Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöld Zoli

12 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 hát a bannerekkel könnyű rosszul járni, na de az ennyire szerencsétlen összeállítás ritka :) via..
Sorry! Röviden és tömören ennyi a megjegyzése a Mercedesnek, mikor a hibátlan fékeknek (és nyilván a mögötte lévő tucatnyi elektronikának) köszönhetően keresztülhúzza a halál terveit. A reklám maga tetszik, bár nekem kicsit Végső Állomás 2 ez a farönk. A videóért köszi…..
„Ami a szexet illeti… valahogy megjátszotta magát: mintha valamilyen szerepet alakítana” – következő mesélőnknek a tegnapi poszt kapcsán jutott eszébe saját kalandja. Nem merül el a rejtélyes női pszichében, pusztán levonja a rá vonatkozó következtetést.…..
Cotton Marcus tiszteletes éveken át szabadította meg a hívőket pénzüktől, akik úgy hitték, hogy valamely rokonukat az ördög szállta meg, holott csak némi őrültségről, zavarodottságról volt szó. A tiszteltesnek elege lett a hazugságból és csalásból, és úgy döntött, hogy…..
A Nokiadobozok Legnagyobb Magyarországi Rajongója számára elérkezett a Nagy Nap! Miklós nézegeti,  görgeti le és fel a délutáni menetrendet ... de mindig visszaugrik középre, ahol a számára legfontosabb rész található: No, nem csak Miki fókuszál erre a részre nagyon,…..
Zöld Zoli 2010.05.14 15:16:51
Zöld Hírek Klíma Dal 2010.05.14 15:13:51
A csillagdal után szabadon, bármely zeneszerző pályázhat, bármilyen stílusú szerzeményével a Klíma Klub non profit szervezet által kiírt versenyre, melynek nevezési határidejét kitolták szeptember elsejéig.A játékban részt vehet bárki, aki (ingyenesen) regisztrált a…..
Servian GM: elindultak a tesztek 2010.05.14 15:10:03
A GM bejelentette együttműködését a hawaii közüzemi vállalattal, hogy Oahu-szigetén kiépítik a hidrogén töltőállomások infrastruktúráját.Teljes cikk ..
Kehlheim - A napenergia-meghajtású csónak, a „SOLARWAVE” bemutatóútja során - melynek mottója „Önellátó energiával a világ körül” - schweinfurti helyreállítását követően sikeresen átkelt a Duna-Majna csatorna európai vízválasztó vonalán…..
örömlány Álom 2010.05.14 08:43:38
Egy domb tetején valaki nyitva hagyott egy vízcsapot. A víz olyannyira folyt, hogy rövid idő alatt elárasztotta a kerteket, az egész völgyet, mindent ellepett. A távolban, ahol korábban egy út kanyargott, most  víz volt, csillogó nyugodt, rezzenéstelen felszínnel, mintha nem is…..
Zöld Zoli 2010.05.14 15:02:09
Itt szeretnék bemutatni néhány növényi anyagot, amellyel eredményeseb­bé teheti PCE-tréningjét. Ezen anyagok összetételét a biomedicina legújabb mérőeszközei és módszerei segítségével alakítottuk ki és teszteltük. Svami Satyananda, a híres jógi szerint „a…..
Írja dr. Fekete Ferenc, a a Magyar Szexuális Medicina Társaság épp most tartó kongresszusának szervezője.http://szexdoktor.hu/kardiologia/kardiologia-prevencio/695-heti-3x-szex-a-tulelesertIdéztem már egy angol anyagot, ott a napi egy orgazmust ajánlották.:)Idézek a cikkből:"Egy…..
 „A pápa kijelentette csütörtökön, hogy az abortusz és az egyneműek házassága a két "legalattomosabb és legveszélyesebb" fenyegetés a mai világra nézve.” Nem könnyezek egy percig sem. A katolikus egyházat nem támadják, nem üldözik, mégis csendben…..
Az előbb már hangosan felröhögtem, amikor olvastam Tiberius levelét. Konfliktus itt is volt, mint a néhány nappal ezelőtti, azóta több érintett által kiegészített verekedős sztoriban, a rosszfió viszont ezúttal egy Porsche büszke vezetője volt - ez a márka sem először tűnik…..
