Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AD971

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
A világ egyik legnagyobb utazási oldalán már szabadulós játékként tüntetik fel a budapesti 3-as metrót - az oroszok által felújított szerelvényeket pedig kivonták időlegesen a forgalomból. A kormány reakciója: "a felújított szerelvények megfelelnek a vasúti…..
AD971 2017.06.26 10:38:37
@morpho: A Tu-154-es repülőgép a MiG-21-es vadászrepülő :P Azokat össze tudták rakni.
A szokásos csinnadrattát mellőzve, szinte fű alatt adták át a felújított Rém Kálmán teret a nagyközönségnek. A nem jellemző szerénykedésnek oka van. Először is vessünk egy pillantást azokra az érvekre, amelyekkel a közpénz ellopására mindig kész politikusaink indokolták az ő szeretett…..
AD971 2016.07.07 19:18:19
@steery:

Nekem se tetszik az átnevezés de azért Széll Kálmán úgy tudom nem egy túlságosan ismeretlen ember:

hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9ll_K%C3%A1lm%C3%A1n_(politikus)

Brüsszel tér? Viccelsz a jelenlegi kormány átkozná azt is, "Brüsszelt meg kell állítani" gyakori mondásuk. Érdekes 25 éve ugyanezek Moszkvát utálták
Nem ciki az a legnagyobb európai fapados légitársaságnak, hogy a lesajnált kistestvért koppintja? Úgy tűnik, nem. A Ryanair elmúlt időszakban bedobott új budapesti útvonalai Wizz-utánlövések, de Malaga, Málta és Korfu után most legalább egy szigettel odébb indítanak járatot. A…..
AD971 2015.11.19 18:46:24
@AirFrance KLM: Én anno (2003-ban) charterrel voltam Tnerifén ( akkor még létező Sobelair - 7 nappal később a cég már nem létezett de volt helyette TUI Belgium, azt hiszem ma már TUI Fly Belgium)
Rövid fotósorozat az 1969. júniusi, közös magyar-szovjet hadgyakorlatról. Bármilyen információt az eseményről, vagy a képeken látható hadieszközökről szívesen olvasnék, lévén nem vagyok a téma ismerője...
AD971 2015.06.25 08:00:56
@Silbermann: Nem vagyok túl tájékozott a témában, de amikor én a 70-es évek végén 80-as évek elején "sulis" voltam még masszívan a NATO volt a fő ellenség. No nem az a NATO amibe mi is beléptünk 1999-ben... fura, hogy megváltoztak az idők :P
Ugye, milyen szép? Reitter Ferenc 1867-ben akadémiai székfoglalójában ismertette talán legjelentősebb, mégis méltatlanul elfeledett elképzelését. A kiváló városépítész nem kevesebbet álmodott, mint hajózható csatornát a mai Nagykörút helyére. Itt az ideje megvalósítani a…..
Kalamár Tamás, a Barátok közt producere 17 év után hagyja ott a sorozatot. Már régóta lehetett tudni, hogy Kalamár valami új dologba szeretne kezdeni, távozási szándékát most az RTL Klubnak is bejelentette. Kalamár a kezdetektől a Barátok közt élén állt, a Bors úgy tudja, a…..
AD971 2015.01.08 16:25:45
@cukkmukk: én ezt a "szemetet" nézem, pedig RTL klub egyéb műsorai (Fókusz, X faktor az egykori "mónikasó") nem az én világom. És nem tartom magam bunkónak iskolázatlannak, hogy ilyet is nézek lehet diplomám nincs de máshol szereztem tapasztalatot
De az ilyen "szemét" amit Ön így lefikáz nem csak magyar sajátosság, Német.o-ban Francia.o-ban is létezik abban a rohadó igazi kapitalista világban azaz ott is futnak a ker. adókon ilyen napi sorozatok
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Törzsükben keresztbe vágott fák csak rosszat jelenthetnek. Márpedig ilyen vannak az Andrássy úton, ahonnan egy kedves olvasónk küldött egy csomó fotót. Úgy tűnik itt azonban nem hozzánemértésről vagy vandalizmusról van szó. Itt elkerülhetetlen volt a csonkolás. Miért…..
AD971 2014.04.13 18:43:28
@macskazat: metró azért jár a Champs-Elysée alatt, kicsit komolyabb formában mint a kisföldalatti :)
Annak idején az "elveszett sínek" témakörének feldolgozása közben más elveszett dolgok is útba estek - például mozik. Különösebb feneket nem akarok ennek a három képnek keríteni, mert a bezárt moziknak is megvannak a szakértői, akik biztosan többet tudnának mondani a témáról, de hátha másban is…..
Mit szólnál hozzá, ha Budapestről Halásztelekre vagy Pátyra villamossal lehetne kijutni? Mi lenne, ha Halásztelken egyszerűen felszállnál a villamosra, hogy aztán leszállj róla mondjuk a Vigadónál? Az ötlet, hogy a nagyra nőtt elővárosokat is kapcsoljuk be villamosközlekedéssel…..
1976 fontos év volt a budapesti villamosokról készült képeket illetően: akkor látogatott ide először Ab van Donselaar, Tim Boric, és akkor kezdett rendszeresen idejárni Heinz Heider. Ez egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy innentől kezdve vannak rendkívül jó minőségű képeink meghökkentően komoly…..
Vasárnap megérkezett az új magyar légitársaság első Boeingje, a fogadási ünnepségen a Hölgypilóta nőkkel is beszélgetett. Mindenki tapsolt, örült, hogy végre lesz új magyar nemzeti légitársaság, itt az első gép bizonyítékként. A hölgyek legtöbben nevük…..
AD971 2013.08.21 22:43:25
@teddybear01:
Ja, Emirates, Qatar olyan sz...r gépekkel járnak, hogy özönlenek Európa légterébe és reptereire a legmodernebb óriásgépeikkel (A380 B777)
És sikerrel repülnek

