Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarkafarka

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepően sokan, már legalábbis ahhoz képest, hogy az ember azt gondolná, ennek a műfajnak már semmi létjogosultsága nincs így 2016 elején. Ahogy az már lenni szokott, a fekete-fehér tévék már muzeális értéket képviselnek, így tulajdonképpen egy-egy működő példány egyre…..
szarkafarka 2016.01.03 13:23:19
@usb2.0:

"Ki néz még fekete-fehér tévét?"
És hol a válasz rá ?

Itt a valasz: Sokan...
A kelet-londoni rendőrség Barking és Dagenham egyik részén összesen 55 embert talált elszállásolva három házban. A házakat azután kezdték átvizsgálni, hogy lakossági bejelentés…..
szarkafarka 2015.08.15 21:32:08
@Online Távmunkás:

...de londonban mosogat es londonban lakik egy olban (igaz 10 paival egyutt, de ezt elfelejti itthon meselni...) es fel ev utan mar töri a magyart...
Az újabb és újabb számokat látva egyértelmű, hogy pörög az ingatlanpiac. Igaz ez akkor is, ha a Duna House számításai szerint májusban volt egy kisebb visszaesés áprilishoz képest, de az optimisták még így is a tavalyinál másfélszer több, 150 ezer tranzakciót várnak 2015-re.…..
Azok után, hogy még a magyar királyi család egyik sarja is megszólalt a Mokka kritikán aluli színvonala miatt, a Blikk szerint Sebestyén Balázséktól is kaptak rendesen a Morning Show-ban. Sebestyén szerint a médiaiskolákban kéne mutogatni tananyagként, amit a két műsorvezető…..
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
szarkafarka 2015.05.31 11:47:47
@Brix:
Lenyeg az hogy a szarkeverö, nagy arcu, hazudozo kombinator Patkany Pjotr jol beszopta pedig mar a zsebeben erezte a zsozsot...Kivancsi lennek ha neki kellett volna vinni a gömböt akkor mi lett volna ? eldobja vagy vegig viszi?
szarkafarka 2015.05.31 11:53:45
@dpetiba: Néha úgy érzem a Tv2 direkt maga ellen dolgozik. Ki a fenének volt az ötlete hogy Berki vezesse a műsort?

Golem nagyon bevette magat a mediaba, lasd a többi musort, bizonyara kell egy ilyen peldakep a fiataloknak, legalabb is a szerkesztök szerint. Hogy mit latnak benne az rejtely szamomra...
Valószínűleg ez lesz életem egyik legrövidebb bejegyzése, amelyben életem legkiábrándítóbb teázásáról számolok be. A New York kávéházról még a blognak az elindításakor írtam, hiszen ez a város világ egyik legjobb kávéháza. Abban a hitben éltem, hogy ide mindig…..
A nagy dráma elmaradt, a hetven napja tartó játék utolsó feladatában, a hűségpróbán a döntőbe jutott páros tagjai megbíztak egymásban, így riszteltek a húszmilliós fődíjon. Ez a bizonyos feladat egyébként annyiból áll, hogy a páros tagjai egymásnak háttal, a kezükben egy…..
Lassan véget ér az Éden Hotel harmadik, nagy port felverő évada, aminek döntőjébe hárman teljes joggal jutottak be, hiszen Loki és Péter az elejétől fogva rém taktikusan tolta az ipart (Péter ráadásul az első naptól kezdve), bár azon lehetne vitatkozni, hogy a sikerhez…..
A budapesti Orion gyár története napjainkig   Az Orionban 1 hónappal a háború befejezését követően már elkezdődött a rádiók összeszerelése. Bár a TUNGSRAM csövek szállítása akadozott, 1946 első félévében 6579 rádió készült el. Az 1947 február 8.-án megtartott közgyűlésen határozatot hoztak a cég…..
Valahol Lengyelországban, Varsó közelében egy erdő tele van régebbinél régebbi, többségében a '70-es és '80-as évekből származó járművekkel, amik nem mindennapi látványt nyújtanak a kíváncsiskodóknak...
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
szarkafarka 2015.04.21 20:18:17
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

....Szabo Zsofi, ....Pamela, ...most meg... ez a diszf@sz egy igazi genetikai selejt...szuletett PELDAKEP...
Alig pár hét van már csak hátra a brit parlamenti választásig, a héten már minden jelentősebb (és pár kevésbé jelentős) párt előállt a programjával. Most abszolút közszolgálatilag megnézzük, ki mit mond a bevándorlással kapcsolatban, azaz mire számíthatnak a…..
szarkafarka 2015.04.17 19:29:51
@geegee:

...erzed hogy kire fogok szavazni majd legközelebb ? ? ? (kar hogy most megusztak az ujravalasztast egy latszat megallapodassal) mert az a töketlenseg ami itt megy mar (az EU-migrantokkal) az botrany a felsöfokon...
Nem csitulnak a Top Gear című brit autós tévéműsor egyik házigazdájának kirúgása miatt keltett hullámok. Mint ismeretes, Jeremy Clarkson szájon vágta a műsor egyik producerét, mert az egyik forgatási napon elfelejtett a stábnak meleg kaját intézni, és ezen kicsit felbosszantotta…..
szarkafarka 2015.04.15 11:41:38
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

neked mindenröl fleto jut az eszedbe... nem rossz...
szarkafarka 2015.04.15 17:34:11
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:
Fleto = Vitya ? teves...

