Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyökérke

22 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Groupama Garancia február elején kétszer vonta le József számlájáról az életbiztosítás havidíját, majd ahelyett hogy visszautalták volna, próbálták előre fizetésnek elsütni. És itt még nem volt vége a sztorinak, ugyanis március elején ismét megtörtént a levonás, így…..
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Az életem. 29. nap 2009.07.05 13:52:00
Olyat érzek amiről azt hittem sose.Nem akarok többé találkozni veled, hallani rólad. Ami nehezen lesz kivitelezhető.Úgy érzem megcsaltál. (Ehhez csak hozzá segít hogy előző hétvégén és most sem aludtál otthon..és jól tudjuk kinél voltál.) Hányingerem van ettől.…..
Az életem. 22. nap 2009.06.28 18:24:14
http://www.youtube.com/watch?v=NOY6IeQS6KA ..
Az életem. 14. nap 2009.06.20 16:12:00
Miért van az, hogy június 5-én még annyit írsz sms-ben hogy "Szeretlek!", 6-án meg szakítunk és azt mondod hogy már nem vársz tőlem semmit.Még mindig össze vagyok zavarodva. Hiányzol, jó lenne látni, beszélni veled.Közben haragszom rád ezer dolog miatt. És az a…..
Az életem. 11. nap 2009.06.17 18:10:46
Vasárnap este átjöttél és nálam aludtál. Annyira meglepődtem mikor mondtad hogy átjössz, ráadásul aludni. Nagyon nagyon örültem. Aztán megint felidegesítetted magad egyből, mert megint félreértettük egymást, én azt hittem előbb jössz.Nehéz ez. Azt szeretnéd hogy…..
Az életem. 8. nap 2009.06.14 14:32:39
Tegnap az egész napot végig bőgtem. És több jött ki belőlem mint amit megettem és megittam.Ma ugyan úgy bőgve ébredtem.Nem bírlak elengedni. Nem kérhetsz ilyet. Mint anno mondtad, olyan már mintha nem két ember lennénk, hanem egy. Van egy részem benned és egy részed bennem. Nem…..
Az életem. 7. nap 2009.06.13 14:23:00
Tegnap idősebb kolléganők arról beszélgettek előttem hogy már elértek abba a korba, hogy ha valami nem jön össze elsőre, ha valami nem simán sikerül, akkor az már nem is kell neki.Szeretnék én is már ilyen "bölcs" lenni. De én még görcsösen ragaszkodom. Nekem az kell!…..
Az életem. 6. nap 2009.06.12 22:33:43
Tegnap beszélgettünk, és azt mondtad nem gondolkozol rólunk.Hát ez nagy pofon. Ez azt jelenti hogy nem vagyok fontos, hogy nem is érdekel az egész. És ezt nem tudom felfogni. Hogy hogy lehet ez...Számomra érthetetlenül nevetséges.Hát megint így küldesz el tényleg? Nem teszel…..
Az életem. 5. nap 2009.06.11 21:49:52
Hogy bírtad ki sírás nélkül? Hogy hagytál ott a Nyugatinál? Nem bírom ki hogy ne írjak! Reggel úgy kelek hogy bőgök, este úgy fekszem. Hiányzol. Nem tudok semminek sem örülni. Reggel eljövök dolgozni, aztán haza megyek, gépezek, TV és minél előbb lefekszem hogy gondolni…..
Az életem. 4. nap 2009.06.10 21:41:26
Annyira gyenge vagyok megint. Nem bírom ki hogy ne írjak neked! Annyira szeretnék.Kérlek jelentkezz!Meg kellett adni a lehetséges szabadságaimat. Annyira szar! Én veled akarok nyaralni! És nem mondtam le a nyaralást!Szeretlek cseszd meg! Mért jó ez így neked? Így honnan látod hogy…..
Az életem. 3. nap 2009.06.09 21:13:33
Este fél 8 van, ma még nem írtam semmit. Annyira rossz, hogy "beszélni" sem akartam róla.Letiltattam ma a családbarát kedvezményt. Nem tudtam szóljak-e előtte vagy sem. De mivel megígértem hogy nem kereslek.. Nagyon nehéz volt. Már tegnap is erősen gondolkodtam hogy…..
Az életem. 2. nap 2009.06.08 20:17:00
Jobb lett volna ha nem írsz nekem MSNen tegnap. Megint csak felidegesített, hogy 10 percenként válaszoltál. És őszinte és segítőkész voltam, te meg zárkózott és közömbös.Rájöttem hogy nem tudok ígérni én sem. Mert ha úgy döntenél hogy kellek, csak akkor működne, ha…..
Az életem. öngondoskodás 2009.06.07 20:32:02
http://www.youtube.com/watch?v=Kfjj8BOebMM&feature=relatedCsináltam fahéjas tejet :) (persze nem is mosolygok, sőt. Csak...)Persze most is sokkal szarabb mint a tiéd. Azt írtad sms-ben hogy nem vagy jól. Így hát úgy csinálnék neked is egyet!Nagyon hiányzol. Szörnyen. Te már bennem…..
Az életem. 2009.06.07 12:08:43
Az életem. Te 2009.06.07 11:03:33
Nem bírok arra gondolni hogy nem vagy. Abba bele halok, megszakad a szívem. Te vagy a legfontosabb a világon. Az életem értelme. Öröme. Úgy akarom azt a Cicát...!..
Az életem. Egyedül, 1. nap 2009.06.07 10:32:29
Azt hiszem ide fogok írni. Mintha neked mesélném el. Így olyan mintha elmondanám valakinek és nem gyűlik bennem.Mivel is kezdhetném. Már most itt ülök könnyes szemmel. És belül tompa fájdalmat és ürességet érzek. Elhagytál. Megint. A legrosszabb hogy tele voltam tervekkel. Itt a…..
Az életem. Gyűlöllek 2009.06.04 18:23:37
május 21  Gyűlöllek. Leginkább azért mert nem tudlak. Mindig ha mérges vagyok rád, legkésőbb kb másnapra elmúlik. Mindig csak az lebeg végül a szemem előtt, hogy de van egy másik jó oldalad is, amikor jó veled és hogy mennyire szeretlek. De már elég. Megőrülök, vagy…..
Az életem. Angyi bejegyzés 2009.04.26 21:26:00
Én nem tudom mi az a lelki társ. Még nem találkoztam vele. De nem gondolom hogy a páromnak kéne annak lennie. És hogy hány életem párja van? Mindenki akivel kapcsolatba kerülsz az életed része lesz.. Hogy hány nagy van? Biztos vagyok benne hogy nem egy. Csak kérdés hogy hányadiknál…..
Eheti megawtf (a szimpla már volt korábban) az amerikai National Organization for Marriage homofób kampánya. Különösen megerőltető feladat eldönteni, hogy melyik betanított színész szövege érdemelne nagyobb nyaklevest: az a fapina, amelyik azt mondja, hogy a szabadságát elveszik…..
Gyökérke 2009.04.24 10:31:24
Hivatásos beszólóművész!
Nem volt szó a szexualitásról, akkor miért kell felhozni? Szeretitek erre kiélezni a dolgokat. Pedig nem a szexualitás hirdetése a cél. Hanem az együtt élés, az hogy megjelenjenek együtt az utcán.. És hidd el hogy nem fognak előtted „seggbe kukizni”... Innentől kezdve nem értem hogy miért zavar!
Amúgy meg nem házasodhatnak.

