Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Twiggy (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..
Gót lányok cigizgetnek és gyújtogatnak. Technósuttyók galambokat baszogatnak. ..
Tomi, Tomi, hova is ment az ondó? A kommentek közül loptuk a fenti kis szösszenetet, ezer köszönet érte...
Twiggy (törölt) 2007.10.04 21:52:50
ajánlom subbának

download.chip.eu/hu/YouRipper-2.2_166317.html

az örökké eltünt videókra a megoldás >:)
Nem vagyunk biztosak abban, hogy Sintér Kenny miért gondolja, hogy meg kell osztania ezeket a videókat, de nagyon örülünk neki hogy így tesz. Legalább egy pici belátást kapunk azokba a mélyérzésű emós hétköznapjaiba. A második videón egy kibogozhatatlan gyermek punk…..
Twiggy (törölt) 2007.09.07 22:50:45
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Na vajon melyik az az idegbajos, C-kategóriás celeb, aki egy vele dolgozó cég ügyintézőjének az alábbi levelet írta, miután az egy emailben apró hibát vétett a celeb nevének leírásakor:Nevem: *** *** és maga ezt pontosan olyan jól tudja, ahogy a többi primitív barom is aki a…..
Twiggy (törölt) 2007.08.29 00:56:01
www.hirado.hu/videotar/?id=8258 a subba a tv-ben volt
Subba Nem feng shui... 2007.08.22 11:56:00
...hanem fingsuli. Egy magyar júzer ismét megmutatja, hol lakik a youtube atyaúristene: ..
Túl azon hogy mindegyiknek le kellene törni a kezét, rég röhögünk ilyen jót, mint ezen a videón illetve a kommenteken. Ahogy az angol és a magyar kis teggelő gecik oltják egymást, na az valami fantasztikus. HerkGraffiti:you bite my tag glock aswell you fuckin TOY!!…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..