Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sólyom csőrmester

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple-reklámokban hallható, látható "There's an app for that" kifejezést immár csak a cupertinói cég használhatja hasonló termékekre vonatkozó hirdetésekben. Ezzel a kifejezéssel az Apple az iOS óta bombázza az embereket, állítva, hogy az AppStore-ban mindenre van…..
Sólyom csőrmester 2010.10.12 18:27:03
Új rovatunkban azokat a mainstream félistenek oldalvizén, másfeledik hullámban érkező szupersztárokat, valamint meg nem énekelt (vagy nem elég hangosan megénekelt) hősöket mutatjuk be, akik noha nem kaptak se Aranylabdát, se FIFA Év Játékosa Díjat, mégis kitörölhetetlen nyomot…..
Sólyom csőrmester 2010.08.12 07:32:37
www.youtube.com/watch?v=83q4G0CoKgk
4:34-től
Nekem mindig ez az első ami eszembe jut róla és csak a második a Newcastle elleni gólja.
Sólyom csőrmester 2010.08.12 13:36:16
@vadkutya: Teljesen igazad van. Mondd mester, vállalsz TAJ kártya számból jóslást ha már ekkora médium vagy hogy egy mondatból megmondod melyik játékost mennyire ismerem?
Félreértés ne essék, az a gól a top 3 között van, amit életemben láttam (és véleményeddel ellentétben már láttam egy párat), de ez a hernyó megmozdulás teljesen beárnyékolja a róla alkotott képemet.
Egy karakán hős nem elég a sikerhez, kell hozzá az ellenpólus, a fehérhez a fekete, és így tovább, ettől lesz dráma a dráma. A 24 nyolc évada nem szűkölködik a karakteres rosszemberekben, beépített szemét dögtől a féregként viselkedő elnökig volt itt minden, mint a…..
Sólyom csőrmester 2010.05.25 14:24:33
@Gabbesz: Chuck Norris halhatatlan, amíg Jack Bauernek szüksége van rá :)
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Sólyom csőrmester 2010.05.19 17:05:28
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
Sólyom csőrmester 2010.05.13 11:27:47
@Neil Blender: Henke Larsson meg ezermillió gólt lőtt a Celtic-ben és habár nagyon jó játékos volt, mégsem tenném egy polcra Raúllal vagy Rvn-jal.

@Zsoca87: és te miért imádod ennyire, szerelmes vagy a szőke göndör fürtjeibe? :) (nem kellene elkezdeni személyeskedni, mert nem erről szól a dolog)
Sólyom csőrmester 2010.05.13 11:33:10
@neeskens: Pont ez benne a szép hogy van egy szubjektív oldala. (Szerintem meg van Basten világklasszis :) )
Sosem fogjuk megtudni hogy ha Forlan és Milito egymás helyén játszottak volna, mit értek volna el. Ugyanakkor tény, hogy Milito élt azzal a lehetőséggel, amivel Forlan nem tudott.
Sólyom csőrmester 2010.05.13 11:44:02
@Neil Blender: és azt mondod, hogy egy szinten van Raúllal és RvN-jal. Szerintem meg nem (pedig ő az egyik kedvencem). De ez teljesen szubjektív.

A világ 2. legjobb bajnoksága. Szerinted. Szerintem meg nem. De nézzenek oda, ez is teljesen szubjektív.

@Zsoca87: nincs itt szó semmilyen fóbiáról, az zavar ha egy olyan játékost szopkodnak, aki kapott egy nagy lehetőséget és megbukott. Villareal és Atletico középcsapatok, nem több akárhonnan nézzük.
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..