...nem teves, vannak akiknek mindenröl a Patas jut eszukbe, nekem meg mindenröl a tancoljferi...
Nyugat-Európából tömegesen utaznak a Közel-Keletre másod és harmad generációs arab illetve muzulmán hitre tért európai fiatalok. Azonban ez a jelenség nem csak a fiatal férfiakat érinti. Kamasz lányok is otthagyják a tanulmányaikat, családjukat, karrierlehetőségüket, hogy az…..
A Homár csápjai néha lassan, de őrölnek. Ezt csak azért mondom, mert Ricsi még január 2-án megírta a Telenor tavaly nyári játéka miatti panaszát, mi nyammogtunk a levélen hónapokig, szóval ne őt tessenek azzal nyesztetni, hogy jókor jut eszébe. De vajon miért büntette a…..
szarkafarka 2015.04.10 17:55:01
@ptspts:

nehogy azt hidd hogy csak a magyar Telenor ilyen bena f@sz...nekem kulföldön VOLT Telenor elöfizetesem amit azutan nagyon gyorsan felmondtam, utana is meg kuldtek szamlat ilyen olyan indokkal, mocskos rablobanda...
Egy 25 év körüli lány kezd el követni és a következő fél órában nem tágít mellőlem, hanem folyamatosan fényképez. Amikor kifelé jönnék a toronyból, odajön hozzám, hogy adjam meg az email címemet, mert elküldené a fotókat. És valóban, elküldte őket, csak kár, hogy nem…..
Ha azt hittük, hogy a hotelbe egyértelműen a konfliktusgenerálás és a pornó miatt bezavart egykori Aranypart-szereplő Mandula Ádám és a csaja, Csiszér Melanie (megérdemlik, hogy teljes névvel szerepeljenek) üzekedésénél lejjebb már nem lehet menni a valóságshow-ban, a harmadik…..
szarkafarka 2015.04.03 11:36:58
@Hadrian77:
Melanie tök elmebeteg, es az ideiglenes parja helyeben en biztos egy kessel a parnam alatt mernek csak aludni mert ettöl a luvnyatol minden kitellik. Adamot viszont nem ertem hogy hol tudott egy ilyen genetikai selejtet felszedni.
(ha csak ez az egesz szinhazuk nem egy FELADAT es hogy hogyan reagalnak ra a többiek, ez is elkepzelhetö...)
szarkafarka 2015.04.03 16:18:55
@HK417: Az nem gáz már, hogy külföldről nem lehet megnézni a videókat? Csak szólok, hogy de, gáz!

Eleg szegyen raadasul bizonyos oldalakon az is feljön MAR EVEK OTA hogy "dolgozunk a megoldason" Vazze, aki dolgozott rajta az meghalt? kirugtak? elfogyott a fejlesztesi penz? vagy mi a banat törtent? Ma ebben a technikai vilagban mi a lehetetlen ebben a temaban? ? ?
Van a jóléti állam mintájának számító Svédországnak egy másik, talán ritkábban látott oldala. Például a stockholmi „Szilícium-völgyben”, ahol egy hatalmas táborban élnek emberek. Ilyen táborból egyébként több is van, mint az Réka írásából kiderül. A képeket Roger…..
szarkafarka 2015.03.28 15:44:19
@svédnyugger:

