Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kombany12

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WinMagazin Egy éves az Outlook.com 2014.02.19 08:00:00
Tegnap egy éve került ki a Preview állapotból a Hotmail utódja az Outlook.com. Ahogy a Microsoft valamennyi újdonságát és változtatását, ezt is viták kísérik, bár talán ezt a legkevesebb. Az egy év alatt a Microsoft több kisebb-nagyobb frissítést is adott a rendszerhez, került…..
Múlt hét óta szép apránként bővült a mostanra egyre terebélyesebb lista a Windows Phone 8.1-es frissítéssel érkező új funkciókról. A 8.1-ről már egy ideje valószínű volt, hogy tulajdonképpen egy új funkciókból összerakott nagy csomag lesz, de a lista mérete minden…..
„Úgy tűnik, az olcsó telefonok piaca a Nokia új nagyurai kezére játszik az okostelefon háborúban” indítja cikkét a Techradar. Egyre jobban bejönni látszik az az irány amelyre a most még finn fennhatóság alatt álló Nokia a tavalyi év elején lépett rá. Ugyan továbbra is…..
kombany12 2014.01.07 17:11:01
@Dzsano:

amit te gagyinak hívsz az valószinüleg a legjobb telefon ár/érték arányt tekintve a világon... nyilván ezért terjed iszonyat ütemben... gyakorlatilag nincs versenytársa, se samsung se sony semmi... ugyanaz a harver van benne mint a 620-ba...
Nagy port vert fel az annak idején már itt is említett Rezesová-ügy elsőfokú ítélete, köszönhetően elsősorban annak, hogy a vádlottat kiengedték az előzetes letartóztatásból és így ha nem is teljesen szabadon, de mindenképpen bilincs nélkül távozhatott a fegyintézet helyett…..
kombany12 2013.11.27 20:18:16
@különvélemény:

a házi őrizet nem úgy számoldóik be hogy egy az egybe.... nem akarok hülyeséget mondani, de valahogy úgy hogy fogház büntetés esetén minden házi őrizetben töltött 2 nap 1 nap szabadságvesztésnek felel meg börtön esetén ez 1:3-hoz arány fegyház esetén pedig 1:4-hez de be pontosan lirja
Az USA-ban szinte államonként eltér a Rezesováéhoz hasonló törvénysértések büntetőjogi értelmezése. Az alábbi ítélet november 12-én, az arkansasi Hope városában született. John David Coe részegen hajtott bele a Nevil család autójába, ami az ütközés következtében…..
Már megint munkára akarnak minket sarkallni, vagyis hogy ne együnk félkészre gyártott élelmiszereket, mert akkor nekünk jaj. Nincs bennük szinte semmi tápanyag, főleg nem úgynevezett mikrotápanyag (ezek az antioxidánsok és a vitaminok), persze a kalóriatartalmuk meg jó magas. Én…..
kombany12 2013.08.05 09:49:36
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
A Kreatív magazin legfrissebb számában megjelent egy interjú Kallós Andrással, a Telenor marketingkommunikációs igazgatójával. Ebben az interjúban a pályájáról, a karrierje indulásáról és természetesen annak legutolsó állomásáról és az azzal járó feladatokról kérdezték…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
kombany12 2010.07.12 13:43:43
@Goompah:

"3) Az adathordozók után fizetett jogdíjaknál a visszafizetést nem is lehet megvalósítani. Sokra mennél a megvásárolt 10 DVD-d után évi 10 fillér visszautalásával?"

nem az összeg a lényeg.. hanem maga a lehetőség hiánya..hogy az úgyse kell .. inkább megtartom a sok kicsit...

nem beszélve arról hogy matricáz a buzi, de milyen jogon teszi?
kombany12 2010.07.12 14:20:58
@Grigorij:

teljesen jogos a cucc amit irtál.. és sajnos valszeg igaz is
On the Spot Dél-Afrika gettói 2010.07.05 09:00:00
Dél-Afrika kegyetlen, ha az ember bepillanthat a függönyök mögé. Ebben az országban van a legnagyobb különbség gazdag es szegény, fekete, színes és fehér között, bár az Apartheid 16 éve véget ért. Ezért is mutatjuk ebben az On The Spot-ban a végleteket, hiszen ezek miatt a…..
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
Miután kiröhögtük magunkat a másik két csoport"ellenfelen," itt az idő górcső alá venni az egyik legszánalmasabb alakulatot. Kattintás után lássuk a Messit medvét. Az argentin csapatot csak (le)sajnálni tudjuk.  Ez a…..
kombany12 2010.06.22 11:53:16
@Füredi 2.0:

igaz. jelenleg jobb. mondjuk ha reálisan nézem és görögország akárhányszor átlépi majd a felezővonalat és mindannyiszor gólt itélnek akkor van esélye legyőzni argentinát.. ellenkező esetben nem sok
kombany12 2010.06.22 12:32:25
@Füredi 2.0:

azért kiváncsi lennék arra hogy hány csapat tudja azt az ácsorgós focit bemutatni.. szerintem csak az argentin.. ami kivülről ácsorgás az szakmailag tökéletes technikai és taktikai tudás..
Sokan kerestek meg közületek azzal a kérdéssel, hogy fogjatok hozzá, ha be szeretnétek kerülni a reklámszakmába. Sokan közületek már megpróbálták a dolgot, és friss diplomával a kezükben jelentkeztek ügynökségekhez, aztán meglepve tapasztalták, hogy nem kapnak utánuk két…..
Bocs a címbeli szójátékért, de ez van: a mutatott játék alapján kijelenthető, hogy Anglia válogatottjának annyi keresnivalója van a világbajnokságon, mint kereszténydemokrata képviselőnek a melegfelvonuláson. Elképzelés és akarat nélküli játékot nyújtott a csapat ma este,…..
kombany12 2010.06.19 09:08:46
@Pistie:

