Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aboli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
aboli 2008.10.20 20:48:34
Magánzárka Jó ez a Google Chrome 2008.09.08 14:53:00
Letöltöttem a Google új böngészőjét. Annyi mindent írtak róla, hogy úgy döntöttem, én is kipróbálom. Kissé furcsa a minimalista dizájn, de így elsőre úgy tűnik, hogy jó ez a Google Chrome. ..
aboli 2008.09.08 21:05:14
Azok az idős személyek, akik hasznosnak érzik magukat, akik úgy érzik, hogy fontos szerepük van, sokkal jobban megőrzik fizikai és szellemi állapotukat, mint azok a társaik, akik ezt nem így érzik. Ha valaki úgy érzi, hogy szükség van rá, hogy hasznos módon tudja tölteni az…..
Többen jelezték, hogy nem találják, hol tudják megváltoztatni vipmailes jelszavukat. Készítettünk egy videót, ami ebben segít. A VIPmailbe az Inda szolgáltatáscsomag közös beléptetőrendszerével, az IndaPass-szal lehet bejelentkezni. Ezért a jelszóváltoztatásra nem a VIPmail…..
aboli 2007.08.18 20:27:11
A mai napig több, mint ezernégyszázan mondtátok el véleményeteket a Vipmailről. Sokan írtatok jelenlegi hibákról, bosszantó apróságokról, ezek kijavításán folyamatosan dolgozunk. Szintén sokan javasoltatok olyan új funkciót, szolgáltatást, amit hiányoltok a jelenlegi…..
Minden vipmailes felhasználó egyben IndaPass-felhasználó is. Viszont ha egy vipmailes felhasználó elfelejti a jelszavát, azt csak az alternatív emailcímére tudjuk kiküldeni a jelszóemlékeztető levelet. Hiszen a vipmailes fiókjához nem tud hozzáférni IndaPass nélkül. Ezért…..