Nagyon sok kulönbseg van a dan Neppart (Folkpart) es a sved Neppart felfogasa, programmja között. Ahogy a danok csinaljak az sajnos TELJESEN elkepzelhetetlen lenne Svedorszagban a sok liberalis agymosott miatt, ugy a politikusok mint a tolerans nep miatt es ezt hasznaljak ki az embercsempeszek meg a többi erre szakosodott jomadar es az ezt igenybevevö "menekultek" tömege, raadasul ujabb követelözö delikvensek jelentek meg a piacon akiket EU migransoknak titulalnak (idaig abban a teves tudatban voltam hogy EU-n belul EU-s polgarok nem kaphatnak semmilyen tamogatast ha nem dolgoztak elötte, hat erre "bezzeg svedorszag" racafol...) "Hogyan lehet tönkretenni egy joleti tarsadalmat" cimmel valaki csak fog irni egy könyvet elöbb vagy utobb....
szarkafarka 2015.03.30 21:20:56
Egesz europabol megprobaljak kiszoriani ezeket a roman-bolgar (nem tavaly lebarnult) koldulo embereket. Vilagos hogy az egesz es mashonnan mar kitiltott bagazs svedorszagban landol elöbb vagy utobb mert a politikusok, liberalisok (akik valtig tagadjak a bizonyitekok ellenere hogy ez az egesz a koldusmaffia szervezese es a koldusok altal összeszedett penz is odakerul) tart karokkal varjak öket. Szo sincs semmilyen korlatozasrol (aki ilyet szoba hozni mereszelne annak a politikai karrierjenek annyi, kiveve az ottani Jobbik amelyik fel mer szolalni ez ugyben). Mig a sved hajlektalanok (akiket ezek az ”uj” idegen koldusok kiszoritottak, elzavartak mindenhonnan) nem satorozhatnak a parkokban a varosok közepen, nem utazhatnak ingyen, az orszag törvenyei vonatkoznak rajuk, addig az ”idegenekre” ezek nem vonatkoznak, azt csinalnak amit akarnak es a rendörseg is TEHETETLEN mert a sok ganej politikus meg a liberalisok is ellene vannak minden korlatozasnak, pedig mindegyik hazavihetne 2-3 koldust ezekböl azutan majd meglatna… A törvenyek szarok, gyengek. Az eszaki emberek johiszemuek. Az embereket megvezetik a koldusoknal kiallitott fenykepek meg a hozzaköltött szöveg ( ki a gyereke operaciojara gyujt, ki a beteg nagymama eltartasara, stb. nagyon talalekonyak). Aki nem itt lakik es nem talalkozik veluk nap mint nap az el sem tudja kepzelni mi mindennel nem probalkoznak hogy atverjek (föleg az idöseket). Ujsagiroknak, rendörsegnek egyszeru lenne utananezni hogy honnan kerulnek elö reggelenkent mikor kiszallitjak öket autokkal az aznapi ”munkahelyre” (amiert naponta min. 50 Skr-t kell fizetniuk a maffiafönöknek, plusz törleszteni az orszagba beutazas költsegeit amit megelölegeztek nekik). Este pedig begyujtik öket es viszik a szallashelyukre a parkokba, közeli erdökbe. Sok forgalombol kivont autokban, lakokocsikban laknak amiert fizetnek a tulajnak, berbeadonak, vannak olyanok is akiknek a neven több ilyen kivont auto,lakokocsi is van es ez bizonyitott de ez a politikusoknak, rendörsegnek smafu (ha ezt mas tenne, itteni allampolgar akkor pillanatok alatt a rendörsegen talalna magat es egy szaftos buntetest kapna, bezzeg ezek az ”ujak”…) Sok sved arrol beszel hogy az orszag jövöjenek annyi es el kell költözni mashova mert ez tarthatatlan ami itt folyik es ez csak rosszabb lesz, mar elöre felnek sokan a tavasztol-nyartol mikor meg többen jönnek majd es elarasszak az orszag minden, meg a legkisebb sarkat is (honnan a francbol tudnak mi hol van ha ez nem lenne szervezett ?). Orszaguti kalozkodas (vägpirater), lopott telefonok lefoglalasa a postakon amiket ”talaltak” ezek az emberek itt-ott es kuldtek volna haza, hazalok meg viragcsokor eladok a villanegyedekben, temetöi viraglopasok es meg lehetne sorolni. Ezek a dolgok ismeretlenek voltak idaig errefele. Addig amig valakik is adnak penzt nem fognak tagitani innen, mar mindenfele ki es bejaratra jut mar 1-2 poharcsörgetö…

www.youtube.com/watch?v=NZZjpzDv9H8
www.youtube.com/watch?v=DIHoSVGPnVI
www.youtube.com/watch?v=6wjleKrW7LQ
www.youtube.com/watch?v=aHpYRgflzo8
www.youtube.com/watch?v=hHxCvc3NMTo
www.youtube.com/watch?v=PSprgVjLFgk

i61.tinypic.com/jrz66r.jpg
i57.tinypic.com/e6d150.jpg
i60.tinypic.com/14mqhie.jpg
i58.tinypic.com/x5zj3l.jpg
i62.tinypic.com/52wpy.jpg

i57.tinypic.com/krjv8.jpg
i59.tinypic.com/24o3b5x.jpg
i59.tinypic.com/10zdd8w.jpg
i57.tinypic.com/3500wad.jpg
i61.tinypic.com/33c52qt.jpg

