Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viola - Danubius Health Spa Resort Hévíz

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra a vicces esetre, ami egyszer lejátszódott szállodánkban, csak annyit tudnék mondani Murphy törvényét kicsit módosítva, hogy “ami elveszhet, az el is vész”. No és persze mindig akkor, amikor nem kellene, és mindig az, amit a legnehezebb pótolni.Nyári komolyzenei…..
Évekkel ezelőtt történt ez a mókás eset, amit azóta is mindig nevetve emlegetünk a kollégákkal. Április lehetett, amikor az egyik hazai divatcég zártkörű partnerpartit tartott szállodánkban, ahol egy kis divatbemutatót is rendeztek a nyári kollekció darabjaiból. A rendezvénynek…..
Mindig is tudtam, hogy véletlenek nincsenek, a sors pedig néha csodálatos kanyarokat tud leírni. Egy ilyen életmanővernek lehettem tanúja minap, és nem állhatom meg, hogy el ne meséljem a történetet, ha már belecsöppentem.Körülbelül egy hete egy kis azúr színű autó gördült be…..
Ahogy a múltkor írtam, már régóta tudtuk, hogy nyár elején viszont fogjuk látni Atlasz bácsit, aki ezen az első – végre igazi - nyári hétvégén ismételten tiszteletét tette nálunk egy rövid kúra erejéig. Törzsvendégünk nevetve mesélte, hogy olvasta a róla szóló…..
Azt hiszem, az én bemutatkozásom maradt utoljára: Viola vagyok a hévízi Danubius Health Spa Resortból és én is szeretnék üdvözölni mindenkit! Vendégszolgálati menedzserként dolgozom Hévízen sok-sok éve, anno Anett is nálam kezdte a pályafutását, amíg fel nem vették a…..
Viola - Danubius Health Spa Resort Hévíz 2010.05.28 15:02:19
@kervez: Kedves Kervez!
Köszönjük, hogy megosztod a magánvéleményedet, minden visszajelzésnek örülünk kezdeményezésünkkel kapcsolatban. Nem tudjuk, mit vártál ehelyett, de ha esetleg szaftos botránysztorikat, akkor attól félek, ilyennel itt nem tudunk szolgálni. Még ha lennének, sem mondhatnánk el
őket, elvégre a szállodások egyik legfőbb szabálya a diszkréció.
Üdv
Viola
Kedves Olvasók,múltkor úgy terveztem, hogy a következő bejegyzésem Atlasz bácsi legközelebbi látogatásáról fog szólni, de egy vígjátékba illő esemény közbeszólt. Azért ne aggódjanak, kedvenc öregurunkról is lesz még szó ;), most azonban egy kedves fiatal párról szeretnék…..