Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apacsfiu

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczyblog Levél Balog Zoltánnak 2013.04.19 09:21:27
Gondban vagyok a megszólítással, mert Ön sem nem kedves, sem nem tisztelt. Meg hát, olyanokkal sem szoktam szóba állni, akik nyilasokat tüntetnek ki és tesznek be az alaptantervbe. Ön azonban ötmillió forintot adott az adófizetők pénzéből egy "filmre", amely Orbán Viktor kínzó…..
apacsfiu 2013.05.14 10:45:21
Zsolti! Feri kapott egy nyílt levelet. Erről is írhatsz ám! :D

Te, Feri!
Igaz, plusz négy évünkbe került, de neked négy év alatt sikerült az, amit a botor magyar évtizedekig nem tudott megoldani. Megsemmisítetted az MSZP-t, a nemzetrontó rablóbandát. Remek magyar gyerek vagy Fecó.
Én már-már azt hittem rólad, hogy egy elvetemült gazember vagy, de most látom, hogy a nemzeti oldal a legnagyobbjai között kell, hogy számon tartsunk.
Hiszen feláldoztad magad, jó hírnevedet, szavahihetőségedet annak érdekében, hogy a nemzet végre észbe kapjon, és 91 év után elzavarja az általad is gyűlölt, gazemberekből álló pártot, amely ellen te dolgoztál a legtöbbet az utóbbi években.
Neked Feri sikerült és egy nemzet lehet hálás azért, mit négy év alatt tettél.
Te tudtad Feri, hogy az előző választási kampányban, 2006-ban szembe kell hazudnod Orbán Viktort ahhoz, hogy az MSZP hatalmon maradhasson, és te véghez vidd az MSZP-t megsemmisítő négy esztendős hadjáratodat.
Öszödön olyan beszédet mondtál el, ami önmagában is elég lett volna a párt bukásához, de te inkább bölcsen lövettél az emberekre, hogy alaposabb és mélyebb gyűlölet vegye körül ezt a rablóbandát.
Feláldoztad magad Feri, de ügyes voltál ebben is.

Remekül ingerelted az MSZP ellen az embereket, amikor azt mondtad, hogy el lehet innen menni, itt lehet minket hagyni.
Jó voltál Feri!
Azt is jókor sütötted el, hogy a mutterodnak spórolnia kell a gázzal. Na, akkor is megundorodtak a pártodtól egy páran.
De az is jó volt, amikor arra mentél rá, hogy a keresztények is kevesebbet imádkozzanak az MSZP-ért, és kioktattad a pápát, miután a kérdéses nevek között szereplő nejedet alig akarták beengedni a Vatikánba. Pedig nem is ő, hanem a faterja volt benne állítólag a pápa elleni merényletben.
De, nagyon jól csináltad Feri!

Még a papokból is kiszedted az utálat magvacskáit.
Annyira jó voltál Feri, hogy nem csak a nemzetnyomorító MSZP-t sikerült kirúgatnod a hatalomból, hanem Dávid Ibolykáékat, és szorgalmi feladatként az SZDSZ-t is.
Persze az utóbbiba besegített a Kóka Jani, aki hozzád hasonlóan remekül tette a dolgát a nemzet érdekében. Nem hiába ferences diák volt. Igaz, a tablóképén mindig száraz párizsi díszeleg, szegény takarítónők bosszankodására, mert a diákok is félreismerték a Janit. Pedig, ha ő nincs, akkor az SZDSZ még egyben van és tovább rontja a politikai levegőt Magyarországon.

Te Feri!
A Janit is a nemzeti lelkiismeret vezette, mint téged, vagy ő fizetést kapott a Fidesztől a szadesz szétveréséért? Persze nem kell válaszolnod.
Azt is nagyon jól adtad elő, hogy a kettős állampolgárság a magyarországiaknak csak hátrányt jelent. na, ezért is gyűlölik az MSZP-t az emberek, de nem csak itt, hanem az egész Kárpát-medencében.
Feri, te zseniális vagy, komolyan mondom.
Jobb voltál, mint az egész 56-os forradalom, mert az bukott, és nagy megtorlásokat csinált utána Kádár. Te viszont fél kézzel elintézted a vén bolsikat, Horn Gyulától Kapolyiig.
Ma már azért sem neheztelek rád Feri, hogy alaposan megszívattad az idős embereket, az egyetemistákat, a kismamákat, a nagycsaládosokat, az egyházakat és mindenkit, akit értél, mert tudom, hogy ezt is azért tetted, hogy elnémítsd a vörös ördögöket, hogy kitétesd a Parlament falai közül a rákosista-kádárista, milliomosra dagadt lopós bolsikat. Becsületes ember vagy Ferkó, csak így tovább.
Feri! Most a választások után már világos, hogy te voltál a Fidesz bújtatott embere, a belső bomlasztó.

