauenkirche és az Új városháza. Az előző poszt végén már utaltam rá, hogy most a müncheni belváros fog következni (és tessék). A müncheni belváros az első kerületben (Altstadt-Lehel) található. Ennek a kerületnek a területe 3,16 km2 (az V. kerület…..
felho2 2011.03.21 09:10:37
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..