Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Lydia

62 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kereken egy hónappal ezelőttre vártam az információt, ami a következő éveim munkáját meghatározza. Sajnos a hírek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A hónapok óta tartó tervezgetés, készülődés ellenére mégsem úgy alakul az életem, ahogyan azt gondoltam, gondoltuk. Iszonyatosan mélyre…..
Ötveneim 12. Zorán: Kiáltás 2022.05.10 13:02:46
Ötveneim 5. Grado 2022.04.23 07:22:00
 ..
Ötveneim 4. Skócia 2022.04.22 09:51:00
Tegnap megírták, hogy az új autónk mégsem jön meg (az eredeti április helyett) júniusban, hanem majd csak a harmadik negyedévben, várhatóan augusztus végén. Ugyan benne volt ez a pakliban, mégis övön alulinak érzem a hírt. Annyira bíztam benne, hogy már csak két hónap... Egyrészt hiányzik a…..
Ötveneim 3. Norvégia 2022.04.21 09:50:20
Ötveneim 2. Krakkó 2022.04.21 09:49:41
ebben a tojásban van egy kis tó ebben a tojásban esik a hó ebben a tojásban szélvihar dúl ebben a tojásban szuszog egy nyúl ebben a tojásban csodára várnak ebben a tojásban gyöngytyúkot vágnak ebben a tojásban lakik egy omlett ebben a tojásban kert volt de rom lett ebben a tojásban nincs más…..
Március 18.20. Wellness három napig - ez volt a születésnapi ajándékom anyukámtól. Március 22. A dilemma kezdete: nyíltan vagy burkoltan írjak? Mára sikerült eldöntenem, így folytatom itt... Március 25. Egy jól sikerült rendezvény, ahol a következő négy év ügyfelei nézhették meg a munkámat, ami…..
Rég nem írtam, mert nem tudtam dűlőre jutni. Valamiért azt láttam az oldal statisztikáin, hogy senki nem nézi, olvassa. Nem, nem volt látogatott soha a blog, de napi 3-5 ember megfordult. Gondolkodtam, hogy ha már úgysem nézi senki (aminek mondjuk semmi jelentősége nincs, maximum annyi, hogy…..
I have a dream… Csak volt, csak álom. A jog helyett marad az állam. A hős helyett a gyávaság. A köz helyett a társaság. Kéz kezet: közmegegyezés. Nincs párbajtőr, se villa-kés, nincs szó, ahol gépfegyvereznek. Aki nem üt, az már eretnek. Az arcukat, a szemüket, nézd a legyintő kezüket, a…..
Az egyik - több hónapon átívelő - munkahelyi projekt a végére ér. Visszatekintve tulajdonképpen csak egy apró hiba csúszott bele, amit rajtam kívül persze senki nem vett észre... A projekt végére a péntek esti rendezvény került, ahol a projekt eredményeit bemutattuk az érdeklődőknek. Szerencsére…..
Olyan nehéz úgy írni a mindennapjaimről, hogy nem írok konkrét neveket, vagy eseményeket. Pontosan írhatnám, hogy melyik kollégám mit mondott, vagy mit csinált, hogy a szakmámat milyen kérdések foglalkoztatják, vagy milyen jó továbbképzési lehetőségek vannak (vagy nincsenek). Azt hiszem gyáva…..
"A nyolcadik napon az oroszok ágyúzni kezdték Európa legnagyobb atomerőművét. Felfoghatatlan, hogy úgy kell leírnom ezt a mondatot, hogy nem egy sci-fi novella első mondata." Dragomán György Két éve tart a koronavírus járvány. Két éve stresszben és szorongással élünk. Persze igyekszünk…..
Ötveneim 5. Úton 2022.03.01 15:57:08
Egész szerelmem annyi volt csak: Hogy láttalak, szemedbe néztem, Egy mosolygásod volt csak minden, De nekem elég volt egészen. És én úgy őrzöm e mosolygást, Miként a napsugárt a tenger, Elrejtve mélyen, szomorúan És - végtelen nagy szerelemmel...
Megvolt. Betöltöttem. Két napja már 50-en túl vagyok. Én nem is értem, miért fél valaki a születésnaptól. Ugyanolyan, átlagos, munkás, dolgos. Semmi nem változik. Továbbra sem mos fel helyettem senki. Továbbra is hajnalban kell kelni. Alapvetően nem szeretem az ünnepeket. Nehéz örülnöm. Kicsit…..
Ötveneim 2. Esterházy Péter 2022.02.25 20:13:17
Ötveneim 8. Heinrich Heine: Bánat 2022.02.25 19:55:01
Tudod mi a bánat? Várni valakit ki nem jön el többé. Eljönni onnan, hol boldog voltál, S otthagyni szívedet örökké! Szeretni valakit, ki nem szeret téged, Könnyeket tagadni, mik szemedben égnek. Kergetni egy álmot,soha el nem érni, Csalódott szívvel mindig csak remélni! Megalázva…..