És tudod, mi tetszik még?
Az, hogy úgy engedted elmélyülni ezeket a gazembereket a lopásban és a csalásban, hogy minden tettük visszavetül az MSZP-re és az SZDSZ-re, de ők maguk is büntetést fognak kapni.

Remek dolog volt ez Feri.
Félreismertünk, amikor szidtunk. Pedig te “megcsináltad. Elkúrtad az MSZP-t. Nem kicsit, nagyon” – hogy mint jobboldali, a nemzetért küzdő zsenit, téged idézzelek. Valami sejtésem volt már négy éve is, amikor megalakítottad a második kormányodat. Akkor azt írtam, hogy “azok fogják a “Gyurcsányi” miatt megbuktatni az MSZP-t, akik rájuk szavaztak”.
Igen! Feri, én felismertem nemes céljaidat már négy éve. És te teljesítetted az elvárásainkat.
A nemzeti oldal ma a te nevedet áldja Ferkó.

Hiszen te képes voltál még hazudozni is, hogy megmentsd Magyarországot.
Pedig, neked a hazudozás rettentően nehéz.
Mert te becsületes MSZP-ellenes magyar jobboldali tökös gyerek vagy, és jobboldaliként az ember nem hazudik. Te azonban ezt az áldozatot is meghoztad a nemzetért.

Kedves Feri!
További sikereket kívánok neked.
Ha időd van, menjél bérmálkozni, mert az jót tesz mindenkinek. Egyszer azért próbáld ki a konfirmálást is.
Bár szerintem az utolsó kenet a legjobb, buli, azt vedd föl.

Köszönettel a pártmunkádért, érzéseim veled kapcsolatban maradnak olyanok, mint régen:
Stoffán György – Sepsiszentgyörgy
Folytatódik a Magyar Abszurd, amelyre az életünk megy rá. Lássuk csak az utolsó pár nap eseményeit, hogy megértsük, miféle pusztítást végez az országban ez a rezsim, amely az Európai Unió egyetlen diktatúrája. Rendőrök agyonvertek egy embert, majd a halottat, aki már nem csak…..
apacsfiu 2013.04.17 21:18:55
@toportyánzsóti:

Az utóbbi 3 választás eredménye:

2010: önkormányzati: Fidesz
országgyűlési: Fidesz
2009 EP: Fiodesz

Egyéb kérdés toportyán elftárs? :D

Ja és ha már láncszavazás: ugye emléxel, mikor nagyvezíred és sleppje romlott száraztésztát osztogatott?

Egyébként te passzióból szivatod saját magadat?
apacsfiu 2013.04.17 21:21:04
@toportyánzsóti:

Mint például a nagysikerű Monor és dunakeszi, ahol a DK elftársaid porrá alázták a fideszes jelöltet. Igaz kicsi veres?
apacsfiu 2013.04.18 13:11:40
@toportyánzsóti:

Szépen terelsz, mint a pulikutya, mikor tényekkel szembesítenek, igaz toportyán elftárs? :D
Gréczyblog Kérdések a 2-2 után 2013.03.23 07:13:56
Az alábbi kérdések nagy részére nyilván nem lesz válasz, de talán néhányan elgondolkodnak rajtuk. - Mi történt, hogy a 89. percig tartotta magát, sőt irányított a játékot a magyar válogatott, az utolsó négy percben pedig nem lépte át a félpályát? - Mikor találunk még…..
Kérdések tolulnak fel az emberben az újabb fideszes plakátok láttán. Azokról a ragaszokról van szó, amelyek megint tízmilliókba kerülnek az adófizetőknek, és amelyek Gyurcsány Ferenctől és Bajnai Gordontól féltik az nyugdíjakat. Jól tetszenek olvasni, azok féltik, akik…..
Bár az MLSZ fellebbez, és a csapat érdekében magam is azt remélem, hogy a FIFA módosít a döntésén, de ettől függetlenül a szégyen már ránk égett: a magyar-román vb-selejtező focimeccset zárt kapuk előtt kell rendezni. Az indoklás szerint a magyar-izraeli meccsen tapasztalt…..
Itt valami történt. Néhány napja Szájer József és Rogán Antal még hevesen kardoskodott a választási regisztráció mellett. Pedig feltételezem, hogy a Fidesznek is lehettek karácsony előtt információi a szabadságjogokat lábbal tipró ötletük elmeszeléséről, hiszen már én is…..
apacsfiu 2013.01.05 13:03:08
@felcsutisuttyo:

Zsóóóti!