A törökök sokkal öregebb szakadtabb flottával (is) járnak és ők se zúzzák halálra a gépeket és utasaikat

Egy 20 éves repülőgép nem egyenlő egy 20 éves autóbusszal
2012 február 3-án hajnali 6 órakor bejelentették a MALÉV csődjét. Az alábbi felvételek a reptér 2A terminálján és a Lurdy-házban található ügyfélszolgálati irodában készültek a csőd napján. Egy közel 66 éves történet ért véget. Hogy folytatódik-e? A kormányzat…..
AD971 2012.02.03 17:22:56
@tojas99:

Persze és mi utasok meg szopjunk mert nem jön többet a busz, villamos, metró

Bár az MA bedőlése után már ezt is el tudom képzelni
De majd a munkáltató felé hogyan igazolom azért nem jutottam be a munkahelyre mert megszűnt a tömegközlekedést lebonyolító cég ezért nem jutok be, más alternatíva (max 15 km gyaloglás) nincs
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
AD971 2010.10.21 19:45:17
@mihenyuk:

P...ába ezt a "fúj" szinkront!

A f...om fogja még az angol poént figyelni az adott filmben ha nem értem jól az angolt és f..om kiváncsi pld Cage angol ugatására (ki nem állhatom az eredeti hangját)

Ja és persze apáink, nagyapáink le vannak sz..rva hogy ők akik nem tanultak angolt ne értsék a filmet (holivúdi filmeket - szándékosan nem a dél-amerikai szappanoperákra gondoltam)???
Álljon már meg a menet!!

Ja és el lehetne felejteni, hogy csak angolszász filmek vannak, a spanyol, olasz filmekkel mit csinálunk, azt is hagyjuk eredetiben vagy lesz..juk mert arra nem kiváncsi senki lévén nem angol??
Tipikus magyar hozzáállás

Benelux-ban pld a belga flamand TV-adókon nincs szinkron de a vallon (francia).
Ja hogy a köcsög franciául beszélők - mondanátok, de ez is tipikus magyar.

Egy mondatban összefoglalva nem attól tanulok majd meg angolul, spanyolul, franciául mert filmet nézek hanem a nyelvterületen gyakorlom (én is így tanultam meg) az adott nyelvet.

Bocs a csúnya dumáért de ki nem állhatom ezt a "le a szinkront" mindenáron hozzáállást
Építős blog Gent villamosai 2009.03.30 07:45:00
Ha Belgium flamand nyelvterületű részén fekvő település közelében járna valaki, feltétlenül ugorjon be legalább pár óra erejéig. Csodás belvárosa van, gyönyörű épületekkel, több kis csatornával felszabdalva. Központja a legnagyobb autómentes terület Belgiumban.Hídon…..
Építős blog Metrós hírcsokor 2010.10.16 13:49:00
MadridOktóber 5-én vehették igénybe először az utasok az 1998-ban megnyitott 11-es vonal új szakaszát a dél-nyugati agglomerációban La Peseta és La Fortuna állomások között.(térkép itt). A 3,2 km-es új szakasz 201,5 millió €-ba került.Érkezik az első szerelvény…..
AD971 2010.10.16 17:40:17
@jazzcool: Az átkosban sem mi építettük, hanem nagyrészt a szovjetek, vagy ez az állítás nem teljesen állja meg a helyét?
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
AD971 2010.05.08 19:56:06
@vonat5:

Nem bírtam hogy az OFF-ba ne pofázzak bele

Egyet értek

Nem tudom mijafaszt obégatnak a szinkron ellen 1esek, és Belgiumban sem igaz hogy nincs semmi szinkronizálva (5 évig laktam ott) A flamandnyelvű adókon valóban nincs de a francia anyelvű adókon úgyanúgy szinkronizálják a mozifilmeket mint nálunk és sorozatokat dettó.

Meg aztán jó lenne Magyarországon megértenék Európában nem csak az angol nyelv létezik, tehát nem a tömegsz..r holivúdi produkciókból kellene nyelvet tanulni.
Meg a 70 éves Mari néni aki semmi nyelvet nem tanult Somogy megye eldugott falujában, kötelezzük, hogy olvassa a feliratot?? Miféle ország.

Másrészt engem ne kötelezzenek hogy Bruce Willis szórja a beszólásokat angolul az Utolsó cserkészben pld teljes mértékben megértve mosolyogjak. Hadd hallgassam már magyarul Sörös Sándor tolmácsolásában vazze...

Szvsz nem ettő