Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alecwolf

151 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
alecwolf 2017.06.28 20:07:22
@Keresztény szellemiségű luxuskurva:
Azt hiszem erős 80% szellemi spricc, 20% eredettörténet.
Nincs ezzel baj. :)
Itt fenn igazából a Magyar Posta hollójának lenne a helye, de szegény szégyenében elbujdokolt, ugyanis egyre világosabb, hogy a cég sajnos képtelen megbírkózni azzal a kihívással, amit az elmúlt években a netes rendelések terén bekövetkezett ugrászerű változás okozott. Ügyfélként elég nehezen…..
alecwolf 2017.06.13 18:11:02
@Dr Gregory House:
Magától nem fog semmi változni.
alecwolf 2017.06.13 18:12:31
@Judy Epokit:
Persze, mert egyszerű a képlet.
Van CDPS szám: átküldték vámolni.
Nincs CDPS szám: kamuznak
alecwolf 2017.06.14 10:57:02
@Lengyelpiac Hu:
Biztosan előkerül a csomag, attól nem félek.
A 9001 ordas kamu, mindenki tudja. Viszont ettől függetlenül ró némi kötelezettséget a rendszer üzemeltetőjére. A 8D riportok kitöltése és megválaszolása ilyen kötelezettség.
szirszarjaim Ultimate Charger 2015.10.30 08:00:00
Különleges poszt ez a mai, amennyiben egy olyan kisautót tudok mutatni, amire (minden túlzás nélkül) évekig vártam. Ez pedig egy Matchbox King Size Dodge Charger. Egyfajta nagyvad ez a gyűjtők körében, mert szép állapotban csak nehezen és drágán beszerezhető. Idézek a fenti…..
szirszarjaim Japán busz 2015.08.26 08:00:00
Nincs is annál nagyobb öröm (de van, de erről majd később), mint amikor az ember egy Tomica Volkswagenről írhat a szinte nulla olvasottságú hobbiblogján! Egyrészt mert itt a szerkesztőségben mindannyian egy…..
alecwolf 2015.09.06 09:46:00
@RÁJEN: Nincs az az Isten! :)
Nagyon szép a platós, de 4800 yent nem adok érte...
Ma reggel láttam egy fess Kia Opirust, és ez jutott róla eszembe: Miután kimerengtem magam, találtam az asztalomon egy Bosch-féle powerbanket (van erre rendes magyar szó?), amit még Boxbergben sóztak rám, és arra gondoltam, jóféle hiéna-tradíciónkat követve legyen azé, aki a…..
Kisautó blog Renault Japánból 2014.12.05 12:29:35
Csak a két hátsó ajtó nem nyitható, de ezt leszámítva minden olyan, mint az eredetin Egy igazi autóipari legendát így kell feldolgozni. Minőség és részletgazdagság rendben, kicsomagolás utáni első benyomások egy egzotikus gyártó modelljéről Nincs semmi baj a grafikával,…..
Azt talán mindenki tudja, hogy Adolf Hitler fiatalként vonzódott a művészetekhez. Bécsi évei alatt - amikor is a Művészeti Akadémiai vizsgájára készült - rajzolt, festett. Nagyjából háromezer képet készített, ebből körülbelül hétszáz maradt fenn...
Belsőség Ó, anyám! Ó, anyám! 2014.07.16 15:01:45
Ma kiment Csikósék Enstall-cikke és lám, mi jött szembe? A Petrolicious ismét csodálatosan megkomponált filmje az EGYETLEN eredeti P4-ről. Sok hanggal, nyélgázon. Csöppen ettől a férfiember. Négyliteres V12, szívómotor, 450 lóerő és minden más. Gyönyörű.…..
alecwolf 2014.07.16 21:15:14
@jk88: Ma este Mo-n minden autó-őrült asszonya féltékenyen füleli a csattogást a monitor előtt gubbasztó férje irányából :)
Ahh, ez a videó tökéletes a P4-hez. Szinte simogató a V12-es morgása, s az autó a dallamára táncol. Csodás!
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
alecwolf 2014.07.01 10:07:25
@Lone wolf..:
Azt hiszem némi keveredés van a "mérnök" fogalomnál.
Tegyünk egy varázslatos időutazást Párizsba a mesebeli unikornis hátán! 1900, Párizs belvárosa – friss croissant illata lebegi át a levegőt, ébredezik a város, észrevehetőek a reggeli készülődés apró mozzanatai. A város már túl van egy híres világkiállításon, az…..
Ilyen volt: Ilyen lett: Hogyan?Lejjebb leírom, jónéhány képpel illusztrálva. Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy a brit T-trak moduljaim és az egy szem magyar modulom mellé ideje lenne valami japán témájút is építeni. Bár ott van a Unitram szettem amit…..
