Regisztráció Blogot indítok
Adatok
applecht

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 16%-os egykulcsos adó bejelentése után már pontosan lehetett látni, hogy bizony a bruttó 300 ezer forint alatt kereső gyermektelen munkavállalók rosszabbul fognak járni. Nem csak mi, hanem rengetegen mondták, hogy ez így azért nem egészen fair ... De a Fidesz leszarta lepöccintette…..
applecht 2011.02.22 16:41:04
@fogash:
Szívemből szóltál! Végre kicsit könnyítenek azokon az embereken, akik rendesen dolgoznak és adóznak! Ennek ellenére hányok a Fidesztől, és a módszereiktől.
Megszavazták a Lex Mal-t, és azóta az államosítástól hangos az internet. Legalábbis a magyar nyelvű része. Gyurcsány először kiállt Orbán mellett (vagy talán a beszéde mellett, de mindegy is, igaza van, Orbán mai parlamenti beszédében kivetnivalót nem lehet találni), de aztán…..
applecht 2010.10.12 14:38:32
@ca2: Miért ne lehetne természeti katasztrófa?
Ha orkán miatt dőlt le a gyárkémény, akkor lehet természeti katasztrófa. Honnan tudjuk, hogy itt mi történt? sehonnan. Itt megint kiderült, hogy mennyire irigyek az emberek. Fáj, hogy nem Ti keresitek meg azokat a milliárdokat, mi? Igenis, hogy az állam is hibás, abban, hogy ez történt!!! Tessék olyan törvényeket hozni, ami óvja és védi a környezetünket, felügyelői munkát szigorítani, és a lakósságot, és vállalatokat a felelős környezet tudatosság felé terelni. Szerintem nagyon is gáz ez a törvény, sőt ijesztő!