Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobo55

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltuk volna: olvasóink többsége lehet, hogy felcsapna önkéntes tartalékos katonának. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most a hadseregről szóló cikkünk (Önkéntes katonaság: mert a hadsereg jó) szavazásainak eredményét…..
"Minimális pénzből, szinte nulla forrásból kellett a Magyar Televíziónak (MTV) az őszi struktúrát elő-, illetve elkészítenie" – mondták a tévé illetékesei nemrégen a Napi Gazdaságnak. A közéleti-politikai műsorok terén egyelőre egy fontos újdonság van, hogy…..
Mint talán már kiderült, nem tartozom azok közé, akik szerint Schmitt Pál elnökké választásával – bármilyen értelemben - radikálisan új irányt venne a magyar demokrácia. Ezzel együtt is igaz, hogy egy új minőség költözött a Sándor-palotába: a mai beiktatási…..
Zseniális, csak ennyit mondok.- A mai napon két további butuska-bulla „esett el” e jelképes szabadságharc során - mondta el a NapiászOnline.hu-nak az első "támadás" végrehajtója, Dr. Dániel Péter ügyvéd. - A civil-kurázsi és a polgári engedetlenség…..
bobo55 2010.08.05 17:41:24
@Szende Aurélia:
Kedves Aurélia! Az elmult nyolc évben ilyen
szarság nem is volt a falra ragaszva,még hogy hol lapultak?Akkoriban Demszkire kenték a tojást gondolom az tetszett neked?
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
zoli voltam Eltakarítják Gaskót? 2010.07.15 09:42:00
Pártunk és Kormányunk szócsöve a mai számban címlapon tudatja, hogy a fő-fő sztrájkoló megkapta a selyemzsinórt. Helyes, ideje volt.A Magyar Nemzet mai számában részletes cikket közölt a vasutas szakszervezeti vezetők fizetéséről. Gaskó havonta másfélmilliót visz haza, plusz…..
Mandiner blog NENYI 2010.07.04 14:01:00
  Nagyon nem szeretnénk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, ezért néhány ötlettel mi is hozzájárulnánk a Nagyon Fontos Nyilatkozat terjesztéséhez: ..
bobo55 2010.07.04 18:15:59
@Tita nick: Te meg azt érdemled ami ezuán jön.tapétázd ki vele a panel lukadat, ha még megvan kicsi huszár.
Vagy tanuld meg kivülröl és naponta
szavalgasd például a blahán ja a svájci
spkádat nefelesd eléd rakni.
Nagy meglepetés nem volt, Orbán Viktor miniszterelnök Schmitt Pált ajánlja a Fidesz-frakciónak, mint köztársasági elnök-jelöltet. Így jelenleg két jelölt van, Balogh András (nem meglepetés: egyetemi KISZ VB titkár volt) és a Schmitt. Sajnos nálunk nincs lusztrációs törvény,…..
Véleményvezér Simor-Orbán: 1-1 2010.06.22 08:27:00
Orbán Viktor nem először blöfföl úgy, hogy végül kénytelen a gyenge lapjait teríteni. Simor jegybank-elnökségének minden további napja a kormány hatalmának korlátaira fog minket emlékeztetni. Simor András tegnap stratégiát váltott: az elmúlt hónapot jellemző sorozatos…..
bobo55 2010.06.23 00:07:34
@Bilbo:" Orbánék gazdasági intézkedésének betehet?"
Nincs is gazdasági intézkedésük,és úgy néz ki egy darabig nem is lessz! Azon a 3,8 cm es kötélen kell
végigaraszoliuk amit a Bajnai kifeszitett nekik,es ezt
várja el az EU is!Hogy fog ez menni Matolcsikának?
Az istennek nem akar a forint visszamenni a két beszólás elötti árfolyamra.Nem imába, káromkodásba
foglalják annak akét okosnak a nevét a dev.hitelesek.
Talán az egyiket kéne bankelnöknek tenni?
Egy kis időrend. Múlt csütörtökön a parlamenti házbizottság megtárgyalta az e heti két ülésnap napirendjét. Ettől a ponttól lehetett tudni, miket fognak tárgyalni most - elvileg.Pénteken a Fidesz az ellenzék számára váratlanul beterjesztett egy törvényjavaslatot a választási…..
Szavazz a forintért most!Szerettem volna elkerülni a politizálást a kóklerbróker blogon, de egyrészt a politika jelenlegi vezetői szóltak bele durván a gazdaságba, másrészt ilyen kókler politikusokat még nem sokat látott a világ (hacsak nem szándékosan shortolják a forintot és…..
Böff Evangéliuma Túró Rudolfok 2010.06.05 13:39:00
Azt hiszem számos devizahiteles gondolja most azt a Szíjjártó-Kósa-stb megmondóemberekre, hogy nyalják meg a bal heréjüket.Nyilván van az a fizetés, amikor az ember leszarja, hogy épp valami hülyeséget mondva mekkorát zuhan a forint és röhögve kifizeti a havi törlesztőt a…..
Múltkor átpörgettük a Fidesz első, tetszetős törvényjavaslatait, most következzen egy sokkal kevésbé szimpatikus. A Matolcsy György és Fónagy János által beterjesztett indítvány az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvényhez benyújtott módosítás. Tulajdonképpen…..
bobo55 2010.06.03 19:21:35
@Bukowszky: A sok béka közé tartozik a 286 Ft- euró, a zuhanó BUX, a görögországi államcsöd-
del fenyegetés,a Sony kivonulása, brüsszeli hazaárulás ?Ez az ára a komcsik kisöprésének?
Ezt a nagy baromságot ki hiszi el? Ja igen, azok akik elhitték a fidesz választási hazugságait.
Tudom, hogy bizonyos értelmi szint alatt nem jutnak el a dolgok az emberekhez. De a múltkor meglepődtem, mivel egy, az értelmesebbnek tartott csoportból azt mondja valaki (aki immár átiratkozott a hülyék közé, ami jelen esetben nagyjából lefedi az MSZP szavazóbázisának igen nagy…..
 A Fidesz nagy tervéből, a 10 év alatt létrehozandó 1 millió új magyar munkahelyből már bő 500 ezernél lehet tudni, hogy mely területeken jönne létre – amennyiben két meghatározó Fidesz-politikus friss jelzéseit „készpénznek” lehet venni. …..
Költői a kérdés, de majdnem úgy hangzik, mint egy dakota közmondás: vajon milyen iránytű az olyan, amelyik nem azt mutatja meg, hogy merre kell menni, hanem azt, hogy honnan el?Ez jutott eszembe, Orbán Viktort hallgatva a kormányprogram beterjesztőjeként a parlament keddi ülésén. És…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
  A régi szabályozás eredményeként mintegy 150-en irányíthatják hamarosan a közszolgálati médiumokat; az MTI-t nem megszüntetni kell, hanem szabadon hozzáférhetővé tenni; bár igény volna rá, nem számít új kultúrharcra - derül ki Szalai Annamáriának a…..
bobo55 2010.05.11 20:03:58
@negeev: Ha ajobbos kormany marhasagot,marhasagra fog halmozni-ami mar most kezd latszani-akkor a balos sajto
ezeket meglovagolva,nemhogy megel,de
hatalmasat fog kaszalni