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
A brooklyn-i Topos Graphics és Sarah Riegelmann még 2008-ban, egy saját indíttatású, ANTI-SUV gerillakampány keretében  tervezte a Gashole magnet névre hallgató eszközt ami egy mégneses elven működő matrica (könnyen eltávolítható). Az etikai szempontból vitatható…..
Van-e illata az irodalomnak? Illetve az irodalmároknak? A képeken egy kétfős, 2005-ben alakult, poznani kreatív csapat, az Ah&Oh Studio csomagolási konceptje, a Scent Stories sorozat látható. Régi, beteljesületlen álmuk volt, hogy parfümcsomagolást tervezhessenek, de mivel…..
Filmdroid A nácik visszatérnek 2010.05.14 11:46:00
A Blind Spot Pictures és az Energia Productions közzétette az Iron Sky következő előzetesét, az ebben látott jeleneteket márciusban vették fel Finnországban, a forgatás csak később veszi kezdetét és a videóban hallható zenét a szlovén Laibach csapat szolgáltatta, a film…..
Nagy nap ez a mai. Megalakul az új Országgyűlés (mellény vagy sem dilemma), és ezzel egyidőben megszűnik a régi, újra nem választott képviselők mentelmi joga. Ábrándképeinkben a rendőrség, ügyészség ezt az időpontot foga közé harapott ceruzát rágcsálva, sűrűn az órára…..
Mit tegyen az ember, ha a világ legjobb reklámügynökségeinek egyikébe szeretne bekerülni, lehetőleg minél hamarabb és minél kisebb erőfeszítéssel, és a szokásos lépcsőfokokat kikerülve? Keresse meg közvetlenül a kreatívigazgatókat, és mutatkozzon be nekik. Ja, hogy ez nem…..
Subba Subba szív iWiW: Álomszép 2010.05.14 10:12:00
Jó szórakozást kívánunk!CsókolomMortiPatrikkalTelcsi fotó (Erős idegzetűeknek)Csokicsata a nővéremmel Gólyalábon Lefety Fotosop artistaFotosop artista 2.Fotosop artista 3.Álomszép..
Zöld Zoli 2010.05.14 12:09:50
az iwiw szar, a popcorn meg egyre drágább. servian.hu/hu/articles/Women/7777

Popcorn részvényt mindenkinek aki szerepelt már subba iwiw válogatásban :)
Fails & Wins A pala ereje 2010.05.14 11:19:10
A pala híresen az egyik legerősebb anyag. Hibátlan JackieChan move a sráctól..
Zöld Zoli 2010.05.14 11:23:06
servian.hu/hu/articles/Energy/9852
ilyet talán még vezethet :)
Fails & Wins Gyerekülés Quadra 2010.05.14 11:08:00
Legalább arra is felkészült, ha a gyerek becsokizna a sebességtől. Jó erős ragasztószalag lehet amivel rögzítette, vagy csak vakon bízik a reklámokban.viaOszd meg és uralkodj!..
Üzemeanyagcellás autóinkkal legelőször Hawaii szigetén tankolhatunk majd kényelmesen. Ha a tesztüzem sikeres is lesz, azért felvetődik a kérdés, hogy Sajószentpéterre mikor jut el ez a technológia. Lehet tippelni a kommentekben :)teljes cikk képekkel ezen a linken ..
Városokat és szigeteket viszonylag rendszeresen bocsájtanak áruba a világ különböző részein, ám azon túlmenően, hogy igen menő egy ilyet birtokolni, többségük elég lehangoló. A város ugyanis többnyire egy néhány elhagyatott házból álló, a semmi közepén lévő területet,…..
Kocsmárosra bízni a vonatjegy árusítását úgy tűnik, Biatorbágyon nem volt a legszerencsésebb dolog. K. szerint a már reggel részeg - vagy az idegállapotból következtetve inkább erősen másnapos - csapos nem tekinti fizető utasnak a nála vásárlókat, és bánik eszerint velük,…..