Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amatams

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tervezz logót a BP-nek! A Greenpeace UK pályázatot írt ki a BP logójára! Három kategóriában magyar indulók jelentkezését is várjuk:-18 év alatt,-amatőr felnőtt,-profi designer/design tanuló Mutassuk meg, hogy a hazai tervezés viszi a prímet! Nekünk a BP Budapest... ..
A londoni Heathrow repülőtérnek bővítése először 2007-ben merült fel, majd vitatott körülmények között igent mondtak a beruházásra, amely magában foglalta többek között egy harmadik kifutópályának, illetve egy hatodik terminálnak a megépítését. A Heathrow a világ…..
Sokan vitatják, hogy a világháló és a közösségi média valójában milyen hatással van a Földünk fejlődésére, az viszont biztos, hogy az internet korában a különböző civil szervezetek győztesként kerülhetnek ki. Ennek az az egyszerű oka, hogy bár nem rendelkeznek olyan…..
"A Shell hivatalos állásfoglalásban kért bocsánatot a Niger deltában folytatott évtizedes pusztításokért", írja a shellapologises.com, ahol megtudhatjuk továbbá azt is, hogy a társaság igazgatósága megígéri, hogy ezentúl elkötelezi magát a környezetvédelem és az…..