Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bőhm Bácsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jól hallom, hogy megkötött a gipsz? Gratulálok. Kisfiú vagy kislány? És mikorra van Kingus kiírva? Na akkor még van idő. És néven gondolkodtatok-e már? Olyanok vannak, hallod... ne legyetek hülye szülők! Mezey Virág, Réthy Gyopárka, Erdei Őzike, Farkas Piroska, Tüskés…..
90 Gengszterváltás 2011.05.04 06:00:00
Első ránézésre azt gondoltuk, hogy minden benne van, amit el lehet mondani az évtizedről.  Aztán rájöttünk, hogy ez még mindig csak egy töredék. Sok szeretettel küldjük a 90-es évek szerelmeseinek, és főleg azoknak, akik nem nézték a Kacsameséket,…..
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
Bőhm Bácsi 2010.10.01 18:16:53
Modorosblog Hajrá, Vidék! 2010.05.20 07:00:00
A 90-es évek közepe, NB II. Keleti csoport - rangadó az élbolyban, pár fordulóval a bajnokság befejezése előtt. A hazai - tiszántúli - csapat is dobogós helyezéssel büszkélkedhet, a vendég fővárosiak viszont egy esetleges győzelem esetén gyakorlatilag biztos feljutók.…..