Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fraglimit Paintball

6 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki lehet ez a szalmakalapos harcos?..
Tegnapi játékunk nagyon forróra sikeredett. A hőség kikezdte a fiatalokat: ..
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..
Van nekem ez a városszépítő vesszőparipám, amin lovagolva elméletben zöldre festem a város útjait, falait. Most tovább folytatom a gondolatmenetet, hogy lássuk, mindennek hogyan lehet kézzelfogható haszna is. A következő példák illusztrálni fogják, hogy nem én vagyok az…..
Az ipari forradalom idején Angliában az írek voltak a mocskos, kulturálatlan idegenek. Történetük nagyban különbözik a mai migránsokétól vagy a cigányságétól. Az "ír jellem" kortárs leírásai valamiért mégis elképesztően hasonlítanak arra, ahogy ma ezeket az…..
 Sokan vagyunk úgy vele, hogy valami kipattan a fejünkből, de a megvalósítása már felemásra sikerül. Sokszor így van ez egy paintball játék szervezése során is. Kitaláljátok a barátokkal, hogy elmentek paintballozni, az értelmi szerzőt kiválasztjátok, hogy szervezze meg, Ő…..
21:20-kor az RTL-en, ki ne hagyjátok! Mi már bekészítettük a sört meg a popit!Emma (Deborah Gibson), a neves tengerbiológus egy expedíció során jégbe fagyott hatalmas cápára és polipra bukkan. Úgy tűnik, évmilliókkal ezelőtt egymás mellett, harc közben fagytak meg. A…..
Az én kis történetem se nagyívű, de azért elég tipikus lehet. Munkám érvén sokat utazom repülővel és olykor nagyobb távolságokra is. Így történt hogy egy újabb interkontinentális járaton utaztam hazafelé (2010 január közepén) Minden szép és jó volt csak 3 órát álltunk…..
Fraglimit Paintball 2010.05.13 10:20:00
Egy régen látott oprendszer, egy még ritkábban látott stílussal (ami a maga nemében pont ideális), információk, apró ikonok, megnyitott ablakok... és némi böngészőmodding :)..
Fraglimit Paintball 2010.05.12 23:28:54
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
Fraglimit Paintball 2010.05.12 22:36:49
Share | Az elsô rész után még mindig nem érjük el a padlószintet, de nézzük, mi a helyzet, ha az ülôhelyek számát megnöveljük. Mondjuk eggyel, kettôvel vagy hárommal. A kettô az már egy pár, a három már társaság. Ki lehet rendelni az élet nagy dolgait vagy egy jó…..
Fraglimit Paintball 2010.05.12 22:31:14
Korábban írtunk már arról, hogy a Big Bang Theory (nálunk Agymenők címmel látható) szindikátusi utósugárzási jogai rekordösszegekért kelhetnek el, mára a Deadline Hollywoodnak köszönhetően még konkrétabb információk állnak rendelkezésünkre. Tegnap reggel 9 óráig várta a…..
Fraglimit Paintball 2010.05.12 17:39:35
Fraglimit Paintball 2010.05.12 17:40:30
@RobinGood: Bazinga!
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Fraglimit Paintball 2010.05.12 17:29:44
 A Tippmann tavaly piacra dobta legújabb pisztolyát. Nézzük miről is van szó:Az új TPX egy .68-as kaliberű paintball pisztoly, ami megbízható, könnyű, karbantartása egyszerű és ára sem vészes (ahhoz képest mit kapunk).…..
Mivel a jelek szerint talán földim a beküldő, ezért a csavart cím...Egy Win7 némi utánamoddolással, Rainmeterrel, saját háttérrel.Infók: w7+Rainmeter (pár saját skin)+Rocketdock (saját dock ikonok)+Saját készítésű háttér..
Fraglimit Paintball 2010.05.12 01:02:30
Csupa KRESZ-es, meg okoskodós poszt volt mostanában, úgyhogy engedve az őrjöngő tömegnek a hiénák közé vetek egy viszonylag rövid, ellenben erőszakkal teli levelet, amit a sokatmondó nevű bloodmn küldött be. Ki kérdezi meg először, hogy a posztoló miért nem verte agyon az S80…..
Fraglimit Paintball 2010.05.12 00:57:08
:D
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Fraglimit Paintball 2010.05.12 00:40:01
Jelen akcióink felülmúlhatatlanok :)Ha szervezel egy csapatot és veled együtt legalább 10-en eljöttök paintballozni, bombasztikus akciókban részesültök.Ha hétköznap szeretnétek jönni akkor az alapdíj + 400 golyó összesen 4000Ft-ba kerül!Ha a hétvégét választjátok, akkor…..
Mint minden sportnál, itt is különféle felszerelésekkel, eszközökkel találkozhatunk. Az ár kb. 10-15 ezer Ft-tól a "csillagos ég". Vannak markerek (így hívják a paintballban a fegyvereket), amikért több százezer forintot is elkérnek.Az alacsony árfekvésű markerek a…..