    Azokat az embereket üldözöd, akik kiszolgálnak? Mi főzzük a kajádat, mi visszük el a szemetedet, mi szereljük a telefont, mi viszünk kórházba és éjjel mi őrizzük az álmodat. Ne húzd ki nálunk a gyufát!     Lassan már tizenöt éve, hogy Chuck Palahniuk…..
  A Lancia, mint autógyártó cég, 1906ban került be a köztudatba. Vincenzo Lancia egy jómódú, nemes család sarjaként látta meg a napvilágot, akit apja mindenképpen ügyvédnek szeretett volna kitaníttatni, de a fiút jobban érdekelték a kerékpárok (esetünkben a Welleyes ) amit a…..
Fantáziátlanság? Tiszteletadás? Kétségbeesés? Ezer oka lehet annak, hogy egy gyártó elővesz valami régi nevet a tarsolyból, és egy új modell fenekére akasztja. Ritkán sül el jól. Azonos című írásunk kommentposztja...
alecwolf 2014.03.05 08:28:41
@visszakettopadlogaz:
A Holden Monarót nevezték át Pontiac GTO-nak, az autót is Ausztráliából vitték USA-ba.
szirszarjaim GT86 2014.02.07 08:00:00
Volt már itt a blogon a Scion, így hát következzen most a Toyota! Variációk egy témára, megmutatom, mit csinál a Tomica máshogy, mint a Hot Wheels, legalábbis igyekszem:  Bizonyos szempontból több, máshonnan nézve azonban kevesebb, mint a Hot Wheels megoldása.…..
Elvileg hírzárlat volt, arról volt szó, hogy tilos fényképezni. Azért becsúsztattam a kis gépet a hátizsákba, hátha mégis, Japánban sosem lehet tudni. Szüntelen hajlongások között minden kérdésre elhangzik egy-egy hai, vagyis igen, de azt nem tudom, hogy mondják a nemet. Amikor…..
Minden egy 1958-as Broadway Musicallel kezdődött. Katsui Kawamata, a Nissan Jidósha elnöke ekkor tekintette meg amerikai útja során My Fair Lady-t, amely nagy hatást tett rá. Olyan hatást, amely a következő évtizedekben elkísérte japán egyik legprogresszívebb autógyártójának…..
Az Uproxx találta meg a Facebookon azt a levelet, amiben az Oscar-díjas színészlegenda Sir Anthony Hopkins Bryan Cranstont és a Breaking Badet méltatja. A hajtás után olvasható szövegben Hopkins azt írja, hogy két hét alatt ledarálta a teljes sorozatot (62 epizód, ezzel sárga öves…..
szirszarjaim XJ6 2013.10.15 08:00:00
Az imént elmúlt vasárnapi börzére határozott céllal látogattam ki. Volt néhány előre leegyeztetett üzletem pár emberrel, illetve szerettem volna egy kicsit bővíteni a Hot Wheels Retro Entertainment "soromat", amely egyelőre csak két darabból áll (majd azokat is mutatom ám). Nos,…..
alecwolf 2013.10.15 22:48:10
Nincs olyan „világ legszebb, legkülönlegesebb, leginnovatívabb…” autóit összeszedő lista, amelyről ki lehetne hagyni a most bemutatásra kerülő csodaszép autót, az 1948-as Tucker Sedant, vagy ismertebb nevén Tucker Torpedo-t.   A háború utáni fellendülés…..
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
szirszarjaim Bübü 2013.08.06 08:00:00
Még jó, hogy mondtam, hogy egy darabig nem lesznek új beszerzések a blogon... Ha a zseniális címválasztásból nem derült volna ki, egy francia Subarut (aka Bubu) mutatok ma, amit nemrég vettem. Az aktuális Impreza-széria szerepelt már a blogon a Tomica és a Hot Wheels jóvoltából is,…..
szirszarjaim 2000 GT 2013.07.18 08:00:00
A Hot Wheels kétségtelenül egyik legnagyobb dobása idén a Toyota 2000 GT, abból is a Treasure Hunt kiadás. A legutóbb a C111 kapcsán idézett Csikós úr nem kicsit szerencsés ember, ez ugyanis - több más csoda mellett - megvolt neki. Kicsiben nekem is megvolt egy…..
AUTÓSKÁRTYA A füstbe ment könyv 2013.07.16 09:25:59
A fenti cím nyomán még nekem is a Fahrenheit 451 ugrik be, de nem kell aggódni, nem füstöltünk el egyetlen könyvet sem. Annyi történt csak, hogy pár napja keresgéltem a gépemen és kezembe akadt pár fájl, ami felidézte egy régi, süllyesztőbe került tervünk. Miután…..