Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hagymano

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen, nálunk újabban már az is politikai állásfoglalásnak számít, hogy hová megyünk be vásárolni, a CBA-ba vagy éppen a Tesco-ba. Ezért aztán nem is nevezem meg most azt a kereskedelmi egységet, ahová betértem a minap. Huszonöt deka sonkát vettem volna két zsömlével, ám a kasszához érve…..
hagymano 2016.06.03 16:45:50
@Souky Sanjay:
A TV-t műholdon keresztül osztrák beltérivel nézzük.azért nem kell fizetni és gyakorlatilag rajta van egész nyugat-Európa...

Ezt kifejtened bövebben mert engem is erdekel
hagymano 2016.06.03 17:13:02
@rozsé drazsé:

Mindenki csak azert fizessen amit nez, amelyik csatorna nem ad jo musort az menjen a kukaba mert a hirdetök elfordulnak onnan.
Apropo reklam, nemreg voltam a kanari szigeteken es feltunt nemely spanyol csatornanal hogy a reklamblock elejen kiirtak hogy "most egy 7 perces reklamblock, most egy 4 perces, most egy 5 perces, stb. következik), itt ezek a köcsögök miert nem tudjak ezt csinalni ? ? ?
Csak én vagyok olyan lúzer, hogy a lassan 3 évtizednyi autózásom alatt 2 helyen álltam meg tök véletlenül tilosban, és mindkét alkalommal landolt a büntetőcédula a kocsimon?  Gondoltam, teszek egy ellenpróbát és én is beparkolok a Pannónia utca – Victor Hugo utca sarkán átmenetileg kirakott megállni…..
hagymano 2016.05.19 15:11:48
@MagyarTarka:
Miert nem lehet egy nagy teherautoval "veletlenul" lezuzni a paraszt modon beallokat...? ? ?
Kedden és szerdán ülésezik az Országgyűlés, és a tervek szerint szó lesz az Uber betiltásáról is. A képviselők Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter törvényjavaslatát fogják megtárgyalni, ami lehetővé tenné, hogy a hatóságok blokkolják az alkalmazást, és hogy elvegyék az uberes sofőrök…..
hagymano 2016.05.17 16:47:20
@csakúgybelepofázok:

gondolom, remelem a hienak is tuntetnek azutan majd folytatjak a lehuzasokat...Addig amig a becsuletes taxisok nem b@sszak ki maguk közul ezeket a patkanyokat addig engem nem erdekel a nyomoruk...remelem masok is igy gondoljak...
Pataki Niki Hongkongban keveredik a múlt és a jelen, a nyugat és kelet. Attól függ, honnan érkezünk ide, a várost mindenki másképpen érzékeli. Aki nem járt még Ázsiában, annak talán kultúrsokk is lehet, aki pedig Kínából jön ide, az túl európainak, nyugatinak látja a várost.  Hongkongot több száz…..
hagymano 2016.05.17 16:33:43
@Rahman:
Akinek nincs takargatnivaloja annak nem mindegy hogy nyomon követik az utjat vagy sem ??? egyedul a simliseknek nem tetszik a kontrol...
Van az embernek egy végső magányossága, ami abból fakad, hogy élményei csak a sajátjai, a saját szubjektumán átszűrve, a nyelv és az ember, mint beszélő szűk keresztmetszetén átpréselve jutnak csak el másokhoz, akik azt szintén saját élményeiken és értelmezésükön keresztül fogadják be, hogy mire…..
hagymano 2016.05.11 22:04:00
@nu pagagyí:
... az új módi szerint alakították ki, minden lejt rajta, nehogy leüljön egy hajléktalan valahová...

nem a leulestöl feltik az ulöhelyeket hanem attol hogy megagyazzanak rajta a nap 24 orajara (mint a belvarosban több helyen)...Te is leulnel szivesen de ha nincs hova mert fekszenek rajta meg megteritenek a viragos/övetarulo/gyumölcsös ciganyok...
hagymano 2016.05.11 22:08:59
@Mokaka: ... jó lenne már befejeznétek ezt a kibaszott sírás-rívást. Az ember feje megfájdul az ütődőtt siránkozásból.

Ezek mar csak ilyenek, semmi sem tetszik de mar rinyaltak regota hogy mikor fogjak rendbehozni...most meg belekötnek mindenbe hogy miert lett ilyen vagy olyan...F@szom-eszem megall...
A francia fotós Eric Lafforgue hatszor látogatott el a vörös országba, miután fotóit pulblikálta, hivatalosan is kitiltották Észak-Korea területéről. Útja során államilag elismert idegenvezetők kísérték, akik tudták hogy Lafforgue fotózik, amíg azonban úgy ítélték meg, hogy az az ország érdekeit…..
hagymano 2016.05.08 00:27:23
@HgGina: itt is lenne pár akasztani való, nem kell ahhoz Koreába menni.

Igen, Gyurcsany, Siffer, Horvath Csaba, Tobias, Kunhalmi, Vadai es meg sok ballib troger...
Istenem mit vétettek a bicósok ellened Magyarországon? Én lassan már teljesen feladom, meglátok egy fantasztikus kerékpárút fejlesztési hírről egy cikket, és nagy örömmel kezdem olvasni, aztán jobban megnézem a csatolt képet, pár nap,  vagy pár hónap múlva szintén a róla készült képeket, nagy…..
hagymano 2016.05.04 19:29:47
@erol:

Otthon a csaladoddal, gyerekeiddel is igy beszelsz ? ? ? Ha igen akkor csak gratulalni tudok a neveltetesedhez...
hagymano 2016.05.05 14:22:07
@shitgun:

Latod, ez mutatja a te primitiv szinvonaladat...Ha valaki tisztesegesen dolgozik es ezert jo fizetest kap meg raadasul be is van jelentve fullra akkor ez a te szemedben mar Hulyegyerek kategoriaba tartozik...Gratulalok...
Te biztosan "okosban" oldod meg az eleted azutan kesöbb majd csodalkozol meg szidsz masokat...