Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heni - Danubius Health Spa Resort Sárvár

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A növényeknek kétségtelenül különleges erejük van. Már néhány, lakásunkban vagy munkahelyünkön elhelyezett növénytől is jobban érezzük magunkat, mint sivár falak között. Ha zaklatottak, idegesek vagyunk, kétségek gyötörnek bennünket, vagy egész egyszerűen csak nagyon…..
Ahogy a blog eddigi sztorijaiból már kiderült, a Danubius szállodákban gyakran történik valami érdekes, amit érdemes elmesélni. Mégis úgy gondolom, az emberek sokszor éppen arra vágynak, hogy stresszes, rohangálós hétköznapjaik után végre az égvilágon semmi se történjen, fel…..
Ahogy az már a 25 éves házassági évfordulós hétvégénken is kiderült, a házaspárok még sok-sok év együttélés után is tudnak egymásnak meglepetéseket okozni… de az, hogy kinek milyen vicces ötlete támad, már egy másik kérdés… Ez a néhány éve történt eset…..
Alig telt el pár hét azóta, hogy beszámoltam itt a blogon rekordkísérlet-tervünkről. A díj mostmár a miénk, köszönhetően annak a huszonhét házaspárnak, akik nálunk ünnepelték 25. házassági évfordulójukat egy fantasztikus programokkal teli hétvégén! Köztük volt az a…..
Legutóbbi léböjtkúránkon, ami két hete fejeződött be, újra találkoztam az egyik kedves, régi, visszajáró vendégünkkel, Anitával, aki három éve járt nálunk először és azóta a léböjtkúrákon kívül is tartjuk a kapcsolatot. Most újra felidéztük megismerkedésünk…..
Bár sokan kételkednek ebben, de létezik ilyen házasság is... válaszolnak a másik kérdésére, ami el sem hangzott, befejezik egymás mondatait. Akárhányszor együtt vannak, kitartóan, de kedvesen piszkálják egymást. Meghatóan összecsiszolódtak, de ugyanolyan szenvedéllyel képesek…..