Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HaDes

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idén 10 éves KÖKI bevásárlóközpont egy több mint 100 fő befogadására alkalmas multiplex mozit nyit a KULTIK mozihálózat üzemeltetésében. A tulajdonos Adventum csoport, a plázával kapcsolatos egyik legnagyobb beruházása idén tavasszal veszi kezdetét és várhatóan 12-14 hónapig tart. A megnyitáskor…..
HaDes 2021.02.08 18:56:24
Most van az éjnek rémjáró szaka, Minden sír ásít, s maga a pokol Dögvészt lehell ki. így reagált volna a legendás forgatókönyvíró a Blikk szerdai hírére, miszerint az RTL Klub az idén már a 20. évadát morzsoló sorozat legendás karakterét szellemként vagy látomásként támasztja fel. A most 76…..
HaDes 2018.08.29 15:01:42
@Snagal: ha egy robot öregedhet...
(lásd terminátor)
A Média Hungaryn jelentette be Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója, hogy jön a Jocky TV és a Moziverzum is, előbbi olyan klasszikus sorozatokkal, mint a Dallas és a Columbo (még idén elindul), utóbbi meg felsőkategóriásprémiumnagyonfancy mozicsatorna lesz, amiben Fischer szerint nagy jövő…..
Az RTL Klub vette meg A Fal (The Wall) című vetélkedő licenszét, amit eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban mutattak be, elég jó számokkal. A vetélkedőt nem túl nagy meglepetésre Sebestyén Balázs vezeti majd. A Fal ötletét LeBron James kosárlabdázó cége…..
HaDes 2017.09.25 15:57:08
Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:..
A metapoénokat mindig nagyra értékelő rajongók a tegnap esti Odaát-epizód (leánykori nevén Supernatural) láttán nagyon tapsikolhattak, mert rögvest az elején bejön a két főhős a képbe, és leteszik az asztalra Lucille-t, a The Walking Dead Neganjének baseballütőjét, afféle…..
HaDes 2017.03.10 10:59:32
1903-ban Sir Arthur Conan Doyle írt egy novellát The Adventure of the Empty House, azaz Az üres ház kalandja (inkább rejtélye, de mindegy) címmel, amiben a korábban a Reichenbach-vízesésnél a halálát eljátszó Sherlock Holmes Skandináviába menekül nemezise, Dr. Moriarty elől.…..
Az 50 milliós játszma az a vetélkedőműsor, aminek elméletileg nem kellene működnie. Megvan ugyanis az ilyen műsoroknak a pszichológiája, ami nagyjából azon alapul, hogy a játékost és a nézőt is az hajtja, hogy látja, ahogy gyarapodik a lóvé, amit a végén el lehet vinni, és ott van a nagy elbukja-nem…..
Subba Főnök! Medve László 2016.12.12 10:29:00
 ..
HaDes 2016.12.12 19:43:33
Ha nincs meg benned a motiváció az eladásra, hiába dobod piacra a lakásodat, soha az életben nem fog elkelnil! Ha megfelelően motivált vagy, nyomatékot adhatsz ennek azzal, hogy felkészíted a lakásodat, így gyorsabban és több pénzért adod el. Szegeden az utóbbi történt, itt a komplett sztori…..
Subba Kell: Bioklipsz 2016.07.13 10:13:00
Jóóój, kisz hajapósz gyikocka, AWWW!..
HaDes 2016.07.13 10:50:18
Subba Braco, a néző 2016.06.13 11:35:00
Hát hogy a jó tökömbe maradt ez ki?! Braco nem  hogy lát, egyenesen néz! Az emberek meg beszopják. Kurvára idolom B)..
Hiába jó sorozat a Kemény zsaruk és a Kemény motorosok, az ezeket íróként és producerként jegyzett Kurt Sutter most jól befürdött az új szériájával: nem lesz több Bastard Executioner, a 10. rész volt az utolsó. Az angol I. Edward király idejében, a nálunk is jól ismert,…..
HaDes 2015.11.23 14:00:23
Elég jó prank, de azon röhögök a legjobban, hogy csak egy ember arcát kellett kikockázni :DDD ..
#mozdonyvezetési  Fele már alkesz nyugdíjas kábé, de a mozdonyok legalább még ugyanazok  ..
HaDes 2015.08.31 20:56:31
Most mar mindenki fejezze be ezt az ertelmetlen es ostoba gyulolkodest!     zsolti te vagy, aki hagyja ..
HaDes 2015.08.31 13:22:37
Ja, és fura hír: a Trónok harca stábja idén nem forgat Dubrovnikban, azaz vagy nem lesznek királyváras szálak a hatodik évadban, vagy csak olyanok, amikhez nem kellenek a külső felvételek. Vagy mittudomén.  ..
Subba Szarkeverő 2015.05.11 20:22:32
Dj Natalia  ..
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
A videón látható, erősen streetfighterre átépített motorokkal vonuló bandánál szemmel láthatóan nem alakult ki az összhang. Ami viszont még ennél is rosszabb, hülyék, mint segg. Annyi érdekes és kifogásolható részlet van a benne, hogy csak a felszínt megkapirgálva is…..
HaDes 2015.04.22 13:16:31
@totál kár: rövidgatya? hol? ettől függetlenül tényleg fájhatott...
Aki nagy naivan arra gondolt, hogy még tömegével létezik a naptárban olyan üres dátum, ami nem pont éppen valaminek a világnapja, annak ezúton üzenjük, hogy mélységesen téved. Mert szinte minden napra jut valami, például van Planetáris tudat világnapja, a Szellemi Tulajdon…..
Egyértelműen a legelvetemültebb Star Wars rajongókat célozza az a CD lejátszó, amely Darth Vader sisakját formázza. A CD lejátszó természetesen rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, amelyek a mai világban elvárhatók egy ilyen készüléktől, így pl. programozható a lejátszási…..
Clive Owen sorozatát érdemes lesz nézni, nekem nyugodtan elhiheti a nyájas olvasó. De teszem azt, nem hisz nekem - hát akkor itt a pilot, majd az meggyőz mindenkit. A kontenthez még egyet kell klikkolni, IDE Azt azért ki lehet bírni, nem? Ha bejön a cucc, az HBO GO, HBO OD és a Cinemax…..