Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kétszeres Viktória

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatunkban azokat a munkákat mutatjuk be, amik a 90-es években, egy otthon lakó, a rezsiről csak elbeszélésekből értesülő középiskolás pöcs számára lazának tünhettek különböző (pornó)filmes élmények alapján.  Videótékás: Egész nap csak ülni a seggeden és…..
Ha Csányi fia elad 39000 darab OTP részvényt, amivel a részesedése 0%-ra csökken az apja által elnökölt bankban, az azért sejteti, hogy mégsincs itt az aranykor, ugye? A hírhez lazán kapcsolódik a hét Facebook csoportja, az Ezentúl Kósa sajtótájékoztatói előtt devizát veszek,…..
Subba Budapest 2010.05.24 13:45:00
És tényleg! (Margitszigeten Hajógyárin: drog.) via..
Subba Kutyasétáltatás 2010.05.17 13:50:00
"– A politikai pályám véget ért, nem akarok visszatérni a közéletbe. Évekig nem fog velem senki szóba állni – vázolta Hagyó Miklós." (Forrás: Blikk.) Miki, ne parázz, a sitten tuti lesz majd hmmm beszélgetőpartnered!Lelovics, Hagyó samesza.Horváth, aki…..
Ma lesz az első állomása a nemzeti konzultációnak. Ózdon rendőri vezetőkkel és a térség megválasztott fideszes országgyűlési képviselőivel a közbiztonságról cserél eszmét Orbán Viktor és Pintér Sándor. A Fidesztől korábban sem állt távol, hogy egyfajta politikai…..
Kétszeres Viktória 2010.05.11 13:07:11
Kétszeres Viktória 2010.05.11 13:47:57
@[nev]: A nemzeti konzultáció, egy magasan demokratikus döntéshozatalnak álcázott kampányfogás. Ha jól emlékszem itt arról van szó, hogy bárki írhat levelet a problémáiról és megoldási javaslatokról, gondolom írnak a nénik, hogy "legyen olcsóbb a kenyér, sok sikert az Orbán úrnak!" és gondolom ezeket soha senki nem olvassa el. Meg Orbánék meglátogatnak egy panellekást, vagy egy tanyát, ahol a nép egyszerű fia elmondja a problémáit. Ezeket a véleményeket gondolom nem szívleli meg senki, de ha mégis, e személyek álláspontja nem reprezentatív, mert úgy lettek kiválasztva hogy a háttérbe passzoljanak, stb.
A parlamentáris demokráciának vannak problémái, demokráciadeficit van, meg minden, de mégis demokratikusabb az ellenzékkel akár vérre menő vitákat is folytatni, mint az ún. népet kérdezgetni. Röviden: a "nemzeti konzultáció" lehető legjobb formája a parlamenti vita, + szociográfiai vizsgálatok állandó szem előtt tartása, hatástanulmányok folytatása (hacsak nem a haver csinálja sok pénzért).