Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bidh4m

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr…..
bidh4m 2007.08.26 01:06:44
Rosszindulatú Vászka · globalicum.blog.hu 2007.08.24. 22:41:26
A Revolver az mejik? Az almadóvár? Vagy az a pisztojkergetős fura film?


Tüzes Istennyila ·
napalmtuz.blog.hu 2007.08.25. 10:40:23

Nem tudom, milyen pisztolykergetősre gondolsz, de ez nem az :) Tavalyi film, ha jól emlékszem. Igen jó :)


Almodovar az a Volver. Guy Ritchie az a Revolver. A pisztolykergetős meg a Running Scared :D :D
Igazán üdítő látni, hogy vannak még kisebb internetszolgáltatók, amik nem tapló módon, értesítés nélkül korlátozzák felhasználóik kapcsolatát, ha fájlcserét észlelnek, hanem emailben kérik erre: Már senkit sem kerülhet el a nagy fájlcserélők elleni…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Találtam a neten egy hirdetést, sztem viszi a prímet a "leggázabb hirdetés" vagy a "legszarabb poénú hirdetés" kategóriában. Szavak helyett nézzétek meg, sztem jó kis homár-anyag :) üdv totty Tényleg. De mennyire. Régóta tervezünk egy "legszarabb…..
Ez jobb, mint amit az 5. elemben vizionáltak. Véletlenül ugyanis létrejött a teljesen kátrány- és nikotinmentes cigaretta, igaz elszívni sem érdemes: Mellékelek két gyönyörű képet arről a szál cigarettáról amire ma rágyújtottam. Kicsit fura volt, először azt hittem fordítva…..
A Homár nem tudná megmondani, mennyire általános jelenség, de azért elég fura, hogy az Erste bank akkor is felszámol tranzakciós költséget, ha pl. fedezethiány miatt nem sikerül a pénzfelvétel, ahogy M.E. tapasztalta: Apró, de annál bosszantóbb költség felszámolása…..
A Homár péntek éjjel kapta ezt a sztorit P. Gábortól, aki még az izgalom hevében jegyezte le rosszul visszaadott húszezresének történetét, azért ilyen darabos. A lényeg, hogy a biztonsági felvételek megtekintése és a kassza átszámolása után sem ismerték el 10ezer forintos…..