Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezüstérem

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Records: BigBang 2012.10.29 23:32:43
itt vannak az új K-Pop világsztárok!!! ..
ezüstérem 2012.10.30 13:03:17
www.youtube.com/watch?v=t3ULhmadHkg
Ez a csávó is a bigbang tagja, itt a koncertklipen a zöld hosszúhajú buzi. Akármennyire is fura nekünk ez, nekem ettől függetlenül valamennyire bejön ez a ripacskodás. De ettől azért nem fogok a Dunába ugrani :)
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Az október hatodikai gyásznapon - jó esetben - iskolai, vagy önkormányzati rendezvényen megemlékezünk az aradiakról és az őket halálba küldő hiénáról, ám a szabadságharc utáni megtorlás más áldozataira is érdemes gondolnunk. Az Aradon később kivégzett Kazinczy Lajos, a…..
ezüstérem 2012.10.22 12:59:30
Akárcsak a Shanghai F-1 poszt, a Szingapúrról szóló írásom kapcsán is szembejött néhány izgalmas szálloda. Az ötlet kicsit kavargott a többi jegyzet között, de végül csak poszt lett belőle - íme néhány pazar, különleges szálloda Szingapúrból. A gyönyörű, koloniális…..
Filmdroid TOP 10 mozis űrhajók 2012.05.26 12:00:00
    ”Prometheus Has Landed”. Alig két hét és a mozikba kerül a nyár egyik legjobban várt alkotása, az Alien előzményfilmje amelyben az emberek egy Prometheus nevű hajóval jutnak el az LV-416-os bolygóra. Ma újra a sci-fi világába teszünk kirándulást, jöjjön…..
Az előző epizód annak ellenére volt nagyszerű, hogy akció, igazi történés nem nagyon volt benne a fogságba eső Havas Jonon és a hisztispicsa Theon gyerekgyilkosságán kívül, de hát azt David Nutter rendezte, ő meg nagyon ért a szakmához. Meglátjuk, ebből a részből mit tudott…..
ezüstérem 2012.05.22 22:04:33
@Letienne:
Elvileg nem a Hegyre hagyja Harrenhalt Tywin, mikor lelép, hanem pont egy ilyen esterosi kompániára, Vargo Hoat vezetésével. De ez mindegy is a történet szempontjából. Azt, hogy a harmadik évadban hogy oldják majd meg, azt gyanítom úgy vették, hogy az legyen majd a jövő-Marshall és jövő-Ted problémája.

Én először láttam az első évadot, aztán elolvastam a könyvet. Nekem akkor megdöbbentő volt, hogy a jelenetek, párbeszédek 85-90%-a szóról szóra ugyanaz mindkét esetben. Ezek után nagyon meglepődtem azon idén, hogy mennyi eltérés van. Értem én, hogy költségcsökkentés, meg minden. Pedig gondolom bőven nagyon erősen nyereséges a sorozat. Így a producerek kisajtolhattak volna még +30%-ot az HBO-tól, hogy sokan azért ne pártoljanak el. Nem véletlenül Martin írta a könyveket és nem a Benioff meg Weiss. 12 részben, +10 szereplővel és kicsit lassabb történetmeséléssel sokkal érthetőbb lenne mindenki számára, hogy ki mit miért csinál. Sokszor nekem se megy már.

