Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lingar4

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban azt érzem ÉN, Mi hibáztunk, hogy abba a kórházba vittük, hogy nem kértünk mi vizsgálatokat. Hibáztunk, hogy nem vittük magán orvoshoz, úgymond fizetős vizsgálatokra, mert nem tehetjük meg. Nincs rá pénzünk. Jó napot kívánok, Kulcsár Erzsébet vagyok.  Írtam…..
Két kontinensen vannak házai, vagyonát 16 milliárd dollárra becsülik, de ha valaki azt gondolná, hogy Lakshmi Mittal elképesztő rongyrázások közepette piheni ki az év fáradalmait, az alighanem meglepődik, ha meglátja a görögországi nyaralásán készült képeket. Lakshmi…..
A debreceni Nagyerdőben egy ideje serény munka zajlik. A terület rehabilitációjának keretében nemcsak a stadion készül/t el,  hanem egy csomó más fejlesztés is: mélygarázs, kibővített Békás-tó, megújult szabadtéri színpad, játszótér, kondipark, tanösvény, ködszínház…..
Két emailt is kaptunk a porfólió-szakértői tesztrendszerrel kapcsolatban. Mint a médiában már megjelent, most vizsgáztatják azokat a szakértőket, akik majd az összes előléptetésért folyamodó tanár portfólióját értékelik. Emailben azt írták nekünk, hogy a…..
Most  pereskedem,  de  a  kutya  kutyát nem  harapja. Röviden  ennyi  egy ember  élet,  na  és  kit  érdekel? Tisztelt  olvasó Nekem   a  kálváriám  Esztergom: Vaszari  Kolos …..
Halmozottan geek ügyfél megállapította, hogy a 20 ezer forintos Myaudio 708DR tabletet ugyanúgy nem cserélik a Mediamarktban, mint a drágább társait. Az okosok majd megmondják, hogy valaha működött-e androidos bármi lassulás nélkül 512 MB memóriával, mert az a gyanúm, hogy nem.…..
7. Ezt a fóti házat minden irányból látni kell   Ezen a képen olyan mint egy átlag ház az USA-ban (leszámítva a gólyákat). De igazán akkor ütős, ha láttad a világítókupolás tornyot is. Bónuszként számold össze, hányszor látszik a kutya a hirdetésben. /Itt egy másik…..
Naiv vásárló kiakadt, hogy a Computer Imperiumnál árult használt számítógépek össze vannak karcolva. Ráadásul az ajándékba ingyen kapott egér és billentyűzet nem használható, mert előbbi PS/2 csatlakozóját nem tudta hova bedugni, a klaviatúra pedig német kiosztású…..
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
19 megye. 19 ingatlan. 1 különleges lista. A megújult és országossá nőtt Otthontérkép ingatlankínálata között most arra a kérdésre kerestük a választ, hogy melyik megyében mekkora az átlagos kínálati ár, illetve hol mennyibe kerül a legdrágább lakóingatlan. A 19 magyar…..
Fontoljuk meg, mielőtt az orvosokat okoljuk mindenért, amiről talán nem is ők tehetnek, becsüljük meg azt, aki jól végzi a munkáját. Tisztelt Praxis Blog! Nem rég találtam rá a oldalra, és kissé ledöbbenve olvasom a sok negatív hangvitelű, az orvosok "kegyetlenkedéseiről"…..
Lingárék minden mozdulatát számítógépes anomália követte a prágai 4 csillagos Exe Iiris Hotelben, ami annyira elfajult, hogy éjszaka többször is felkeltették őket azonosítás céljából. Panaszt senkinél nem lehetett tenni: Most elégedetten dőlhet hátra a komplett magyar…..
lingar4 2013.11.03 15:51:19
@heidt: Mindenki magából indul ki.
Két szobát foglaltunk a bookingon és kettőt fizettünk ki. Csak minket ellenőriztek (meg a francia párt, akiktől hallottuk). Magyarázat nincs. Azóta is levelezünk. Felügyeleti szerv még mindig nincs, ajánlottak 30 eurót :))
Igazi jófajta nyári mélytaplósággal szembesült a hét legrosszabbul járt naiv ügyfele, aki egy kullancs miatt ment be a miskolci MÁV rendelőbe 1,5 éves fiával, és sírva menekültek ki onnan, miután valami alkoholista/szekszuálisan frusztrált biztonsági őr leordította a…..