Te teszed meg a feljelentést a hsz miatt, vagy tegyem meg én?
apacsfiu 2013.01.06 13:03:04
@felcsutisuttyo:

Zsóóóti! Akkor még egyszer megkérdem: te teszed meg a rendőrségi feljelentést vagy én tegyem meg a hozzászólásért?
Többször nem fogom megkérdezni....
Gréczyblog Sólyom és Kövér 2012.12.23 09:28:25
Kövér László - vélhetően értesülve az Alkotmánybíróság döntéséről - beüzent Sólyom Lászlónak. Azt mondja a szókimondó, náciknak dísztemetést rendező, az ellenzéket semmibe vevő fideszes házelnök, hogy az általuk korábban köztársasági elnökké megválasztott…..
apacsfiu 2012.12.25 12:33:52
@mákos lecsó:

www.youtube.com/watch?v=MQ0YxTXHRcI

Mint ahogy volt 2008-ban is. Akkor ki is volt a ME? Csak nem a táncoslábúd? Akkor ki tehetett erről?
Gréczyblog Az élőlánc üzenetei 2012.11.20 07:17:26
Gondolom, sokan reménykedtek, hogy nem fog körbe érni a Demokratikus Koalíció élőlánca a Parlament körül. Ők most bizonyára csalódtak. Más pedig a tényt viselhette nehezen, hiszen több résztvevő eskü alatt vallotta, hogy a "közrádió" arról tájékoztatta a hallgatóit, hogy…..
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
apacsfiu 2012.09.05 10:46:37
Szentmihályi Szabó Péter:

Sarkosan fogalmazva

Azt mondja Horváth Csaba, hogy Tarlós István megbukott, adja vissza Budapestet olyan állapotban, ahogyan átvette.

E remek ötletre rímel Mesterházy Attila, aki Hoffmann Rózsa leváltására szólította fel a miniszterelnököt, mert „károkat okoz”, és vezetésével visszarobogunk az 1970-es évekbe, és akkor még az iskolaköpeny esetleges bevezetéséről nem is szóltunk, ami egészen biztosan vagy kommunista, vagy náci alapvetés.

Még sorolhatnám tovább a részben mulatságos, részben elképesztő ellenzéki véleményeket tárcákra is lebontva, számomra különösen megkapó, hogy a balliberálisok milyen szokatlan hévvel védik a keresztény örményeket, sőt a keresztény Oroszországot is, ha egy kis médiafelületet lehet nyerni vele.

A mocskos szájú internetes megmondóemberek förmedvényeivel nem szeretnék foglalkozni, valószínűleg már semmilyen gyógyszeres kezelés nem segít rajtuk és idült magyargyűlöletükön, nem is bántom őket, hiszen ebből élnek, valószínűleg remekül. Inkább képzeljük el, milyen szép lenne minden, ha Horváth Csaba lenne a főpolgármester, és ott folytatná, ahol a boldog emlékezetű Demszky abbahagyta!

Aztán képzeljük el Hiller Istvánt az oktatásügy élén, vagy még inkább a feledhetetlen Magyar Bálintot, ők aztán visszaállítanák a teljes tanszabadságot és önkormányzatiságot, kiseprűznék a gonosz államot és a még gonoszabb egyházat mindenhonnan, és évente legalább öt-ötezer jogászt és közgazdászt képeznének, akik európaivá és versenyképessé tennék ismét ezt az erkölcstannal kábított, központilag agymosott magyar ugart.

