Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félsvéd

400 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a napokban  érkeztem haza az utolsó Ibériai pályázásról, néhány gondolat azoknak akik a jövöben gondolkoznak téli pályázáson. Összességében megállapítható hogy a téli pályanapok kissebb létszámú rendezvények, igy kisebbek  a csoportlétszámok. A szervezések többsége 3 napos, ritkább a 2 napos…..
Portimao utolsó nap versenyekkel Ma volt a legmelegebb nap, délelött volt még két szabadedzés, utána indultak a sprintversenyek, nem is kevés, 5 verseny volt egymás után. Minket csak az ezres és a nyugger verseny érintett, hivatalos néven Crazy Old Man, 50 felettieknek. Este még gondolkoztam hogy…..
Ma már határozottan jobb idönk volt egész nap, ennek ellenére az elsö menetet kihagytuk. Utána jöttek az idömérö edzések egész délelött. Az elsö idömérön Dobi Feri mögött mentem ki, 4-5 körön át követtem, aztán a célrará nagy kanyarban egyszer lecsúszott az ivröl és ott elé tudtam menni.  A köridöm…..
A létszám az túlságosan is baráti, szinte sajnálom a szervezöt, ma 38 an voltunk összesen a pályán. Sajnos reggel volt kis esö, és a délelött elment a száradással. Elment volna, de a szervezönek támadt egy zseniális ötlete. Minden ujonc aki elöször van itt mehet néhány kört autoval egy oktató auto…..
Fékezz rövidebbet! Uj Aragon PB 2024.03.08 23:17:42
Aragon második nap Éjjel esett az esö, ezért vizes pályára ébredtünk. Olyan nagyon nem estünk ettöl hanyatt, mert amugy sem szeretjük az elsö meneteket. Balázst ledegradálták hozzám a B csoportba, aminek örültem, mert végre egy csoportba mehettünk. Délre fel is száradt minden. A délelötti utolso…..
Ha valakit esetleg érdekelné, hogy milyen versenyzök vannak jelen, vagy netán a köridök, akkor itt a teljes résztvevöi listát megtaláljátok a köridökkel együtt:https://livetiming.bike-promotion.com/#/channel/c1Délelött elég erös napsütés, de mivel sajnos az idöterv 9 kor kezdödött (10 sokkal jobb…..
Tegnap volt 2 hete hogy két uj lencsét kaptam egy modern lézer mütét által, mivel az én optimizmusom határtalan így az orvosi javaslat ellenére úgy döntöttem hogy VAK-merö leszek. Ha a MotoGP piloták pár nappal a csonttöréseik után nyeregbe pattannak, akkor nekem sem kell betartanom az javasolt 6…..
Mégegy nap a Paddockban.Az Almeria pályán folytatodtak a Spanyol bajnokság moto3 és moto2 edzések. Az Andalucia pályán pedig egy Belga szervezö kezdett egy 3 napos rendezvényt.Igaz, hogy felmerült bennem hogy veszek mégegy extranapot az Andalucia pályára, de ma borult volt az idöjárás és a szél is…..
A RehmRace szervezései mindig 3 naposak és az utolsó nap van mindg a legtöbb verseny. Ezek az utolsó napi versenyek mindig kategorizált versenyek, szemben az elsö két napi versenyekkel, ahol az Endurance az kategoriátol független és a második napi versenyek is kizárolag köridö szerinti…..
Ma is szikrázó napsütés, egész nap meleg idö, délelött végre szélmentes, délután kis széllel.Gyurka még szenved a derekával, de a délelöti második menettöl mégis részt vett a meneteken, ugyanis akkor kezdödött, a délutáni versenyekre a kvalifikácio.Végre Pocsai Gábor is elkapta a fonalat és elég…..
Almeria elsö napTegnap mindenki megérkezett idöben a pályára.Akkor szembesültünk avval hogy egy KTM bemutató miatt, a hagyománytól teljesen eltéröen, csak reggel fogunk tudni a paddockba lépni, csak reggel kapunk boxkulcsot és csak lehet reggel regisztrálni.Ilyennel nem találkoztam a 18 év alatt, de…..
Harmadik nap Almeria Gyönyörü idö, egész nap szinte akkor mész fel a pályára amikor akarsz, ez az utolsó nap is mindenkinek nagyon tetszett. Kovács Feri délkörül megmutatta milyen amikor kipihent, durrantott egy 1:44 es köridöt amivel rögtön a teljes mezöny élére ugrott. Nagy Ati is kipattantott egy…..