"aztán az egyenes kiesésben oktatjuk Argentínát"

önbizalom az van.. ahoz képest hogy pár napja még diego volt mindeki számára az idióta meg a gyenge argentin csapat.. mostmár dicsőség lenne a vb favorit angoloknak oktatni őket?:)

és aki irta hogy angliának nincs klasszis játékosa annak teljesen igaza van.. az otthoni bajnokságban ezek a játékosok sztárok de egy vb-n ez nem elég.. itt a kis csapatok is nyerni akarnak és attól hogy angliával találják szembe magukat nem fognak beszarni... anglia van túlsztárolva .. pontosan azért mert egy angliai ujságban megjelenő sztárolást a külföldi lapok is átvesznek... és világszerte harsogják hogy anglia mekkora király csapat... ird és mond 2 darab játékosa van a szigetországnak gerard és lampard aki találna magának munkát külföldön... rooney pedig abszolúlt a túlsztárolás esete... ez a világbajnokság itt focizni is kell nem csak hajtani mert ha nem teszed lefociznak...
kombany12 2010.06.19 09:13:37
@sixx:

"egy győzelem meg akkor is győzelem, ha az odáig vezető út ronda"

én szivesebben nézek meg egy csapatnak 7 olyan meccsét ahol szépen fociznak és mondjuk kikapnak a döntőben mintsem hogy olyan bohócbajnokok legyenek mint eb-n görögország vagy vb-n legutóbb az olaszok.. szép és tudatos játékkal nyerni az igazi bajnokok sajátossága... pl tavaly barcelona..
Argentína Mutatkozzatok be, fiúk! 2010.06.09 10:10:00
  Minden irányból megközelítettük már a csapatot, zeneileg és taktikailag is, de bemutatni még nem volt alkalmunk őket. Itt az ideje, hogy pár szóban bemutassuk az ismeretleneket, és tovább fényezzük azokat, akikről már mindenki tudja mekkora királyok. Utolsó vonal: A…..
Hivatalosan is futballháborút indítunk Nigéria ellen, emiatt a bejegyzés miatt. Aszondja: dagadt hülye, meg csaló, meg izé...balfék. Mivel Kanun kívül egyetlenegy nigériai játékos sem jut eszünkbe, intézzük el annyival, hogy legalább hármat fogtok kapni jövő szombaton, de csak…..
Két hete írtam arról, hogy Nicolas Chartier producer a fejébe vette, hogy beperli azokat, akik illegálisan töltötték le A bombák földjén filmet. Chartier mellett áll teljes mellszélességgel a Voltage Pictures is, a cég minden vádlottól  1.500 dollárt követel. A Voltage…..
kombany12 2010.06.03 08:26:30
@sagia77:

léci hülye ne legyél.. a szellemi tulajdonért fizetni kéne... igen valóban így van.. jóléti társadalmakban... amig egy átlagos magyar család örül hogy van net addig ne fizessen már egy kibaszott filmért ha ingyen is hozzájuthat... és ezta törvény is támogatja ugyanis letölteni nem jogsértő... csak ha lehet ne torrentel töltse le mert az vissza is oszt közben és megosztani már jogsértő...van a világon épp elég mozibuzi akik mozikba megveszik a jegyet meg utánna dvdt... egyébként a minden adatárolón beleértve a merevlemezeket is van jogdij amig ez így van addig itt ne pampogjon senki hogy valamiért fizetni kéne...
kombany12 2010.06.03 10:52:00
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

bazzeg én nem lopok.. én fizetek jogdijat olyan adatárolók után is amin soha semmilyen jogbuzis cucc nem volt.. lopsz lopsz lopsz .. milyen jól hangzik... elmondtam te kis buzi.. jóléti társadalomban lehet hogy jól csengene a fröcsögésed.. de magyarországon élsz bazzeg... mi a kurva anyád van? aki a gyárba dolgozik havi 80 ezerért vagy anyniért se az ne nézzen filmet? annak nem jár szórakozás?

az hol fog venni neked 5000 -ért dvd-t amit csak egyszer akar megnézni? vagy kiadni 1000 ft-ot hogy egyszer megnézzen egy hülye filmet.... addig ameddig a gyártók nyereségesek tudnak lenni addig a szerencsétlen embernek is legyen szórakozása... amúgy meg dollármilliókból nem tudnak kitalálni olyan modellt ami mindenkinek jó akkor huzzák le a rolót... ez ennyire egyszerű..
Ismét vendége volt Steve Jobs a Wall Street Journal D: All Things Digital konferenciának, amit idén már nyolcadszor rendeztek meg. Az Apple vezérét Walt Mossberg és Kara Swisher kérdezgette, a kínosabb kérdéseket általában kerülve.Lássunk néhány érzékeny területet, amit futólag…..
Ülök az erkélyen és filmet néznék a laptopomon, de nincs kedvem felállni a nyugágyból és azt sem szeretném, hogy kábelekben essen hasra mindenki, aki a szobában közlekedik. Ráadásul a film az egyik külső merevlemezemen van. Nem nehéz megoldani ezt manapság, de nem olcsó…..