Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sleepee

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férjcserélő Párkeresés 2. 2013.05.07 17:32:01
Azt látom, hogy most sok szempontból most elég távol van a többes szex megvalósítási projekt - visszacsöppentünk a való életbe, ahol a dolog a rászánható idő és energia hiánya miatt elsikkad. De azért elmondom, hogy milyen csodálatos ötletünk született arra, hogy hogyan…..
sleepee 2013.05.08 22:04:33
Végigolvastam a kommenteket és eléggé vegyes érzéseim lettek.
Csak néhány gondolat tapasztalatainkból:
-Ismerősök között nem jó és szerintem igen kockázatos dolog keresgélni. Egy álomvilág omolhat össze az emberben.
-Nálunk akik tudtak a dologról ismerőseink között mind meg voltak győződve, hogy tönkremegy a házasságunk. Hát nem ment és semmi nem változott közöttünk, viszont találkoztunk olyan emberrel akinek korábban ez megtörtént. Szóval a lehetőség benne van a pakliban de meg kellene érteni, hogy ez nem törvényszerű.
-Párkereső oldalak: :) Azt hiszem életünk egyik legjobb szórakozása volt. Az emberek hihetetlenek. Pasik > ∞, Nő ~ 0, Pár = sok sok szempont
Az emberek nagy része és főleg inkább pasik ritkán értik meg, hogy a párom nem azért van ott, mert hiánya van valamiben vagy rossz a házassága stb., hanem azért, mert olyasmit szeretne kipróbálni ami kettesben nem megy. :) De azért vannak kivételesen értelmes és normális emberek is.
-Aki ilyenre vetemedik az inkabb váljon el? Hmm... Szerintünk ez eléggé egy szűk látókörű nézet. Megcsalás vagy sem - lehet erről vitatkozni aszerint kinek merre húz a szíve de ha ilyesmibe kezd valaki akkor azt úgyis megbeszélik és ha kétely van akkor nem lesz semmi az egészből.
-Olvastam itt olyat is, hogy ne csinald, mert ez lehet meg az lehet a vége. Kétségtelen, őrületes nagy bizalom kell egymás iránt és muszáj, hogy őszinte légy és a botlás is megeshet. De ha ettől félünk akkor az ember ne üljön repülőre, ne ugráljon hidakról egy szál gumikötélhez kötve, stb., stb.
Egy anekdota szerint a szocializmus idején Rákosi Mátyás pártfőtitkár megbízta Illyés Gyulát és Kodály Zoltánt egy másik, „szocialista” himnusz szerzésével, amely szerinte a címerhez hasonlóan, változtatásra szorult. Kodály Zoltán megjegyzése erre annyi volt: „Minek új?…..
Harcba kezdtek az új-zélandi rendőrök a drifttrájk-őrülettel. A közúti downhillezés újabb válfaja miatt rengeteg lakossági panasz érkezett a hatóságokhoz. A háromkerekű, direkt farolásra tervezett járművek ugyanis köz-, és a használóra nézve önveszélyesek, valamint…..