Végre egy teljesen szélcsendes nap. Többségünknek ez már Andaluciával együtt a harmadik pályanapunk, néhányunknak ez volt az elsö napjuk.Délelött pálya ismerkedés, az ujoncoknak, bemelegítés nekünk, akik már többedszerre vagyunk itt.A teljes létszám mégsem 80 fö lett hanem csak 63, igy sosincs nagy…..
Elsö nap Andalucia nevü pályán. Ezt a pályát sokkal kevesebben ismerik mint Almeriát. Ez csak 5-6 évvel ezelött épült, pontosan az Almeria pálya mellett.Annyira mellette hogy amikor fent vagyok a pályán, átlátok az Almeria pályára.Már tegnap irtam az erös szélröl, a mégerösebb széllökésekröl.Sajnos…..
Ez a nap is csontszáraz volt egész nap,  Elsö menetet szokás szerint többen ki hagyták. Ennek mindössze annyi oka van, hogy reggel 9 kor kb 15-16 fokos az aszfalt, egy órával késöbb pedig már 20, annak ellenére, hogy nem is süt rá a nap. Néhányan tudtak javitani a tegnapi idejükön, én pl nem…..
Tegnap este elég késön engedtek be minket. Én sokszor voltam már itt, de mégis megdöbbentett a boxok minimális mérete, öten vagyunk a boxba, de igy is nagyon zsufolt. Két boxban vagyunk mi, és a Lövey iskolások meg három boxban mellettünk.Egyébként a teljes létszám 208 fö, 4 csoport, szoval bö 50…..
Harmadik, utolsó nap Portimao   Tegnap este olyan jol sikerült a Szidi fözte csoportos depós vacsora, hogy a ma nehéz volt megtalálnom a motivációt. Az is lehet hogy a tegnapi meglepetésszerü PB után tulságosan elégedett voltam az eredménnyel...... Mindenestre ma a 7 menetböl mindössze 3 menetet…..
Ma nem 10 kor, hanem 9 kor kezdödtek a menetek, ezért az elsöt ma kihagytam, még többen is igy tettek. Még igy is volt 3 délelötti menet ebédszünetig.  A második menet elövettem azt a majdnem uj Dunlopot ami már megajándékozott egy Mugelloi PB vel, igaz egy menettel késöbb a bridgestonennal tudtam…..
Mugello elsö napTudom, hogy ma Moto GP futam is volt meg WSBK futam is, de azért ennél fontosabb gyorsasági események is voltak ma......Pl a magyar hobbi különitmény Mugelloban van és már elsö délután is volt egy versenynek álcázott esemény.Érdekes az idöterv mert 5 csoportos, ennek ellenére…..
Jó idö, vasárnap (mondjuk az pont mindegy egy nyugdijasnak), Szidi meg éjfélig dolgozik, mit találjak ki......Olyan motoros haverjaim lassan már megszüntek akiknek utacai motorjuk is van, ezért kora délután úgy döntöttem, hogy veszek egy országos matricát az Apriliára és irány a…..
  Igaz hogy április óta keményen melózott az uj motor, de az elsö hónapban még gyászruhában azaz a gyári fekete idomokkal, a második hónapban fehér, festetlen pályaidommal, harmadik hónapban kék-sárgán és végre most eljött az ideje a mérgés jávorszarvas bemutatójának.Múlt héten megkapta a végleges…..
Mozgalmas 3 napon vagyok túl.Péntek hajnalban indultam a Pannoniaringre ahol egy 3 napos lengyel szervezésü hétvége volt, amiböl én csak két napot terveztem.Ugyanis sikerült a Hungaroringes vasárnapi nyiltnapra jegyet szereznem és nagy terveim voltak a vasárnappal.Pénteken a hatból 5 menetet…..
Néhányan azt hitték hogy a mai délelötti menetek az idömérök, de a versenyek rajtrácsa a tegnapi idöket is figyelembe vette. A nevezés a versenyre ingyenes volt, de nem mindenki állt rajthoz.  Akik nem terveztek versenyen indulni, ök már dél felé csomagolni kezdtek.q Pedig 4 kategoria is volt, a…..
Egy osztrák rendezvényen vagyunk Rijekai pályánKb 35 magyar versenyzö van jelen, 3 nagy box tele van velünk, plusz néhányan még hátul a depobanEz egy kétnapos rendezvény, ma volt az elsö napunk,Természetesen dög meleg van, ilyenkor azért hasznos egy szellös nagy boxban lenni, mert a sátor alatt…..
Kétnapos CR-Moto rendezvény Hungaroringen Sajnos mint tudjuk baromi ritka a Hungaroringen a többnapos motoros rendezvény, a korábbi 4-5 többnapos külföldi rendezvényböl az utobbi években mindössze két szervezö maradt, Fiala és CR-Moto.Ezért kicsit furcsa hogy amikor az év elején meghirdettem ezt…..