Ha ehhez még hozzáteszem, hogy a Moody’s az egész Európai Uniót leminősíti, akkor nyilvánvaló, hogy ezért elsősorban Orbán a hibás, ő is mondjon le, és adja át a helyét a szocialista válságkezelés bajnokának, Bajnai Gordonnak és egy szakértői kormánynak. Vissza kell szerezni a rendőrség 2006-os becsületét, és vissza kell állítani az 1949-es alkotmányt, a baloldali jelszó: le az iskolaköpennyel!
Tisztelt Miniszter Úr! Azért írom ezt a levelet, mert időnként szoktam olvasni olyasféle hozzászólásokat egy közösségi oldalon, hogy talán a Fidesz majd bomlani kezd. Nem létezik - ábrándoznak ezek az emberek -, hogy a hazugság, a korrupció, a zsarolás, a hatalom ilyen erősen…..
Gréczyblog Út Ceglédig 2012.08.20 09:03:53
Tegnap szélsőjobb horda szállta meg Ceglédet. A rendőrség körbevette a megtámadott romák házait. A cigányok menekülnek. Apartheid Magyarországon - 2012-ben. Ide vezetett, hogy... - Orbán Viktor felkarolta a szélsőjobbot - hogy polgári körében nevelgette Vona Gábort - hogy…..
apacsfiu 2012.08.20 18:08:34
@laci0011:

Rossz hírem van, bogaram. Nem vagyok sem Jobbikos, sem szavazójuk. Fussál neki még egyszer....
apacsfiu 2012.08.20 18:09:27
@laci0011:

Mondtam, fussál neki még egyszer, nem vagyok sem Jobbikos, sem szavazójuk.
apacsfiu 2012.08.20 20:21:55
@laci0011:

Elfogadva. Korrekt.
Gréczyblog A Cinege utcai fogoly 2012.08.17 10:03:07
Orbán Viktor fél. Van is mitől. Tönkretette Magyarországot. Történelmi léptékű és méretű felhatalmazást kapott az általa megtévesztett választóktól 2010 tavaszán, de nem élt, hanem visszaélt a lehetőséggel. Olvasom a hírt, hogy Orbán Viktor házát, sőt, az egész utcát…..
apacsfiu 2012.08.17 12:43:01
@Az igazi sztrovacsek:
"50% feletti a bizonytalanok aránya, de ők egyben azért biztosak,
mégpedig abban, hogy nem kérnek Orbánból."

Igen, és akik meg nem mennek el szavazni, azok mind az MSZP-re és a DK-ra szavaznak, igaz? :DDDD
Így tulajdonképpen 2010-ben a maszop nyert. :)))))
apacsfiu 2012.08.17 12:53:46
@Tarski:

"Annál ugyanis nincs jobb morális legitimáció, hogy minden jelentősebb időközi választást megnyernek a Fideszes jelöltek. Akkor hogyan is van a dolog ezzel? A szavazófülkében is félnek? Vagy mivel magyarázzátok ezt?"

Nem értesz Te ehhez! Mivel az időközin sokan nem mennek el szavazni, azok a maszopra és a Degenerált Koalíció Pártjára szavaznak. Így tulajdonképpen nem a Fidesz nyer.....
Orbán Viktor, aki korábban az országgyűlésben az európai ügyekért felelős bizottsági elnök volt, húsvéti üzenetében bejelentette, hogy a Föld kocka alakú, a tudományos felfedezések fabatkát sem lendítettek a zemberiségen. Kimondta a tutit: vagy fundemantalista kereszténység,…..
apacsfiu 2012.04.10 21:14:45
"az esztergomi bazilikát és a pannonhalmi apátságot pedig Gyurcsány újíttatta fel."

Namost Zsocám azért ez eléggé nagy csúsztatás. Idézet a Pannonhalmi Főapátság honlapjáról:

" turisztikai fejlesztés stratégiáját. Négy egymásra épülő ütemből álló fejlesztési tervkészült, amelynek elemei a következők:
I. ütem: A világörökségi helyszín környezetrendezése, felújítása, fejlesztése;
II. ütem: Turisztikai szolgáltatások, infrastruktúra fejlesztése (gépkocsi parkoló, építés, gasztronómiai szolgáltatások bővítése, rendezvényterem, kerékpártároló, csomagmegőrző létesítése);
III. ütem: A természeti környezet (Arborétum - Hospodárkert) turisztikai célú fejlesztése felújítása, rendezése, gyógynövénykert létesítése, gyógynövényes bemutató házzal, látványműhellyel, pihenőkert kialakítása;
IV. ütem: Ifjúsági zarándokház létesítése.
A terv megvalósítására az Európai Unió támogatását elnyerését célzó pályázat elfogadása nyomán kerül sor. Az I. ütem 2006 decemberében befejeződött. Az új, 2008. augusztusban jóváhagyott pályázat a további három ütem fejlesztéseit tartalmazta. Jelenleg a II. ütem. a turisztikai szolgáltatásokat tartalmazó látogató épület és környezete kivitelezésének munkálatai folynak."

