Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fontenay vicomtéja

13 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
....a rózsaszínű TIK-TAK cukor íze az utolsó megállókig elkísért, ám figyelmemet elvonta hogy a villamos falának ütögetett fejem újra és újra emlékeztetett arra a tényre, mely szerint a mai éjszaka nagy részét is ébren fogom tölteni az egoizmusom (és más egyéb…..
Örökké valóságnak tűntek az évekMár átadtam mindent,azt is mi enyémSzavakat keresek és messze tűnődömItt várok rád most én Sion hegyén Bajtársak voltunk a nehéz csaták alattFagyos föld érlelte lelkünketSokszor nyitottuk szólásra ajkunkDe szavak nélkül is értették…..
Kilencvenhárom Éjjeli ámokfutás 2012.02.22 22:08:00
Csitt! Súgja fülembe elcsukló hangon egy enyésző gondolat Hát már nem boldogítalak? -kérdi megszeppenve Nem erről van szó, mint azt te is érezheted... Vállat von, és eldob egy kólás flakont, valahová a bokrok alá A bokor felhördül, hogy "hé ugyan már kérem,…..
 Egyszer csak valaki kiáltott.  Igen. Mint minden hasonlóan tragikus dolog, ez is egy kiáltással kezdődött, ahogy azt már amerikai filmekben is megszokhattuk. Egy vékony, körülbelül húsz éves barna hajú nő sikított, többek között azért mert fel akarta kelteni a többi…..
Elkeserítő a generációnk "közös cél" nélkülisége. Elkeserítő... ..
Engedd meg, hogy első postom kapcsán ne kelljen túl mélyenszántó gondolatokba kezdenem. Ez elvégre még csak amolyan "illedelmességi kör", amikor az ember megpróbálja bemutatni, hogy mire számíthatsz Te (azaz az olvasó) az elkövetkezendő időkben, abban az esetben ha…..
Virradtig maradtam így és csak bámultam addig. Egyszerre szóltam: hát te mit kerestél ezen a földön mily kopott regéket, miféle ringyók rabságába estél, mily kézirat volt fontosabb tenéked, hogy annyi nyár múlt, annyi sok deres tél és annyi rest éj, s csak most tûnik…..
Hétköznaptalan problémák létfontosságú megoldására keresett válaszok Haldokló szépségek a nagyvilág kietlen forgatagából Panaszos hangvételű megőrülésre abszolút alkalmas véget nem érő önmarcangolás Megállásra kényszerítő néma pillanat Esztelen felfordulás léha…..
Kilencvenhárom ELVETEMÜLTEM 2011.03.08 22:31:00
Tavaszi szél. Halvány napsütés. A távolban harang kondul. Falevelek zizegnek végig a parkon. Két gyermek szalad át a piroson, majd kuncogva néznek egymásra, amikor átérnek. Egy macska hozza világra gyermekeit a bokor alatt, vonyítását azonban elnyomja a fékező…..
mikrorope hide 2011.02.14 17:53:00
Fájna, fájhatna jobban is. De csak beleszúr egy aprócska tű a vénámban és gátat rekeszt az életnek. Hegyes fokával belemar a létet jelentő forrásba,hogy minden erőmet kioltsa belőle és én a végletekbe zuhanva ténferegjek holdkórosként a világban. Üresek a szavaim…..
Fontenay vicomtéja 2011.02.20 23:16:23
Kilencvenhárom Lehunyt szemekkel 2010.12.27 00:33:00
Suttogó árnyak Lassan körbezárnak Ég már a tegnap S tán ég a holnap is De a ma még csendben alszik itt Lappangva bújik bent mélyen Nem látom, csak érzem Megfolyt ha bennmarad Megfolyt ha kifakad Tétován emészt "Rész helyett egész"..
Kilencvenhárom Cseh Tamás 2010.11.28 22:08:00
Kedves Anna! Ez a zene nagyon tetszett régen ezért posztoltam a blogra és igazából nem hallgattam már vagy 2 éve, csak most hogy szelektálom az írásaimat bukkantam rá. Minő véletlen Önt Annának hívják, úgyhogy ezért most elérhetővé tettem, ha esetleg nem ismered hallgass bele.…..
Egyszer volt hol nem volt. Nem volt. Soha. Vagy ha volt is már olyan rég volt hogy nem is értjük. Nem értjük hogy mi a lényeg. Márminthogy persze a méret a lényeg, de én itt most átvitt értelembe kérdeztem. KÖltőiesen. Mert hát ugye van egy ilyen másik megközelítése a…..
 ELőszó : MIóta nem írok szerelemről ,úgy érzem romlik a minőség. Egy szar lett ez a blog és ez nem jó. MErt régen tök fasza kis hely volt. De mostmár csak unalmamba ütögetem a billentyűzetet, és csak ilyen világmegváltó okosságok jönnek ki a kezeim közül,…..
A jel csak így baromira lazán 2010.08.26 22:51:00
Jaj neked veszet néptömeg ! Olya naiv vagy. Olya kiszámítható és irányítható. Oly erős céltalan és ostoba. Lerázod magadról zsarnokod, és még aznap másikat ültetsz helyébe. Úr kell neked, ki noymorba dönt ! Dicső harcokban ontod véred, hogy igáb ahajtsd fejed újra…..
Fontenay vicomtéja 2010.09.13 22:04:43
@eyeopener: kösz kösz :D :D
Kilencvenhárom Gauvain 2010.08.26 22:55:56
Szabadság, Egyenlőség, Testvériség, ezek a béke és a harmónia dogmái. Miért kell ezeket olyan félelmetes köntösbe öltöztetni? Mit akarunk tulajdonképpen? Meg akarjuk hódítani a népeket a világköztársaság számára. Nos, akkor ne rémítsük el őket! Mire való a…..