Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dóra.:)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért Ne Csajozz Népmondás 2. 2010.06.18 21:53:00
Nézzünk szembe a tényekkel ha nincs cash-ed elhasalsz mint a takarító a padlón.Fontos azt is megjegyeznünk, hogy ha a lány elvárja igenis hívd meg pl: moziba de neked csak a jegyre van pénzed de már üditőt meg popcorn-t nem tudsz venni hibáztassuk a főnököt nem fizet eleget.DE! mi…..
Dóra.:) 2010.06.30 16:41:23
@sanli: A lányoknak még mindig nem ment el az esze és azt hiszem nem is unatkoznak ennyire.. :D És kompromisszum kérdése az egész, amire lehet, hogy Te nem vagy képes. Ha én elfogadom a párom hibáit, ő is elfogadja az enyémet. Vagy látogass el Madam Tussauds panoptikumába, ott megtalálod a megfelelő partnert, hidd el. :D
Dóra.:) 2010.07.01 22:54:32
@sanli: oké, igazad van! :) legyen egy kis örömöd. :)
Nos hát, újra Franciaországban. Megérkeztünk, az idő meleg, napos, füllesztő és fehérbörűeket elriasztóan káprázatos. De szép.Amsterdamban továbbra sem volt szerencsénk, Brüsszelbe sem sok. Zenéltünk ugyan, de a rendőrök kedvesen elküldtek engedélyért. El is mentem én…..
Sziasztok...Atyaég, mintha hetek teltek volna el Svájc óta... remélem visszatudok emlékezni az eseményekre.Reggel, Basel, eső. Hamar kizártuk az utcazenét, mert hideg is volt, eső is volt egy kevés. Bementünk a városba Jennyvel, Jesper-rel, a kutyával és 3 sráccal együtt. A…..
A Nagy Utcazene Körút Svájc 2010.05.13 11:06:00
Na, akkor röviden. Elhagytam a telóm. :-)Najó, az útról is. Röpke 13 órás vonatút után megérkeztünk a szeles, de már javuló Zürichbe. A hajnali kilátás az Alpokra csodás volt. Felhők, vízesések, stb.Zürichben a kedves tourist informos csaj azt mondta nyugodtan…..