Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorka - Danubius Health Spa Resort Aqua

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron történt az eset, amitől először úgy éreztem magam, mint aki biztosan megőrült, másodszor pedig úgy, mint valami eszement vígjáték szereplője. Egy hétfői napon kaptam új gyerekcsoportot. Persze ebben még nem volt semmi különös. A gyerekek ilyenkor még rendszerint…..
Egy nagyon édes sztori jutott eszembe arról, hogy a gyerekek néha milyen komolyan veszik a játékot és a szülők a gyerekeket! Minden apróságnak vannak bizonyos korszakai: egyszer szuperhős, máskor valamelyik állat a Dzsungel Könyvéből, olykor híres nyomozó. Ezúttal ez utóbbi eset…..
Nem árulok el újdonságot, ha azt mondom, ez a nyár nem indult éppen nyár-szerűen. Eső, eső, eső, júniusban ugyanúgy, mint májusban, amikor máskor már javában tombolni szokott a kánikula. Pont a Vakáció eljövetelére persze megemberelte magát az időjárás egy kicsit és két…..
Holnap az a bizonyos V betű is felkerül az iskolai táblákra az AKÁCIÓ elé, és így én is hamarosan visszakapom a sok-sok gyerkőcömet, talán most már nem csak hétvégére, hanem hétköznapokra is. Ilyenkor indul be úgy igazán az élet itt a hévízi Aquában – amikor már a…..
Máris egy fantasztikus hír: a blog ötletét annyira komolyan vették a menedzsmentben, hogy egy igazi kincskereső nyereményjátékot is kapcsoltak hozzá, ami reméljük még több olvasót csalogat majd ide!A játék menete egyszerű:Minden olyan bejegyzésben, aminek a címe alatt - mint…..
Üdvözlök Mindenkit,Dorka vagyok, a hévizi Danubius Health Spa Resort Aqua animátora. Tudják, az a Dorka, aki jól ráijesztett Anettre, amikor lemerült a telefon – így biztos könnyebben rám ismernek :) Nagyon kellett nevetnem, amikor elolvastam Anett bejegyzését, ugyanis…..