Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludlab

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A füles, elég indulatoktól fröcsögő téma. "Köcsög bringás zenét hallgat, nem hallja a forgalom zaját és emiatt elütik... az Ő hibája, miért hallgatott zenét...". Körülbelül valami ilyesmi kép alakult ki a "nembringások" között a kerékpározás és a zenehallgatás kombójáról, de őszintén megvallva, a…..
ludlab 2016.04.22 13:51:03
@erol: Tudod gyöker, en nem anyaztam de ez is mutatja a szinted...
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
  Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Kezdjük egy provokatív kijelentéssel: Európában nincsenek „no-go” zónák. Nyugat-Európa nagyvárosaiban nincsenek olyan bevándorlók lakta negyedek, amelyek felett a rendőrség elvesztette az uralmat, ahol a sharia jelenti a törvényt vagy ahova fehér ember nem…..
ludlab 2016.03.09 12:10:11
Anti-Whites chasing a white man in Rinkeby, Sweden

www.youtube.com/watch?v=DqjvJ9MFDxg

Tenyleg nincsenek NO-GO zonak ez is "csak" egy kis jatszoter a sok közul...
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Hétfőn 11 órától jelentettek be tüntetést a taxisok Városháza elé, ehhez képest már tegnap hajnalban úgy 40 sárga autó torlaszolta el a Bajcsy-Zsilinszky utat a Deák térnél, egy-egy sávra szűkítve a forgalmat. Később a tüntető taxik száma nagyjából százra bővült. A blokád elég hamar teljesen…..
Bencsik Rita Sok ember indul útnak manapság és próbál szerencsét külföldön akár egy jó munka miatt, egy ösztöndíj vagy egy szerelem okán, nyelvtanulás céljából, vagy egyszerűen azért, hogy kipróbálja magát, hogyan állja meg a helyét egy idegen országban, mennyire tud azonosulni az ottani…..
ludlab 2016.01.13 16:49:29
@xoyox:
35 ev külföld utan mindenki magasrol fog magyarorszagra szarni

Ez nem egeszen igy van, talan nalad es valami miatt de nem ez a jellemzö, söt...Mondom ezt 40 ev kulföldön tartozkodas alatt, az orszagot es a magyar embereket ugyanugy szeretem es tisztelem mint azelött...
Sok módszert kipróbáltál már a rezsiköltség csökkentésére, de egyik sem vált be igazán? Itt egy tuti ötlet a svédektől, amivel a téli hónapok nagy részében megúszhatod a fűtésszámlát, ráadásul decemberben sem kell az áruházakban zöldséget venned. Forrás: www.almaimotthona.hu Egy svéd házaspár…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. * Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében…..
ludlab 2016.01.05 23:29:26
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

De egyedul a szelsöjobb partok programjaban van leirva ennek a hordanak a megallitasa, a többi part csak sunnyog es kussol...
Egészen érdekes kezdeményezéssel állt elő egy brit jótékonysági szervezet. A méltóságteljes búcsút támogató Compassion in Dying olyan honlapot indított, melyen az ezt fontosnak tartók jelezhetik, milyen körülmények között töltenék életük utolsó időszakát. A…..
ludlab 2016.01.05 19:58:14
@Bafana:

Ez jooooo!!!!!! volt...