Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metalos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Charlies Sheen, illetve Carlos Estevez, mint az Egyesült Államok elnöke? Mel Gibson, mint őrjöngő rosszfiú? Sofia Vergara, mint géppuska mellű hárpia? Ebben a filmben mindenki testhezálló szerepben tetszeleg majd. ..
metalos 2013.05.30 18:23:42
@doggfather: Az majd a trilógia záró darabja lesz, a Machate Kills Again...in Space.
Közel hat perces trailerben mutatkozik be az MGSV, melyben Snake kómába esik, és közben furcsa dolgokat álmodik - vagy legalábbis remélem, hogy a helikopterevő lángoló óriásbálna csupán az álomvilág része. ..
metalos 2013.03.28 19:01:49
Miközben aggódó tekintetünket újra meg újra a honi korhatárbizottságra vetjük abban bízva, hogy nem totózza ki a magyar mozikból egy X-es kategóriával az utóbbi évek egyik legkeményebbnek ígérkező filmjét, addig annak direktora, az elsőfilmes Fede Alvarez nyilatkozataiban…..
Jézusom. Ha a Holtak hajnala és a 28 nappal később futkározó, valamint a Legenda vagyok sprintelő-pattogó zombijaitól besokkaltál, akkor az alanti ízelítőt inkább meg se nézd, mert olybá tűnik, hogy a hányattatott sorsú Zombiháború címszereplői már egyenesen rajzanak.…..
Igaz, hogy a világon semmi aktualitása nincs, de mivel a filmtörténelem egyik legjobb darabjáról van szó, csináltunk helyet néhány, nemrégiben napvilágot látott forgatási képnek az Alien munkálatairól.  ..
metalos 2012.10.26 11:32:07
@mikice: Az volt az első koncepció, de útközben átváltottak a már jól megismert dizájnra.
James Cameron talán mégsem gondolta annyira komolyan, hogy hátralévő aktív éveit kizárólag az Avatar-univerzum tágításának és a mélytengeri búvárkodásnak kívánja szentelni. A Hollywood Reporter friss híre szerint ugyanis a rendező megszerezte a The Informationist című Taylor…..
Van úgy, hogy egy film nem jön össze - nem működik a forgatókönyv, elhibázott a marketing, hiányzik a starpower, stb-stb. -, és van úgy, hogy egy film nagyon nem jön össze. Mikor már az első képsorokat látva azon álmélkodsz, hogy erről a szarkupacról vajon ki gondolta azt, hogy…..
A pankrátor és a Fekete hattyú párosával Darren Aronofsky végre elnyerte méltó helyét ott, ahova gyakran a legjobbaknak sem sikerül eljutni, és lényegében szabad kezet kapva rendezheti meg régi nagy álmát. A napokban nem csak a történethez illően nagyszabású díszletről kaptunk…..
metalos 2012.10.18 19:30:54
@Zalaba_Ferenc: Na de a Szent Bibliát lemesekönyvezni, háááát... :)

Azért egy akkora nagy bárka megépítéséhez nem kis erő kell, felszedett pár kilogramm izmot, mielőtt nekilátott. :)

Meg más szerepről is rajtamaradhatott a "felesleg".
Annyi füvet szívtam, hogy kész csoda, hogy nem változtam bokorrá...
metalos 2010.05.12 15:16:11