Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nismo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! A jelenlegi munkáltatómnál dolgoztam 2008.09.01. óta, határozatlan időre kötött munkaszerződéssel, ügyintézőként ! Az ügyvezető 2009 márciusában csinált még egy céget teljesen más munkaterületen: aszfaltjavítás. Akkor bele…..
nismo 2010.06.14 19:20:33
@Cyberneko: Volt már perem korábban: vállalkozó voltam/vagyok, és megrendelőm nem fizetett ki. 3 évig húzódott, végül az általam első osztályú minőségben elvégzett munkát a drága megrendelő megrongáltatta a "bejárásra", amit nem lehetett bizonyítani. Nem kell mondjam ott maradt a perköltség és még a munkadíjam is Köszönöm a bíróságból nekem ennyi elég volt. Amúgy nem tudom milyen fizetésből élsz, de szerintem elgondolkodnál a 10 millión. Elég egy rossz ügyvéd és nem részletezem...
Jelen helyzetben, van egy olyan papírom ami csak nekem van kelet-Európában és ki tudja még mire lesz jó. Az ex-főnököm az említett technológiát értékesíteni akarja itthon is és külföldön is, még meglehet, hogy konkurenciája leszek karbantartásban. Mert az tény, hogy nincs képben mit is vett, és azt hogyan is kell szervizelni. Továbbá nem fog kiküldeni mást, mert ahhoz smucig.
nismo 2010.06.14 19:31:15
@Cyberneko: Biztosan másképpen csinálnám, már most, de akkor örültem, hogy van egy fix munkám amit szeretek, megélek belőle és van előrejutási lehetőség. No a papír aláírásával szinte minden megváltozott....de elismerem hülye vagyok .:-)
nismo 2010.06.14 21:03:16
@Babette_: Annyira kedves vagy, de tényleg. :-)
Amikor ez a levél íródott még nem láttam mi a legjobb megoldás. Több mint egy hónap telt el. Akkor még azt gondoltam gyorsabb választ, és vele ötletet, tanácsot kapok. A fenti bejegyzésekből már sanszos, hogy jó eséllyel indulnék egy perben. Viszont mit nyernék vele? Visszakapnék 40 ezer forintot? Illetve nem kell még kifizetnem 220 ezeret (első részlet utalva)?
Hmmm....ennyit nem ér nekem a pereskedés...mondjuk egy több milliós kártérítési perrel szemben

Azért köszönöm a sok hozzászólást, kár, hogy nem tették ki hamarabb....