i60.tinypic.com/2dty5vk.jpg
i57.tinypic.com/2q2epti.jpg
i58.tinypic.com/2wnbeyq.jpg
i58.tinypic.com/i3ujiw.jpg
i61.tinypic.com/2n6ca6e.jpg

i62.tinypic.com/16lh6k1.jpg
i58.tinypic.com/2zjku4y.jpg
i62.tinypic.com/2rr8lf6.jpg
i60.tinypic.com/2myn1wy.jpg
i60.tinypic.com/70x20z.jpg

i62.tinypic.com/16gqd2.jpg
i59.tinypic.com/2qk4abk.jpg
i62.tinypic.com/16gqd2.jpg
i61.tinypic.com/4scnzk.jpg
i60.tinypic.com/10znyxf.jpg

i59.tinypic.com/34efadg.jpg
i62.tinypic.com/8vyyj6.jpg
i62.tinypic.com/2v2gydc.jpg
i60.tinypic.com/2cnhver.jpg
i58.tinypic.com/21mu5hi.jpg

i57.tinypic.com/2ytweb8.jpg
i57.tinypic.com/r1a5qv.jpg
i59.tinypic.com/zyc2uu.jpg
i58.tinypic.com/eil1g.jpg
i62.tinypic.com/2iaxzzq.jpg

i61.tinypic.com/2diekpc.jpg
i61.tinypic.com/2z4zofs.jpg
i59.tinypic.com/28v6g00.jpg
i57.tinypic.com/2mfhm4y.jpg
i57.tinypic.com/dy40o7.jpg

i60.tinypic.com/2reioa0.jpg
i58.tinypic.com/168he9v.jpg
i60.tinypic.com/1z6b8tl.jpg
i57.tinypic.com/65y3ol.jpg
i62.tinypic.com/2q87xqd.jpg

i61.tinypic.com/2w4lg7k.jpg
i61.tinypic.com/68v2th.jpg
i59.tinypic.com/10p2fxc.jpg
i58.tinypic.com/aazxoi.jpg
i58.tinypic.com/9symaa.jpg
Nem is olyan régen volt egy érdekes rendezvény a Menedék Egyesület szervezésében Variációk Migrációra címmel. A Menedék ugye alapvetően a bevándorlókkal, menekültekkel foglalkozik. A szervezet idén húsz éves, és a migráció éppen idén igen forró téma a politikai…..
szarkafarka 2015.03.28 16:26:31
@Határátkelő:

Svédország, a koldusok Mekkája
hataratkelo.blog.hu/2015/03/11/svedorszag_a_koldusok_mekkaja
2015.03.26 egy közephosszu, a temaval kapcsolatos cikk youtube es .jpg ajanlasokkal... (most ujra ellenöriztem, de nincs fent, pedig aktualis lenne meg, amit meg utana irtam az mar felkerult.).
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
szarkafarka 2015.03.02 01:14:09
@glammi76:

Szerintem sem erdemelte meg ez a felmeleg, harsanyan nyeritö de csendben sunnyogo balf@sz...
Egy titokban készített Gyurcsány-beszélgetéssel tér vissza a képernyőre Hajdú Péter, a Tv2 Frizbijének műsorvezetője, írja a Blikk. A bulvárlap szerint a felvételen sem újságírók, sem fotósok nem lehettek jelen, de még a Frizbi stábjának is csak egy szűkebb köre tudott…..
SERTEPERTE Múzeum plusz sörhajó 2012.08.25 11:27:06
Örömmel tettem eleget a Szépművészeti Múzeum felkérésének, hogy a múzeum+ sör tematikájú programjában tárlatot vezessek. A választás rám lett bízva, hogy melyik festmény kapcsán beszélek a sörös asszociációimról. A választásom Simon de Vliegier Holland halászhajók című festményére esett és ebből…..
szarkafarka 2012.08.25 15:27:25
@zolee76:
Te nem tudod milyen gyorsan es milyen sokat lehet inni 20 perc alatt, ök sokkal hamarabb be tudnak rugni mint egy atlageuropai. Egy sör es egy feles (persze nem esznek elötte) es mar ugy kell a hajorol letamogatni vagy leguritani öket, meginnak meg az arvak könnyet is. Nem veletlen hogy alkoholt csak a specialuzletekben (systembolaget) lehet kapni es nem ugy mint mas orszagban hogy megveheted a tejjel meg kenyerrel, hussal egyutt ugyanabban az uzletben. Lattam en a Tescoban, Auchanban svedeket rohangalni a piaspultok között mint a veszett egerek mert a valasztek meg az arak miatt majdnem traumat kaptak... Csak egy pelda, ha svedorszagban veszel 5 doboz 0,5 literes sört, annyit fizetsz erte amennyiert akar nemetorszagban vagy magyarorszagon kapsz egy kartonnal.