Tehát lefordítva: A táncoslábú gazdidnak az égadta világon SEMMI köze nincs hozzá.
Szóval finoman is kifejezve, csúsztattál, vagy legalábbis nem bontottad ki az igazságot teljes mértékben. :D

Még egy kérdés: te Zsocám mazoizmusból szivatod saját magad? :))))))
Gréczyblog Zelmúlt húsz év 2012.03.11 09:21:00
Lassan olyan lesz a fejünk, pontosabban Orbán feje a sok kokitól és sallertől, mint egy cipó. Persze, a mi fejünk az nem más, mint Orbán feje. Ő Magyarország, ezt többször is kinyilvánította, teljesen elborult hívei pedig el is hiszik neki.Pedig hiába jönnek a lengyel és az…..
Air Power Blog Ahogy élt, úgy hal 2010.12.06 08:06:00
A Hende-féle HM lopva távolítja el a MiG-29-est a hadrendből, ceremónia és nyilvános köszönetmondás nélkül.Késői felfedezés: december 6-án egy nyúl futott át a felszállásra váró raj előtt a betonon.A típus utolsó kiképzési repüléseire ma, illetve holnap kerül sor…..
Itt a tanévkezdés, percek múlva becsengetnek. Mi mással is tudnánk méltóbban megemlékezni erről a neves (bennünket, nemtanárokat általában már maximum csak hozzátartozóink okán érintő) eseményről, mint egy olyan poszttal, amelyben szervesen ötvöződik a pedagógusi mentalitás…..
Stüszi Vadász (úgy is mint lépegető tépegető szexkavátor) egy újabb repteres történettel örvendezteti meg a nagyérdemű olvasótábort. A mai sztori főszereplője Ferihegy egykori… hogy is mondjam..? Szóval egy hajdani szerelő, akrobata, extrém sportoló, meg amit akartok.…..
apacsfiu 2010.06.10 08:14:45
@tiboru: Nem kell köszönni, csak azt írtam le, amit gondoltam. :) És nem csak a szerzőké, hanem a Tiéd is, hogy létreghoztad! Örülök, hogy Neked is tetszik a 2 link. :)
apacsfiu 2010.06.10 08:16:08
@hazitroll: Támogatom! Jó lenne egy olyan blog is. Sztm kezdjünk tüntetni. Ferihegy blogot akarunk! Ferihegy blogot akarunk! :))))))))))
apacsfiu 2010.06.10 15:18:23
@tépegető szexkavátor: FBA! FBA! :) De persze első a kenyérkereset! drukkolok!
Air Power Blog AMRAAM rulez 2010.05.07 18:11:00
Ma volt a Load Diffuser 2010 záró, és az augusztusi repülőnap beharangozó sajtótájékoztatója Kecskeméten. Sokan sok mindent mondtak. Erről senki egy szót se szólt, de szerintem ez a nap híre.Négy CATM-120C a 32-es Gripen melleti szállítókocsin, Cobham NMML-síneken, melyek közül…..
apacsfiu 2010.05.11 19:45:05
@Borisz80: Namost azért álljunk meg egy pillanatra! Az mind szép és jó, hogy az őr pk. parancsát hajtják végre. De! Azt lehet EMBERI, KULTURÁLT módon. És nem mondjuk csőre töltött gépfegyverrel. (Tudnék mesélni arról, mikor egy őr adva a nagyfiút jött oda a "kollégához" - reptéren belül, engedélllyel tartózkodott ott és akkor! - és ennyit mondott: "Ennél tovább nem mehetsz, mert nem akarok lövöldözni!" ÉS nem tartom valószínűnek, hogy ezt adták neki parancsba. de egy saját élményt is mesélek: repnap. Engedéllyel tartózkodtunk az adott helyen. Jön egy őr, hogy mi akkor most menjünk ki, itt nem lehet tartozkodni. (tegezve, fölényes bunkó hangnemben mondta!!!) Mondom neki: de mi maradhatunk, engdélyünk van rá. Illetékeshez oda irányítottam, aki megerősítette és mondta neki, hogy keresse meg a zóna pk-t és kérdezze meg. Őr el, majd 5 perc múlva jön vissza, hogy maradhatunk. Ekkor már emberi stílusban beszélt. Érdekes módon. (Mondtam magamban: b...meg, erről ugattunk 10 perce...) Sajnos az őrszázadban még mindig van egy kritérium: a 60-as IQ. Maximum..........
apacsfiu 2010.05.11 19:46:50
@szoltam: Reméljük lesz még alkalom pótolni. ;) És lesz, biztos leszek benne. :)