Remélem azért én maradhatok :)
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
A Manga Cowboy szintén az ehető hamburgeresek táborába tartozik. Ritkán járok a Ráday utca környékén, de a mai napon arra felé keveredtem, benéztem. Rövid gondolkodás után rámentem a Kamikaze hamburgerre.- Csípős.- Oké, olvastam, köszönöm.Azért a csípős és a gyakorlatilag…..
"Ár érdeklődésre" - áll a Sotheby's oldalán, ahogy az a hasonló házak hirdetéseinél lenni szokott Titkos ösvények a kertben, pálmák, narancsfák, ciprusok, eukaliptusz, ókori görög és római büsztök a ballusztrád tetején, középkori ikonok, neoklasszicista…..
ezüstérem 2012.03.05 09:56:52
A Harry Potter-filmek mellett a Trónok harca kaszkadőrgárdája, köztük nyolc magyar is Screen Actor Guild-díjat kapott az amerikai színészek céhétől. A húsz fős csapat kaszkadőr koordinátora, Párdányi Domonkos nem először szerepelt kardozós szuperprodukcióban: a Trójában Brad Pitt dublőre volt, a…..
ezüstérem 2012.02.16 22:52:54
@spontan: Az már megtörtént eset az előző évad végén. Ami viszont kis spoiler szerintem az az, hogy Stannis megtámadja King's Landinget. Persze messze ez a legészszerűbb a részéről, de ebben a sorozatban pont lehet tudni, hogy nem minden történik úgy, ahogyan azt a néző várja. Ráadásul van rajta kívül még két másik potenciális jelölt is (Robb és Renly) ennek az ostromnak a megvívására, és stannis előtte még valami csatszerűt is bemutat, úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy egyáltalán eljut odáig. Ráadásul mindez már a könyv végén. Az ostrom eredményét, ha már itt tartunk, nem lövöm le :)
Az HBO kiadta az első adag képet a Trónok harca április 1-jén érkező második évadénak szereplőiről, vagyis csak a legfontosabbakról, mert ugye van vagy 34 szöveges szerep ebben az etapban is. A képre klikkolva fasza galéria nyílik.   ..
ezüstérem 2012.02.10 16:43:09
@panka:
A hatodikból egyelőre csak ennyit jelentett meg Martin, de nyáron, amikor jön majd a puhafedeles kiadása az ötödik résznek, akkor annak a végén lesz majd egy újabb teaser chapter, egyébként eddig összesen van hat-nyolc fejezet készen a Winds of Winterből, szóval odébb van még a sorozat vége, csak nehogy nekem menet közben elpatkoljon az öreg, mert akkor kinyírom! :)

www.georgerrmartin.com/if-sample.html
Tapintatlan magyarságtudatlanságáról tesz tanubizonyságot a Belügyminisztérium immár 3. hete. Az idén kiadott útlevelek ugyanis egyáltalán nem tükrözik az Alkotmányban Alaptörvényben meghatározott elnevezést. Lehet, hogy Dr. Schmitt Pál aláírása miatt érvénytelen az egész?…..
addict Te kondiznál Auschwitzban? 2012.01.04 09:30:00
Óriási felháborodást váltott ki egy dubai edzőterem Facebook-os reklámkampánya, melyben képi illusztrációként a hírhedt lengyel haláltábort, Auschwitzot használták. A fotón a következő szlogen volt olvasható: „Ints búcsút a kalóriáknak!” A képet pár…..
A minap Hiryu2,0 új feladatot kapott: ifjú kollégákat kellett istápolnia. Mégpedig anyucika kicsi pubikáit. Rögtön el is kezdte visszasírni a "régi szép idők" sorkatonai szolgálatát... de tényleg jó volt az? Ma is jó lenne...?   Ezek bizony régóta és gyakran fel-felbukkanó kérdések. De nézzük más…..
Bigyóblog Biciklitolvajok ellen 2011.07.26 09:04:00
A majdnem tökéletes zár biciklitolvajok ellen. Csak azért majdnem, mert hatalmas lakatot kell cipelni hozzá, egy kisebb táskába nem is fér be. De nézzük, miről is van szó: egy olyan szerkentyűről, melyet egy oszlopra helyezünk, majd rálakatoljuk a biciklit, a szerkezetet ezután egy…..
Újabb bizonyítékot találtak a marihuána gyógyító hatására. A tinédzserként rasszista, nácibarát dalokat éneklő Lamb és Lynx Gaede 5 évvel és egy gyógyfűkezeléssel később már liberális elveket vall. A tragikusan bugyuta poppos folkot játszó Prussian Blue duó 2004-2006…..
Pont egy éve, 2010. július 14-én jelent meg az Egy nap a városban blogon egy hasonló tematikájú poszt, úgy tűnik, minden évben ez a nap olvasztja egybe az izzó Napot a nagyvárosok aszfaltfoltjaival. Úgy értem, ma van gatyarohasztó meleg, na. És bár múlt héten már írtunk röviden…..
ezüstérem 2011.06.17 21:48:42
Subba Fények reklám 2011.06.15 08:30:00
ezüstérem 2011.06.15 09:02:15
www.youtube.com/watch?v=3OeqNbJsIno

Egy kis hasonlóságot nem láttok a két számban?
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
addict BMW vs. betonfal 2011.06.12 10:08:00
Egy szenzációs videó kering a neten, amely úgy terjed a Youtbue-on, mint óvodában a vírusos hasmenés. A BMW Canada filmje az M1-es Cupét népszerűsíti és pár nap alatt máris több százezres nézettséget ért el. A videóban tanúi lehetünk, amint egy BMW betonfalakon hajt át. Na…..