Sütemény1975
"a liberalizálódott oktatási intézményben (amit az én adóforintjaimból pénzelnek) azt tanítják a kislányomnak, hogy ez teljesen normális."
A melegek adójából meg a ti segélyeiteket fizetik. Ezt hívjuk KÖZnek. Ez az, amiről a magyarnak fingja sincs, soha nem is lesz. Pl rongálnak az emberek, de azt nem fogják fel ésszel, hogy utána az az ő/szüleik pénzéből lesz helyre hozva. A helyett, hogy valami újat tudnának azokból a pénzekből létre hozni.

Vorikirály!
Magánnyugdíjpénztár nem véletlenül van.. Nagymamáink elmentek teszem azt 50 éves koruk körül, nekünk meg kitolják 65 éves korig.. Milyen nyugdíjunk lesz? A munkából a temetőbe megyünk egyből…Nyugdíj… :)

Ez a seggbe izélés téma…miért, heterók nem szoktak? Az nem undorító?
A házasság az utódnemzés célja? Lehet valamikor ez így működött, de ma már..

Zavar ha az utcán csókolóznak? Engem is szokott, amikor a heteró párok már-már szexuális aktusba kezdenek az orrom előtt. Mégsem teszem szóvá. Jelen van, el kell fogadni.

Major Paine!
A homofóbok nem hagyják élni a melegeket. Félreértések ne legyenek. Hallottál már olyanról, hogy melegek megvertek heterókat?
Az életem. monológ 2009.04.03 22:59:57
Szerettem volna beszélni veled.Arról hogy szeretném ha hiányoznék. Mert te hiányzol.És nem értem miért mondtad nekem ezt. Hogy miért nem hiányzom. Hiszen szeretsz. Ezt tudom jól. Mondtad hogy sosem küzdöttem érted. Ez talán így van. Bár amikor Adriennel először…..
Az életem. Szakítás 2009.03.25 19:34:41
Szakítottunk.Szeretem.Hiányzik.Nagyon!Sokat veszekedtünk, eltérőek vagyunk. Már egyre inkább idegesítettük egymást.Mégis: meghalok nélküle. Nem akarom elveszíteni, bár már lehet rég elveszítettem.Nem tudok, nem akarok nélküle élni. Félek egyedül. Egy ilyen kis Nyuszinak…..
Vérzik a szívem, hulló cseppjei vörösre festik az utcát,keserű kín marja szét lelkem legmélyebb bugyrát.Nyár után, ősz helyett tél jött.Nem takarja el aranyló avar a multat, a feledés homályába veszejtve azt.Tél van. Hideg, jeges tél. A levelek helyett vörös hópihék…..