Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsofi16

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kate Middleton a karácsony reggeli misén, Sandringhamben jelent meg a képen látható szederszínű összeállításban, amely L K Bennett cipőből, fekete harisnyából, és kabátból állt, amelyhez egy színben passzoló, bársony vadászkalapkát párosított Jane Millertől. A…..
Bár még az előző Versace kollekció megmaradt darabjai ott figyelnek a H&M boltok polcain, máris felkészülhetünk a második "támadásra". Őszintén megmondom az előző kollekcióért egy cseppet sem lelkesedtem, a Versace-t egyébként sem kedvelem, de ez a második…..
Biztos vagyok benne, hogy már tavaly is írtam erről posztot, sőt az is lehet, hogy már tavaly előtt is, de mivel a probléma még mindig nem talált megoldásra így aktuális a téma.MILYEN TÉLIKABÁTOT VEGYEK?Egyszerű kérdés és mégsem tudok rá válaszolni. Nézzük, hogy…..
Az OurFashion blog is csatlakozott a Johnny Walker és a Diageo '1 millió lépés az ittas vezetés ellen' nevű kezdeményezéséhez. Így holnap, azaz szeptember 16.-án 5 órakor gyülekezünk a Liszt Ferenc téren Jáksó Lászlóval, Für Anikóval, Piringer Patríciával és a Burzsuj…..
OurFashion Tuan és a Mono Fashion 2010.05.11 13:45:00
Megérkeztek Ahn Tuan legújabb csodái a Monoba!..