Az orvos emlékszem, feszegette a hüvelyemet, de úgy, hogy megfogta a két oldalát, és csak húzta, húzta, engem meg majd megevett a fene. Egyszer csak a fejemnél termett, "gyengéden" belekönyökölt a hasamba, és megszületett a kislányom. Van egy kisváros az Alföldön. Ennek a…..
lingar4 2013.07.13 20:12:29
@Braincelle: A hallgató ne rajtad gyakoroljon, ugye?
De az orvostól elvárod, hogy lásson már előtte szülést, mielőtt veled henteskedik?
Szörnyű érzés lehet a járkálás meg a vér, gondold meg alaposan, mielőtt gyerekprojektbe fognál!
Képzeld, még az is előfordulhat, hogy nem mindenki áll előtted vigyázzba és leugatnak, ha nekiállsz hisztizni.
Készülj, hogy ne érjen meglepetés!
lingar4 2013.07.15 12:28:32
@sárga nyúl: Tartok tőle, hogy nem. Ez a fogalmazás egy éretlen, gyerekes személyiség tükörképe, aki mindig meg fogja találni azt, akit momentán hibáztathat.
Egyetlen önkritikus gondolat sem volt eddig az írásaiban.
Tékozló Homár Spammol az Auchan 2012.12.14 12:25:56
Az internetbe beépített ügynökeink jelentették, hogy az Auchan speciális karácsonyi akció keretén belül véletlenszerűen bárkit lenapalmoz digitális katalógusaival: Más még nem jelezte, hogy spammol az Auchan? Emailben, az akciós újságjával, és nincs link az alján…..
Ágnes megtanulta, hogy többet nem vásárol kuponos terméket: 2012.11.21-én a www.kuponvilag.hu-ról vettem egy automata robotporszívót 36500 Ft-ért. Az összeget elutaltam a Kuponvilág bankszámlájára, majd amikor megkaptam a kuponszámot, azt beváltottam ezen az oldalon:…..
Ha kicsit megkésve is, de megdöbbentő beszámolót kaptunk egy biztonságiőr-képző tanfolyamról: Rendszeres olvasója vagyok a blognak, és nem egyszer futottam már bele a biztonsági orkokat szidalmazó bejegyzésekbe és kommentekbe. Úgy gondolom, talán itt az ideje, hogy elmondjam,…..
Vajon kubai típusú unorthodox kommunizmusra készül a 100% Magyar Posta, amikor vegyesbolttá alakul? Vagy felfedeztek egy népcsoportot, akik kizárólag a Postára járnak, oda viszont naponta? Zsolt szerint a kiskereskedelem az alapszolgáltatás rovására megy, ami ugye alapból hátrányos…..
Naiv ügyfél három napig kereste azt a csomagot, amit egyszer már megkapott, csak még ugyanaznap kapott róla egy másik értesítőt: Hétfőn kaptam egy csomagot, amit már vártam. A csomag utánvéttel érkezett meg és elég sokat kellett érte fizetni. Átvettem és nagyon örültem,…..
A rengeteg anomália ellenére naiv utasok mindig találnak újabbakat, ha a BKV hajójáratáról van szó. A Rómain például egy szállodahajón keresztül lehet csak megközelíteni a menetrendszerinti járatot. Oda viszont nem engedik be az embereket, egy felirat szerint majd kijön a matróz,…..
Biró Borbála talajbiológus, terresztris ökológus jegyzete a média által most felkapott csoda-kerti rendszerről.A vízkultúrás zöldségtermesztés talajbiológus szemmelA növénytermesztés új divatos módja manapság a vízkultúrás (hidropóniás) eljárás, ahol a növényeket…..
lingar4 2012.07.04 17:37:24
Várható volt, hogy nem javul fel hirtelen a helyzet a múltkori poszt után, de Zoli azért csak megpróbált K&H-s SZÉP-kártyával wellnesst fizetni. Persze nem sikerült.  Most történt velem a hosszú hétvégén a KH szép-kártyával. Igénybe vettem egy hosszú hétvégés…..
lingar4 2012.05.30 15:44:52
@Petró Chelly: Beregfürdőre ne menj, ilyen hely nincs is (legfeljebb a mesében) !